Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום היקרים ברשותי ג'נטים מגנזיום מאוד יפים אך הבעיה שהצבע שלהם התקלף כתוצאה מטיפול לקוי

אני מבקש את עזרתכם בפתרון הבעיה האם כדאי לבצע ציפוי כרום או ניקל, או ליטוש וא"כ הברקה?

ניסיתי למצוא מקום ע"מ לעשות ציפוי בכל הארץ (דרך מפעלי ציפוי, מוסכים שמתעסקים עם ציפוי מתכות, דפי זהב, וחיפוש באינטרנט ובפורום) אך מאמציי העלו חרס כל מי שפנתי אליו לא רצה לבצע ציפוי ברגע שהוא שמע שהציפוי הוא לג'נטים.

ליטוש- אם יש לכם מושג היכן אני יכול לבצע זאת (ע"מ לחשוף את המתכת עצמה וע"מ להבריק אותה) אשמח לקבל מיידע

נ.ב מקומות כמו גלוונמטה בת"א והמקום ההוא ביבנה כבר בדקתי כבר לא מבצעים.

האם יש הצעות חברים?

פורסם

מקפיץ ומצטרף בלינק שמסרת אין התיחסות לציפוי אלה לניקוי בחול וצביעה דבר שניתן לעשות בכול מקום.

השואל שאל לגבי ציפוי או ליטוש

בברכה ליאור.

פורסם

מה זה ליטוש אם לא ניקוי חול?

מה זה ציפוי אם לא צביעה?

חצם עשו עבודה טובה ממה שראיתי, והם גם נותנים מחירים הוגנים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

ממש לא. חצם בזמנו נתנו לי מחיר של 150 לג'אנט. (צביעה וניקוי).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

ניקוי בחול יוצר מעין ליטוש גס מעיין צבע מאט לא דומה לליטוש אשר אמור להבריק את הג'נט ציפוי איננו צביעה

אלה תהליך אלקטרוליטי בו הניקל או כרום "מודבקים לג'נט"

יש מישהו שיכול לעזור?

בברכה ליאור.

• תוכן חדש...