Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תמיר אני בימקומך הייתי אוסף והייתי קונה משהו חזק ואיכותי

אחים סבלנות....................

אני יבוא למפגש מקווה שנעשה בנתינה גם אתה תבוא... ונראה EDDY כמה המערכת שלי חלשה.... (אם אתה אומר שאני צריך יותר חזק).

תמיר.

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא בקטע של חזק אני בקטע של איכות ודיוק בבאס

אני לא רוצה להישמעה כמו איזה ערס שכול הרחוב שומע

הכי חשוב לי שלי יהיה טוב..

אני יבוא רק לצפון ואתה תבוא אני יראה לך את ההתקנה שלי ואיך אני אוהב את המערכת שלי...

שוב אני לא ממש בקטע ל לפוצץ אתה השכונה אני בקטע של לפוצץ את האוטו :twisted: ..

איפה איתי עם הפולו 16V הוא שמע ושהוא יגיד..

פורסם

חברים, כל הויכוח הזה חסר טעם, אף אחד לא שמע את המערכת של השני, אז באמת לדעתי קשה מאוד לתת דעה.

אין איך לדעת - אולי המערכת של תמיר בעזרת התקנה נכונה וכיוונון מדיוק שנעשה על ידו נשמעת באמת טוב! עם מעט עיוותים, והספק בשמיים. ממש אין איך לדעת, למרות שהציוד הוא במקורו "זבל סיני" החברות האלו לא מנסות לעשות ציוד גרוע - פשוט החלקים שלהם לא באיכות הכי גבוהה וההקפדה שלהם בפס היצור (ילדים סינים בני 5) :D היא לא גבוהה.

בחברות האלו מאוד נפוץ ששני אנשים יקנו את אותו מגבר של אותה חברה.

אחד יעבוד זוועה והשני יתפקד בסדר גמור ואפילו טוב!

(סתם דבר שהיה לשני חברים שלי עם החיקוי של הבוס 1000W)

אז באמת, אני חושב שאין טעם לדבר על זה לפני מפגש - לאחר מכן אפשר יהיה לחוות דעה.

אליודרצ'י

תום

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

פורסם

בכל אופן.

תמיר אני חושב שאתה קצת בהתלהבות יתר על המוצרים של קליפורניה בום.

יש לי באוטו מגבר של פלטיניום אודיו, שאני מרוצה ממנו, אבל מה לעשות שזה מגבר זול וכך גם התפוקה שהוא נותן.

כשרציתי לקנות מערכת התקציב שלי היה דיי נמוך לכן החלטתי לקנות מוצרים זולים יותר, עד שאני אחסוך למערכת טובה יותר.

הפלטיניום עושה את העבודה שלו בצורה סבירה, אבל מי יודע מה יהיה איתו עוד כמה חודשים, וברור שההספק שהוא מוציא לא ממש מה שמוצהר. אבל זה מספק אותי ביחס לכסף שהוצאתי.

שבעה חודשים אחרי שקניתי את המערכת, יש לי בסביבות ה-3500 תקציב למערכת חדשה, כאשר אני מתעד למכור את המערכת הנוכחית שלי (כל המערכת, כולל הרדיו דיסק) ולחסוך עוד בסביבות 3-4 אלף וכשיהיו לי 10,000 אני אוכל לקנות משהו טיפה יותר איכותי, אם כי עדיין לא ברמה הגבוהה באמת.

תיכננתי להזמין מחו"ל, אך כרגע זה נראה לא כדאי ומהתיעצות עם אנשים שמבינים "טיפה" יותר ממני החלטתי לחכות עד אשר אוכל לטוס לחו"ל ולקנות שם את כל המערכת.

לצערי זה ייקח עוד הרבה זמן (ממשכורת חייל של 400 שקל לא נראה לי שאפשר להוציא הרבה), ומי יודע אולי אני אחכה עד לשחרור בעוד 10 חודשים ויחד עם המענק שחרור אוכל להגיע לתקציב המיועד.

בכל אופן, יצא לי לשמוע ציוד ברמה גבוהה יותר ממה שיש לי, וההבדל ברור לאוזן. אין טעם בכלל להשוות, ועם כל הכבוד למערכת החמודה שלי, היא לא ממש מדגדגת מערכות שמורכבות מציוד של החברות שיובל מקודם ציין אותם. (כמובן שיש עוד)

בקשר להשוואה חיה של הציוד, הייתי מגיע בכייף למפגש ביום שבת הקרוב, אך אני נאלץ להעביר את השבת הנפלאה הזאת דווקא ב...... בסיס :evil:

פורסם
תמיר אני חושב שאתה קצת בהתלהבות יתר על המוצרים של קליפורניה בום.:evil:

אתה רואה שאני מתלהב מהמוצרים שלהם?? מה אתה מקשקש !!! :mad:

קיצור נימאס לי ... יש לי *** של מערכת הפיוניר לא קוראת דיסקים צרובים הסאב דופק כמו טויטר הרמקולים עושים יותר רעש בדלתות ממוזיקה המגבר מוציא רק עיוותים קיצור חרא של מערכת... סבבה? לא מדבר יותר

במפגש מי שירצה ישמע אותה

וDODO נתתה אחלה תגובה.

תמיר

פורסם

הרדיו דיסק שלך אחלה רדיו ואיכותי מאוד ומשפר את החיתוכים שלך במערכת ...

והסאב שלך הוא לא טוויטיר אני מכיר את הסאב מקרוב ועד גבול מסויים הוא יודע לתת באס טוב אני לא בא לבאס אותך פשוט זה שהוא נשמע דופק חזק זה לא אומר שהוא יכול להגיע לרמות יותר גבוה ממה שהוא

בכול מקרה אני גם לא הבנתי אותך איך בנית תיבה כזאת גדול בלי לברר הגדרות יצרן ?

ובגדול יש לך מערכת באוטו שזה כבר משהו בפני עצמו ...

פורסם

כול אחד והחשיבה שלו ...

:D

בכול מקרה ברגע שתרצה לשדרג דבר איתי אני מוכן לסדר לך מערכת, אבל רק בגלל הדיון הסוער שהיה עכשיו :D:D:D

פורסם

לא תודה.....תאמין לי אם באמת הייתי רוצה הייתי משקיע והייתי קונה מותגים.

אבל לא רציתי להשקיע יותר מידיי.... מה שאני מחפש זה עוצמה וזה מה שאני מקבל עד

עכשיו...ואיכות לא חסר...אני לא אוהב ששומעים גרוע-אני שונא ששומעים גרוע.

תמיר

• תוכן חדש...