Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא התכוון אולי לשותף שלו? בפורמולה 1?

או זה שמפרשן בערוץ 1?:lol:

מה לעשות הוא לא נסע לצלם בירדן כי כנראה יש צלמים שמצלמים ברברס טוב ממנו.

מטאפורה עלאק!!

הבנת זלמן?

מירוצי מכוניות

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שאלון ושות' מנסים להגיד הוא לא את הסיבות למה קובעים ככה או אחרת אלא אם זה ספורטיבי, אתי, הוגן או ספורטיבי!!!

לכולם ברור שכסף משחק פה הרבה, כמו בכל ספורט (כדורגל למשל מגלגל הרבה יותר כסף) אבל אנחנו מדברים על הספורט.

כולם מנסים כאן כל הזמן ללמד את האחרים ולהראות שהם הכי מבינים ובסוף מפספסים את הנקודה

לסלי

ובעניין הניווט אני לא אגיב כי יש פה אנשים שכל כך מנופחים מעצמם שאיתם אני לא מתעסק

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

אאאאא עכשיו הבנתי אותו , טוב אולי נסובב את הטורבו כך שנוכל לנסוע רוורס מהר יותר:roll: RJET הזלזול שלך בנהגים שישנם בארץ ממש לא במקום יחסית הם הרבה יותר מוצלחים עם מה שיש להם מנבחרת ישראל בכדורגל:shock:

לסלי שלום לך לא נראה לי שמישהו יודע טוב יותר מהשיני, כל אחד כותב את דעתו, ובקשר לדוגמא שלך בכדורגל היא דוגמא נהדרת קח את אליפות העולם לפני 4 שנים האיטלקים הגיעו למשחקים בטקטיקה של בונקר המשחק שלהם היה משעמם וגם הקהל שלהם ובעולם הגיב, זה ממש לא עניין אותם ובסופו של יום הם אלופי העולם ואת זה מה שזוכרים.

בקשר להערה שלך בקשור לנווט, לא כל נווט יכול לשבת עם כל נהג, לוקח הרבה זמן לזוג להתקשר כך שהביצועים יהיו טובים יותר, ושוב דוגמא בשנה שעברה לואב עשה שתי שגיאות בשני מירוצים שונים בנורבגיה ובשוודיה שלטענתו נבעו בגלל שגיאה של הנווט ולכן הוא הפסיד את המירוץ, לא רק שהוא הפסיד את המירוץ גם הבטחון בנווט שלו התערער ולקח להם זמן לחזור למה שהיה. מה שאני מנסה להגיד זה נהג טוב נווט טוב צוות טוב, נהג הכי טוב בעולם נווט לא טוב צוות מפסיד. ובקשר לשאלתו של מישל למה לא מזכירים את שמם של הנווטים, נכון לדעתי זה לא נכון וצרכים להתחיל להכריז כל פעם על הצוות המנצח ולא רק על הנהג. ושוב דוגמא עד לפני לא הרבה זמן הנווטים היום מקבלים שליש כסף ממה שהנהג היה מקבל, עד שהם אמרו טוב תודה ולא תודה והיום המשכורות של הנוויטם מגיעה לכ75 אחוז ממשכורתו של הנהג.

חג שמח לכולם המטיףףףףףף

פורסם

להזכירך נבחרת הכדוקגל היא במקום 16 בעולם.

מכיר נהג כזה בארצנו?

חג שמח.

אולי כשהדור הצעיר יתחיל לתת בגז נראה אלופים אמיתיים.

רק תנו להם צ'אנס ואבא עשיר:-).

הכל מאהבת הספורט.

פורסם

דרך אגב.

צוות rjet יוצא בסופ'ש לצפות בראלי בירדן.(יוצאים בבוקר ,חוזרים בערב).

לידיעת הנהג שנשאר בארץ.

ולפרשנים..נכון שהמקצוע הכי קל בארץ זה לפרשן?

חג שמח רגוע ושלו(ת)א לכולם.

:-)

פורסם

המטיף ידידי.

דובר על פרשנים... (אם נדייק הכל יהיה ברור יותר).

באיזה מקומות סיימו פרשנים אלו ואחרים,שמבקרים את הנהגים המובילים בעולם?

סיום במקום 27 בירדן, (ופעם ראשונה הגעה לקו הסיום בכלל)עדיין לא הופך אותנו למבינים ולפרשנים.

(מלמד/יוחאי סיימו 14).

פרשנות זה מקצוע עם כל הכבוד.

הזרימו דם חדש,תנו לצעירים להוביל אין מה לעשות,הגיל עושה את שלו.

הכל מאהבת הספורט.

(כן רוורס, לא רוורס הכל מטפאורה.)

פורסם

אלון,

כשנתתי את דוגמת האופניים, דווקא חשבתי על מרוצי קרוס קאונטרי, שם כמעט ולא קיימת הטקטיקה הקבוצתית. ונזכרתי גם במקרה שקרה בארץ לפני כמעט 10 שנים, כאשר הייתי מתחרה בענף הזה. אחד הרוכבים ממש המתין על קו הסיום למי שאמור היה להגיע שני כדי שיקח את האליפות של אותה השנה. אם הוא היה מגיע שני אז רוכב מקבוצה מתחרה היה מנצח את האליפות. הרבה התלוננו על זה אבל ככה זה בספורט, ובעצם לא רק בספורט... כמו שאיתן אמר: "בעל המאה..."

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

המטיף ידידי.

דובר על פרשנים... (אם נדייק הכל יהיה ברור יותר).

באיזה מקומות סיימו פרשנים אלו ואחרים,שמבקרים את הנהגים המובילים בעולם?

