Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני מחפש חו"ד מומחים/יודעי-דבר לגבי המערכת והמתקין (שניהם יחד, וכל אחד לחוד):

המערכת: JVC KW-AVX810 בתקן DIN-2. (ניתן למצוא קישורים בקלות דרך גוגל).

החבילה כוללת: מודול GPS, תוכנת ניווט (הם טוענים ל-iGO 9, תלת מימד, אני חושב שמדובר בלימוזין), DVD/DIVX עם פנל נשלף, מצלמה לאחור בהעברה לרוורס, שליטה על מערכת הסאונד והבקרים גם מההגה - מתחברת לטענתם באופן מוחלט לשלטים והבקרים שבאים עם המונדיאו החדשה, והמערכת עצמה מותקנת במקום ה-SONY (6CD MP3+) שבאה עם הרכב.

המערכת מגיעה עם חריץ להרחבה ע"י SD, שעליו בעצם נמצאת תוכנת הניווט.

המתקין: אבזרי רכב יוני, מרח' יפו 137, חיפה.

מחיר נדרש מהם (עלות - בינתיים עלות ראשונית, עוד לא התמקחתי על המחיר, ואם יש צורך כלל להתמקח): 9,600 ש"ח כולל התקנה ואחריות.

אוסיף כי אני מעוניין להוסיף גם מסכים למושבים מאחור (על משענות הראש הקיימות), ואפשרות לפיצול, כך שאני אוכל לשמוע רדיו, בעוד מאחור צופים ב-DVD/DIVX.

תודה מראש למשיבים.:-)

TIFF.

מונדיאו טיטניום שחור-פנתר, 2.3ל' בנזין, 6היל' טיפט', חלונות כהים, עור, סאן-רוף חש', ב. שיוט, ב. אקלים מפוצלת, צ'יינג'ר MP3 Sony ל-6 דיסקים, AUX מובנה, שליטה מלאה מההגה, גודייר 235/45 עם מגנזיום R17 וחיישני חניה היקפיים.

פורסם

ידידי לא מודבר בלימוזין אלא IGO

המחיר בסדר גמור אפילו מחיר טוב ......אם יש לך מקום ל 2 DIN זה המולטימדיה הכי טוב שתמצא היום בשוק עם הכל כלול ...

אפילו יש לו פאנל נשלף החיסרון הוא שבגלל שיש לו פאנל נשלף הוא בולט טיפה מפני השטח של הדש בורד ולא נראה מקורי.

לגביי שליטה מההגה אין בעיה עם כל רכב ... לי יש שליטה מההגה כבר שנה כל דאבל דין

• שנתיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...