Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב צח לכולם. :)

מגוריי באשקלון.

אתמול נסעתי עם בת זוגתי לאירוע באולם חצר-המלכה שממוקם ליד נתיבות, כ-20 דקות נסיעה.

לפני כניסתי לתחנת דלק הרכב עמד על רבע טנק, נכנסתי לתחנת הדלק ותדלקתי 150 ש"ח, הרכב עמד על 4\3 טנק נוטה טיפה לכיוון הפול.

בנהיגה מתונה, ללא מזגן כמובן, 100 קמ"ש יציב על 2.3 סל"ד ללא עצירות וההאצות פתאומיות, מד הדלק ירד כמעט ל-0,

היום בוקר קמתי לקחת את אימי לעבודה, נסיעה של 5 דקות ונדלקה לי המנורה, נכנסתי לתחנת הדלק ותדלקתי 100 שקל.

הרכב עמד בבית עד שאבי לקח אותו לנסיעה של 5 דקות ושוב פעם נדלקה המנורה.

כמה דברים;

הרכב תמידית קר, לא הצלחנו לעלות על בעיית ההתחממות ולכן זמנית הונטה עובדת קבוע. ( כן כן אני יודע שזה לא בריא ולא מומלץ אך רק כך אפשר לנסוע איתו פחות או יותר )

עכשיו אני יודע שכאשר הרכב קר והוא לא מגיע לטמפרטורת עבודה הוא ישרוף יותר דלק אבל ברמה כזו?

לא יודע אם זה קשור למשהו אבל מד הדלק 'משחק' ברכב, בפניות, עמידות בירידות וכו' הוא יורד, עולה לפי המצוף.

לא נראה לי שזה ממש קשור אבל חשבתי שכדאי לציין.

אממ, זהו בסה"כ חוץ מהנושאים הנ"ל הכל כביכול תקין.

דעתכם?

תודה, חן.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

עדיף שתעשה בדיקה אמיתית של קילומטרז מול ליטרים

כדי לקבל תמונה ברורה יותר ולא להסתמך על מחוג הדלק

ואז נידע כמה הרכב חורג מהנורמלי

פורסם

תתקן את בעית ההתחממות, תחזיר את פעולת המאוורר לעבודה מקורית ורק אז תבצע בדיקת תצרוכת דלק ותחזור להתלונן אם יש בעיה.

רצוי שתבצע בדיקה מהימנה ולא לפי דוד....100 שקל!

פורסם

תדלקת ב-100 כלומר סביבות 14.5 ליטר.

ושרפת אותם תוך 5 דקות? מעניין מאוד.

בדקת נזילות דלק?

אולי צינור תידלוק של המיכל הדלק קרוע/לא מחובר?

אולי נוזל איפשהו בבית המנוע?

או שאולי מד דלק מזייף פלוס מינוס 15 ליטר?

כל אלה ניתן לבדוק בקלות

בהצלחה

פורסם

קודם תברר לאן נסעת.

חצר המלכה נמצא בצומת כנות.

לאחר מכן טפל בעניין טמפ' העבודה של המנוע.

מנוע קר יצרוך עד פי 3 מאשר בטמפ' אופטימלית.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• תוכן חדש...