סיום במקום 27 בירדן, (ופעם ראשונה הגעה לקו הסיום בכלל)עדיין לא הופך אותנו למבינים ולפרשנים.

(מלמד/יוחאי סיימו 14).

פרשנות זה מקצוע עם כל הכבוד.

הזרימו דם חדש,תנו לצעירים להוביל אין מה לעשות,הגיל עושה את שלו.

הכל מאהבת הספורט.

(כן רוורס, לא רוורס הכל מטפאורה.

--------------------------------------

רוני יצחייק RJET עשה טובה לכולנו, מה קשור היכן מסיימים ופרשנים? השמועות אומרות שגם אתה לא ממש הצלחת כצלם ולא אכנס לזה אבל חלסססססססס. ואתה יודע מה שיובל ומיקי יסיימו הפעם במקום ה 7 8 כמו שמיקי צופה לבריאות ושיהיה להם לכבוד, זה לא הופך אותם לפרשנים.מי כמוך יודע שלהיות פרשן צריך לדעת חומר שקשור למה שמפרשנים,ולא חייבים להיות אלופי עולם, אז למה אתה מביא את הנושא הזה בכלל? בוא תגיע אתה למה שהפרשן שאתה מדבר עליו הגיע ואז דבר בגובה העיניים, ועד אז אולי תחשוב קצת לפני שאתה זורק וכותב שטיות.

והכל בשביל הספורט מסטר RJET ודרך אגב כולנו נשמח לראות את מה שאתה צילמת בירדן אחרי המרוץ:oops:

בברכה והמשך חג שמח המטיףףףףףף

פורסם

להזכירך.

יובל/יוחאי נוהגים... לא מדברים.....

עובדה.

השאלה איך פרשן יכול לתאר את השתתפות יריבו (בלשון המעטה!!!!!)ואתה יודע שזה מעבר ליריבות, ולהיות הגון מספיק,אתי ומקצועי כשהוא עצמו נשאר בארץ?

בארצנו אנו חיים ידידי....

ומי שאומר אחרת פשוט זורה חול בעיני הצופים.

תנו לצעירים להוביל.

פורסם

נחכה ונראה מה ישודר מראלי ירדן ומה יהיו הפרשנויות המקצועיות האובייקטיביות והמפרגנות לצוות.

איני צריך לומר לך מה מידת היחסים בין הנהגים בארץ,בשל נושא היועץ להתאחדות וכו'.

(עזוב מה ששמעו אוזנינו ממקור ראשון על היריבות).

אז כולנו מצפים לכתבה אובייקטיבית ומקצועית. בטוחני שכך יהיה אחרי שרשור זה.

דיינו. (למרות שכעת סוכות ולא פסח).

חג שמח.:-)

פורסם

RJET = רייטינג.

נכון...

אבל תמשיכו בקו הזה ותצונזרו.

ביחוד אתה RJET. רוצה לריב עם דני או המטיף או כל מישהו אחר... לא בחצר שלנו ולא במשמרת שלי.

חבר'ה, קריאת כיוון - נא לחזור לנושא הדיון.

אלון.

נ.ב.

אני יכול לדעת מה ה"גרופיות" ליובל ומיקי - לא בגלל שלא מגיע להם - פשוט נראה חריג בעוצמתו (אהבה ללא תנאים זה משהו ששמור לילדים מהוריהם, לא?).

אשמח לדעת מי כבודו ומה הקשר לקבוצה (אתה לא חייב - רק אם בא לך).

אלון

פורסם

לעניין הדיון - לסלי הבין אותי הכי טוב.

אני לא חולק בפסיק על מה שכתב איתן - מסכים לכל מילה - רק מצטער על זה.

ברמה הספורטיבית - רציתי לראות עולם אחר... - מלחמות יצרנים באליפות היצרנים ומלחמות נהגים (בנפרד) באליפות הנהגים.

אלון.

פורסם

אז הנה איפה אנחנו עומדים...

דירוג ראלי קורסיקה:

1. סבסטיאן לואב (סיטרואן) – 3:42:58.0 (10 נק')

2. מיקו הירבונן (פורד) – 3:24.7+ (8 נק')

3. פרנסואה דובאל (פורד) – 3:31.6+ (6 נק')

4. יארי-מאטי לאטוולה (סטובארט-פורד) – 3:37.5+ (5 נק')

5. פטר סולברג (סובארו)– 5:35.4+ (4 נק')

6. כריס אטקינסון (סובארו) – 6:10.4+ (3 נק')

7. אורמו אאבה (סיטרואן פרטית)– 7:25.2+ (2 נק')

8. מתיו וילסון (סטובארט-פורד)– 9:02.2+ (1 נק')

דירוג נהגים אחרי 13 מרוצים:

1. סבסטיאן לואב (סיטרואן) – 106 נק'

2. מיקו הירבונן (פורד) – 92 נק'

3. דניאל סורדו (סיטרואן) – 59 נק'

4. כריס אטקינסון (סובארו) – 45 נק'

5. יארי-מאטי לאטוולה (פורד) – 42 נק'

6. פטר סולברג (סובארו)– 40 נק'

7. הנינג סולברג (סטובארט פורד) – 22 נק'

8. פרנסואה דובאל (סטובארט-פורד) – 22 נק'

דירוג קבוצות אחרי 13 מרוצים:

1. סיטרואן – 169 נק'

2. פורד – 146 נק'

3. סובארו – 87 נק'

4. סטובארט-פורד – 62 נק'

5. מונצ'י-פורד – 22 נק'

6. סוזוקי – 21 נק'

וזה נראה רק לי גמור, או שזה כבר סופי? מה דעתכם?

אלון

• תוכן חדש...