Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Morel Hybrid 6 או MOREL ELETA 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שבוע של חיפושים אחרי הקופנוננט הכי מתאים לרכב שלי מסוג טיוטה קורולה 95 הגעתי למתקין מורשה של מוריל .

בהתחלה רציתי להתקין אל המוריל אליטה 6 אבל המתקין אמר לי שה הייברד יספיק לי לרכב הנ"ל .

הוא אמר שאם ארצה את האליטה אצטרך לעשות בנייה בדלתות הקדמיות של הרכב שתעלה לי 2000 שקל .

ועוד משהו הוא המליץ לי על מגבר של SIERA והוא אמר שהמגבר הזה תוצרת חברת HERZ מישהו שמע על המגבר הזה???

המתקין מנסה להטעות אותי ? או שיש משהו בדבריו ?

תודה מראש.

פורסם

על מגבר SIERA דובר פה,זה לא HERTZ אלא משהו טורכי,בקורולה כמו שלך שמעתי את ELATE 3 חלקים כמובן אם בניות,וזה נשמע לא פחות ממעולה,ההייבריד דורש בנייה וליטר"ז מתאים וכמובן איטום

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

לטעמי, ההייבריד מוצלח יותר מהאילייט 2 חלקים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה מתכוון ל "אלייט"

המתקין צדק באמת תידרש לבנות תיבה למיד באס של אלייט מה שלא כולם מסכימים עם זה אבל בגדול זאת התשובה.

הייבריד בהחלט יספקו במחינת איכות, וכל חובב אודיו,ו מנסיון עם הסט הזה.שלא נדבר על שחצי פורום כמעט מרוצה מהביצועים שלו.

בלי קשר מה עדיף אתה מדבר על סטים שונים לגמרי,במחיר ובאופי שלו.

האלייט מטבעו "בהמתי" יותר וחזק מאד לעומד הייבריד,גם לא ציינת על כמה חלקים מדובר,2WAY 3WAY?

ושאלה של אם שמעת כלל את שני הסטים הנ"ל,כי לקפוץ מהייבריד לאלייט על סמך מה לא הבנתי בדיוק מה.

לגבי המגבר אם אני זוכר נכון ואני סגור על עצמי,אני באמת לא יודע איזה מתקין ירצה לשם לך מגבר שמיוצר ביפו ג'

על סט של מורל בכלל ולא משנה איזה סט,כי יש ייחס בן הרכיב שאתה מגביר למגבר שאתה נותן לו,ואם אני זוכר מגבר כזה כמה עלה 500 שקל?

תמתין לתגובה לגבי הסירה.

ג'ובני

פורסם

ממצליץ על הייבריד בחום, סט טוב ונעים לאוזן אפילו בדלת עצומה עם איטום (מנסיון) פשוט הנוא צריך הגברה טובה

.

פורסם

1. מניסיון עם האלייט הוא לא דורש בניה מיוחדת והוא ינגן היטב גם בדלת רגילה , לדעתי הוא טוב יותר מההיבריד שהוא טוב מאוד בפני עצמו. לא צריך להשקיע בבניות בשבילו (כל עוד זה 2 חלקים).

2. לסט ברמה הזו מגיע מגבר ברמה קצת יותר גבוהה.

3. אני מציע לך לשמוע עוד סטים מעבר להייבריד אלייט על מנת לקבל את ההחלטה הנכונה . תשמע בעצמך סטים של מורל , הרץ , הייבריד אודיו וכו ותקנה את מה שהכי עושה לך את זה. לא לקנות סתם בלי לשמוע. וגם לא לקנות לפי המלצות של אנשים - תקנה לפי המלצות של אוזניים .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

המתקין הזה קיבל מקום שני בתערוכה שחברת מוריל הקימה שנה שעברה. "טוני-מנצרת"

מדובר בסט 3WAY של אלייט. הוא הציע את ה HYBRID כדי לחסוך ממני בנייה ואיטום בדלתות הקדמיות .

בקשר למגבר הוא אמר לי במפורש שאם האיכות של המגבר לא תשמע לי טוב הוא יחליפו אותו בלי בעיה למשהו יותר ידוע .

הלכתי למתקין אחר עדי לוודות את דבריו וגם המתקין השני אמר שבשני המקרים הייברד או אליטה עדיף לעשות איטום לדלתות בשביל האקוסטיקה.

אגב שני המתקינים מקצועניים ביותר.

אבל מה שמעניין כמה אמור לעלות לי איטום טוב ובנייה בשביל הלייט ? מה העלויות פחות או יותר ?

פורסם

לא אליטה ולא לייט ולא מוריל

מוראל{מורל} אלייט

לגבי סיירה חבל על הכסף והמאמץ מלכתחילה לסט הזה כמו שאמרו רצוי ומגיע מגבר ברמה יותר גבוהה

לגבי איטום איזה רכב ואם אתה רוצה לעשות בדלת מבפנים ובחוץ . זה לא יהיה זול זה בטוח

מה הרץ הוציא סידרה חדשה שניקראת "סיירה":lol:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

תריץ חיפוש בנושא אתה תמצא המון מידע.

הנסיון שלי עם אילייט דווקא הוכיח שבניית תיבות למידבאסים מהווה יתרון משמעותי.

אם אתה מבודד\אוטם את הדלת בצורה נאותה אז האילייט אכן ינגן היטב, עדיין - בתיבה בנפח קטן של 5 עד 7 ליטר - הוא יישמע עוד יותר טוב.

אתה יכול ללכת על ההייבריד בלב שקט גם כן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרצתי חיפוש הפורום אבל לא מצאתי תשובה בקשר לעלויות .

איזה סוגים של איטומים יש? איזה חברות מובילות? מה העלויות?

אני אשמח לקבל תשובה :) תודה מראש על העזרה .

האוטו הזה"טיוטה קורולה 96" יעמוד ברשות 5 שנים אז אין לי בעיה בלהשקיע .

ואני מעוניין לשלם עבור מוצרים איכותיים בלבד.

פורסם

במקרה הרכב שלי הוא גם טויוטה קורולה 96, במקרה הסט שלי מורכב ממידבאסים ומידים של אילייט וטוויטרים של רנסנס (תביט בחתימה)

אצלי המידבאסים בתוך תיבות משלהם בנפח של 7 ליטר בערך והם עובדים מעולה - אין הרבה בידוד בדלתות שלי אם כי לא היה מזיק בכלל להוסיף עוד קצת - בעתיד יתכן.

תריץ חיפוש על "ריפא בנד", "דיינאמאט" תחפש מאמרים של איתמר בנושא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...