Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צי'פ ל S80 T6?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש מישהו שמתעסק עם הרכב הנ"ל ועם צ'יפים?

אמרו לי שרק גיא פרילינג מתעסק ואין לי את המספר שלו..

כמה אמור להוסיף הצ'יפ לרכב?

וכדאי לחזק גיר?

פורסם

הרכב עומד על 287 כ"ס (אם אני לא טועה) כשהוא יוצא משוודיה, אז אל תיהיה בטוח שלעלות הספק זה בין רגע, מה בנוגע לישור קו?

ד"א אם אני זוכר נכון אתה אמור לעמוד על 305 כ"ס לאחר הצ'יפ, ממליץ כל חיפוש, בהצלחה.

פורסם

מה מצב הרכב? כמה ק"מ הוא עבר?

בעיקרון - היה כבר נושא זהה לפני שבוע בערך.

לדעתי הדבר האחרון שחסר לרכב הזה זה כוח, ושווה קודם להשקיע בשיפורי מתלים ואחיזה.

לשאלתך - הרכב במקור מפיק כ-272 כ"ס, וצ'יפ יעזור לך לחצות את קו ה-300 כ"ס

עם כמה סוסים בודדים.

פורסם

אתה מוזמן לבוא לחיפה ולראות איך הרכב שלנו נוסע עם ציפ

מפחיד פשוט לנסוע איתו!

הוא מתחפר חצי שעה בכל רמזור!והבקרת STC כל הזמן נכנסת ומפריעה!

פורסם

לחבר טוב יש T5 עם צ'יפ שפרילינג סידר, זה היה די מזמן... האוטו נוסע אחלה +

יש לציין שהגיר עומד בגבורה עד היום עם המנוע ולא נדרש לתיקון.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
אתה מוזמן לבוא לחיפה ולראות איך הרכב שלנו נוסע עם ציפ

מפחיד פשוט לנסוע איתו!

הוא מתחפר חצי שעה בכל רמזור!והבקרת STC כל הזמן נכנסת ומפריעה!

יש לך T6 ?

בקרת STC היא מי שצריכה למנוע פרפור לא ?

אשמח להסבר

פורסם
יש לך T6 ?

בקרת STC היא מי שצריכה למנוע פרפור לא ?

אשמח להסבר

כן יש לנו T6 עם ציפ.

לפני הציפ היא הייתה חיה ואחרי היא גם ממש מטורפת.

בקרת הSTC אמורה למנוע את סיבוב הגלגלים במקום

אך היא לא מצליחה לעשות זאת כאשר אתה לוחץ גז מרמזור לרמזור ואפילו אם אתה מלטף את הגז

אתה צריך ממש להתאמן שהיא לא תתחפר!

חשוב לציין שמאז הציפ החלפנו פעמיים גלגלים הרכב הוא שנת 2000

בוא נגיד שאחרי הציפ אפ תיסע עם ה-STC אתה תראה אותו הרבה מאוד בלוח מכוונים

פורסם

אתה צודק שה STC אמור לגרום לך לא להתחפר, מה שקורה בפועל ב T6 המכונית בולמת אותך בהילוך ראשון שני כי הכוח לא מצליח לעבור לכביש ואתה מרגיש פשוט בלימות קטנות, פשוט ה STC נכנס מוקדם מידי וברגע שתנתק את ה STC אתה תתחפר כמו מטורף. בכל אופן את ההבדל בשינוי בין לפני הצי'יפ לאחרי הצי'פ אתה לא תרגיש בפתיחות שלך אלא החל מה 50-60 קמ"ש.הצי'פ הממומלץ לוולבו הוא סופר-צי'פ הם המציאו ל T6 גירסא נחמדה שמעלה אותך ל 306 כ"ס (אם הוא בא עם 272) ולסביבות ה 43 קג"מ (אם היה לך 38.8 קג"מ).

פשוט לא ציינת איזה שנה ה T6 כי הגרסאות החדשות יותר חזקות מהנתונים של הוולבו שציינתי.

פורסם

אתה בטוח שמרגישים הבדל רק ב50 60 ?

הצי'פ מעלה את הדגישה, צפוי שהרכב ידגוש חזק (ומן הסתם - יסע יותר חזק) יותר בכל מצב (T6 זה "טווין טורבו" - שני מדגשים, אחד לסל"ד נמוך אחד לגבוה - תרצה או לא אתה טס) אני חושב שבכל מצב הרכב נוסע חזק יותר, אם תפרט את טענתך אשמח.

בקשר לT6 החדשות - חוץ מהחדשה ביותר, שאם אני לא טועה זה מנוע 4.4 (יש כזה לשכן :) - בעלים של וולוו הונדה אשדוד מי שמכיר) אני חושב שלכל הT6 יש אותו הספק, 272, אם זה לא כך אשמח לקבל פירוט מדוייק.

משה

• תוכן חדש...