Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ג'יפ ויליס 1951, CJ3A גיר עם שלושה הילוכים קידמיים.

בהילוך שני הגיר משתחרר מהילוך חזרה לניוטרל עם לא מוסיפים גז. זה לא קורה עם האוטו בירידה. אבל במישור או בעליה זה קורה. בהילוך ראשון, שלישי ואחורי אין בעיה והגיר משולב בצורה חלקה.

מה יכולה להיות התקלה וכמ המסובך לתקנה?

פורסם
דרך אגב, על איזה סינכרונים הוא מדבר בג'יפ 51 ?

על ההילוך השני והשלישי יש סינכרונים.

מעבר לסינכרון, ישנן מספר אפשרויות נוספות - ובכל מקרה יש צורך בפירוק הגיר. רק בדיקה אחת לפני פירוק - בדוק שהידית תקינה ומכניסה את ההילוך מספיק "פנימה".

יופי של גיפ'.....תהנה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
על ההילוך השני והשלישי יש סינכרונים.

מעבר לסינכרון, ישנן מספר אפשרויות נוספות - ובכל מקרה יש צורך בפירוק הגיר. רק בדיקה אחת לפני פירוק - בדוק שהידית תקינה ומכניסה את ההילוך מספיק "פנימה".

יופי של גיפ'.....תהנה.

הידית נכנסת פנימה יופי, אפילו אני מעלה רק במעט את הטורים הבעיה נעלמת. אבל זה דיי משגע ומעלים את כל חדוות הנהיגה

פורסם

לעניין חדוות הנהיגה - אני מכיר את התופעה ממקור ראשון. נסעתי כך מספר שנים (שיפצתי את הגיר אבל השני המשיך לקפוץ גם לאחר השיפוץ). המזל שאין המדובר בהילוך שלישי שהינו הילוך שיוט. הבעייה היא בשטח בעת נסיעה בפרונט ספיישל. אם אתה יורד בהילוך שני ירידה תלולה "הפחד" הוא שהשני "יקפוץ" וזו אינה סיטואציה נעימה כלל וכלל - ואני הייתי מחזיק את ההילוך השני בכוח כלפי ההשתלבות.

בכל מקרה למרות הבעייה ניתן לנסוע כך באם אינך מוצא לנכון לפרק את הגיר.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
לעניין חדוות הנהיגה - אני מכיר את התופעה ממקור ראשון. נסעתי כך מספר שנים (שיפצתי את הגיר אבל השני המשיך לקפוץ גם לאחר השיפוץ). המזל שאין המדובר בהילוך שלישי שהינו הילוך שיוט. הבעייה היא בשטח בעת נסיעה בפרונט ספיישל. אם אתה יורד בהילוך שני ירידה תלולה "הפחד" הוא שהשני "יקפוץ" וזו אינה סיטואציה נעימה כלל וכלל - ואני הייתי מחזיק את ההילוך השני בכוח כלפי ההשתלבות.

בכל מקרה למרות הבעייה ניתן לנסוע כך באם אינך מוצא לנכון לפרק את הגיר.

תודה, אני נוהג כך כבר דיי הרבה זמן. פשוט הגעתי לרגע שאמרתי די. הגיע הזמן לטפל בזה. מה שמפחיד אותי שברגע שהגיר יפורק יווצרו בעיות נוספות.

פורסם

תשמע פעם אפילו היה בנאדם (אבא שלי)

שהיה שם קפיץ רך חיצונית פשוט. שלא היה לו כוח לפרק.

אסי

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

לי היתה אותה תקלה אמנם ברכב אחר אחר ובהילוך החמישי אבל אולי יעזור לך מה שעשו לי.

נכנסתי למוסך והסברתי את הבעיה ולאחר בדיקה קצרה וציחקוקים עלי אמר לי המכונאי : "כדאי שיהייה שמן בגיר" המדיד היה יבש לגמרי ,הוסיפו לי שמן מתאים וכל שב על מקומו בשקט ובשלווה בלי פירוקים של הגיר ובלי כלום

בדוק שמן גיר אולי תחליף אותו ותראה אולי זה עוזר , לי זה עזר בכל אופן

בהצלחה

פורסם
מומלץ לשלול בעיה בתושבת הגיר ובתושבות המנוע בכלל לפני שנכנסים לפעולות כירורגיות בגיר.

בתושבת המנוע? מה הקשר לגיר. אני הולך להחליף תושבות מנוע. בדיוק קניתי באיביי.

• תוכן חדש...