Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני מחפש מערכת שתפציץ לי את הרכב כמה שיותר חזק וכמה שיותר איכותי!

אני לא מבין כלום במערכות וביגלל זה אני מתייעץ איתכם, מה אתם אומרים? נתחיל מהבסיס, מה ביכלל אני צריך?

4 או 2 קומפוננטים? מגבר אחד או 2? סאב אחד? 2 סאבים? אולי סאב כפול? מה ניכנס לי בתקציב הקטן שיש לי?

אני שומע טראקים חברה שלי בטח תשגע אותי עם כל השירים באנגלית האלה של הMTV ומכור לדיכאון.

אלה סוגי המוזיקה שהאוטו שלי ישמיע לכל מי שיהיה בסביבתו, אז חבר'ה תעזרו לי לבנות את המערכת שתפיק הכי הרבה

מהתקציב שלי, ואם יש משהו מעניין שיעלה לי את המערכת בכמה רמות ועם תוספת של עוד איזה אלף אלפיים ש"ח אשמח לשמוע...

אני מעביר את האשכול לידיים שלכם, תפציצו!!! (אני רוצה לדעת את השם של כל דבר ומחיר ואם אפשר גם תמונה עדיף).

תודה מראש, עדי.

פורסם

היי,

תריץ חיפוש על המונח "5500" - היה בחור בשם אלעד שקיבל המלצות טובות ולא יישם אותם..

בגדול - תפנה לרוני מ L&C - השם שלו בפורום הוא יגאל-בנץ

חגי

...CASKA for life

פורסם

למה לא לקרוא קצת בפורום קודם, להתעניין?

ואל תגיד לי שביצעת כבר חיפוש, כי אם היית מבצע חיפוש לא היית פותח את השרשור הזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מהסיבה הפשוטה שלהגיע לפורום הזה ולפתוח אשכולות וכל זה לוקח לי שעות! אני לא מבין במחשבים ובפורומים כלום, אני מקווה

שתתחשבו גם בכאלה שלא מבינים בזה ומנסים לקבל קצת מידע מכם, בכל זאת, פורום נועד כדי לענות על שאלות לא?

אני טועה? אין לי מושג איפה עושים חיפוש אלא אם כן לכתוב "5500" בגוגל, הבנתי נכון? אם תפנו אותי למקום שהיתכוונתם

או שפשוט תעזרו לי לבנות מערכת במחיר שרשמתי זה יהיה יותר טוב מאדם אחר שאולי רוצה סוג אחר של מערכת באותו תקציב...

לא כולם רוצים את אותו הדבר ולא כולם שומעים את אותה המוזיקה ככה שמה שהמליצו לבחור הקודם לא בטוח שיתאים לתנאים שלי, חשבתם

על זה? בכל מיקרה, תודה.

פורסם

תסתכל כאן

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=228752

אתה צריך מגבר SAX100.4

1800 ש"ח

קומפוננט - קלארוס C61

1950 ש"ח

סאב כלשהו באיזה 700 ש"ח

ונשאר 1550 ש"ח לרדיו דיסק

תצטרך להוסיף עוד כמה מאות שקלים להתקנה וחיווט

שווה כל גרוש..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

ואולי תתנו לאנשים אופציה לשמוע לפני שאתם קובעים להם עובדות?

או לפחות לתת להם כמה אופציות שיחפשו מה שקולע לטעם שלהם?

6500 ש"ח זה מצויין, מה שמשאיר כ5700-5800 ש"ח עבור הרכיבים(כי גם התקנה זה חשוב).

הייתי מחלק את זה כך:

HU עד ה1100 ש"ח.

קומפוננט עד ה1600 ש"ח.

מגבר עד ה1600 ש"ח.

סאב עד ה1100 ש"ח.

על קומפוננטים אני ממליץ לך לשמוע את המורל דוטק אוביישן או על ההייבריד אוביישן.

הרץ' אנרג'י או היי אנרג'י.

פוקאל V2.

הייבריד אודיו הקלארוס(רק לקחת בחשבון שהוא הכי יקר מכולם ועולה כ2000 ש"ח).

מגברים יש כמה אופציות כמו :

JBL75.4.

מאק אודיו Z4200.

אודיסון SRX4.

סאן-דאון אודיו SAX-100.4.

רוקפורד 4004.

קח בחשבון רק שהאודיסון והסאן-דאון הם קצת יותר יקרים אבל שווים כל גרוש.

סאב הייתי בודק על הID12 או ID10.

ASSASSIN של AA.

CVR של קיקר.

פיניקס גולד ZR או אוקטן R וכו'.

רדיו דיסק זה כבר עניין של מה נוח לך להשתמש, בגדול רק לבדוק על חברות כמו פיוניר,אלפיין,קלריון ואקליפס.

under construction..

פורסם

או! לתגובות כאלה חיכיתי! חברה תודה רבה, כרגע אני מאוד ממהר ותגובה מעמיקה למה שניכתב פה תקבלו בשעה מאוחרת יותר

רק אני רוצה לציין דבר מאוד חשוב תורידו את המחיר של הרדיו דיסק הרכבים שעומדים ברשותי אחד זה מאזדה 3 2006 ואין

כל אפשרות להתקין רדיו דיסק אלא לחבר למקורי והשני עוד לא הוחלט איזה רכב אני קונה אבל הוא יהיה שנת 2008 וגם כן עם

מערכת מובנית שאי אפשר להחליף אותה וגם לא צריך! תודה על העזרה, עדי.

פורסם
תסתכל כאן

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=228752

אתה צריך מגבר SAX100.4

1800 ש"ח

קומפוננט - קלארוס C61

1950 ש"ח

סאב כלשהו באיזה 700 ש"ח

ונשאר 1550 ש"ח לרדיו דיסק

תצטרך להוסיף עוד כמה מאות שקלים להתקנה וחיווט

שווה כל גרוש..

רדיו דיסק כמו שכבר אמרתי, תוריד מהרשימה.

הומפוננט מקובל עליי מה עם רמקולים אחוריים? כמו עולה כמה וואט אני צריך איזה חברה הכי מומלצת?

וסאב מאוד חשוב לי שירעיד לי ת'אוטו עד כמה שרק ניתן... מה אתם אומרים על סאב כפול של רוקפורד?

או שהבנתי שגם אפשר לקנות 2 סאבים רגילים ולחבר אותם, מה דעתכם? או פשוט לקנות אחד חזק מאוד?

מה אתם אומרים?

פורסם

אם אתה רוצה להרעיד אתה יכול לקנות איזה CVR 12 או אם התקציב שלך יותר גדול ללכת על הארסנאל.

אגב,באיזה מכונית המערכת תותקן?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

איפה גיא?

הנה מישהו שמחפש להרעיד את הרכב.

:twisted:

זה לא כזה פשוט לעבוד עם הרדיו דיסק המובנה.

יש לו יציאות למגבר? אם לא אז תצטרך מנחת - והוא עולה לפחות כמו רדיו דיסק נחמד 700-3000 ש"ח

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
איפה גיא?

הנה מישהו שמחפש להרעיד את הרכב.

:twisted:

זה לא כזה פשוט לעבוד עם הרדיו דיסק המובנה.

יש לו יציאות למגבר? אם לא אז תצטרך מנחת - והוא עולה לפחות כמו רדיו דיסק נחמד 700-3000 ש"ח

אין לי מושג אם יש לו יציאות למגבר, הרכב עוד לא נבחר אני עדיין בהתלבטויות אבל זה יהיה או סיוויק חדשה או מאזדה 3\6 חדשה.

פורסם
אין לי מושג אם יש לו יציאות למגבר, הרכב עוד לא נבחר אני עדיין בהתלבטויות אבל זה יהיה או סיוויק חדשה או מאזדה 3\6 חדשה.

מה יש להתלבט ? ברור שמזדה 6 החדשה.

• תוכן חדש...