Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט אם לשים אזעקת ביפר ואם כן איזה אזעעקה לשים ברכב בין הגארד LS 635

לבין הרב בריח MPV650 מהניסיון שלכם רציתי לדעת מה יותר עדיף ולמה?

איזה אזעקה יותר רגישה באיזה אזעקה זה מראה במדויק את מה פתחו ברכב דלת,פג'ז מכסה מנוע ואם אפשר עוד פרטים על הביפר בכלליות

תודה

פורסם

לי יש את ברב בריח 625 ואני מרוצה ממנה

יש לה רק דפקט אחד שברגע שהרכב בשמש והטמ''פ עולה החיישן זעזועים שולח פקודה לאזעקה וזה יכול לשגע פילים

ובמקרה כזה צריך להוריד את הרגישות של החיישן

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

במוו טוב שאתה אומר,אני כבר מתחרפן לא מצליח להבין מה מפעיל את האזעקה כשהאוטו עומד באמצע היום בשומקום והשלט מראה 70 מעלות.:roll:

לי יש את הרב בריח,כבר כמעט שנתיים,לא היו תקלות ביכלל חוץ מהשלט הזללן סוללות.לפי מה שאני יודע אין ממש הבדל בין הרב בריח לגארד בתכונות,חוץ מהמרחק קליטה של השלט.הרב בריח זול יותר ככה שלקחתי אותו.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

גם לי ברשותכם, יש שאלה.

האם כמות אזעקות השווה עם אזעקה כזאת היא רבה, בהשוואה לאזעקה רגילה ופשוטה של קוברה למשל?

כלומר, מרגע ההתקנה, אני אשן פחות טוב בגלל שכל שנייה השלט יצפצף בגלל שאיזה חתול התעטש ליד האוטו?

במה כרוכה הורדת רגישות החיישנים?

יואב

יואב :arrow:

פורסם

האם כמות אזעקות השווה עם אזעקה כזאת היא רבה, בהשוואה לאזעקה רגילה ופשוטה של קוברה למשל?

הכל תלוי מכיול. אני לא מכיר אזעקה של קוברה, אבל אפשר לכייל לרגישות שונה. אני יודע שיש מישהו עם ביפר שכיוון אותה לכזאת רגישות שכל אוטובוס שעובר לידו זה מצפצף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

OK. אני מבין שהכל עניין של רגישות.

אני רוצה לדעת האם ניתן לכוון את המערכת למצב כזה שהיא לא תקפוץ בגלל כל שטות זניחה. כלומר מעניין אותי שהיא תופעל רק ברגע שמישהו מנסה לפתוח דלת\בגאז', או שהרכב קיבל מכה שגרמה לו לתזוזה או שמישהו ישב\נשען עליו בלבד. אני למשל מכסה את הרכב, לפעמים הכיסוי מתנפנף ונוקש קלות על הסאנרוף, אני לא רוצה שהאזעקה תיפעל במקרה כזה.

אני גם ממש לא מעוניין להתעורר כל פעם שאוטובוס עבר באזור למשל.

ודבר נוסף, איך בדיוק מכיילים את החיישנים הנ"ל. מהי הפרוצדורה בדיוק.

יואב

פורסם

ברמונדו אתה לא יכול לבקש שאתה רוצה שכל פעם שמישהו נשען לך על האוטו שהאזעקה תצפצף ואחרי זה להגיד שאתה לא רוצה לקום מכל שטות. כי אולי אתה לא רואה את זה שיושבים לך על המכונית בתור שטות אבל בשביל שזה באמת ירתיע לך על כל פעם שנשענים לך על המכונית, זה מצריך רמת רגישות מאוד גבוהה וכן בשביל רמת הרגישות הגבוהה הזאת אתה גם תקום לפעמים בלילה סתם.

פורסם

הבנתי בסדר.

איך מכוונים את הרגישות, האם זה משהו שאני יכול לעשות לבד בקלות על ידי ניסוי וטעייה או שאני צריך לבקר את המתקין בשביל זה?

ובכן, אני ממש לא רואה את זה בתור שטות שיושבים לי על האוטו. הישענות שתגרום לשינוי זוית הרכב, זה הישענות די רצינית :)

יואב

פורסם

כיוון של גלאי הזעזועים, מתבצע ע"י הזזה של חוגה עגולה בצידו של הגלאי.

סיבוב לכיוון ה+ מעלה את רגישות הגלאי לזעזועים , ולהיפך.

-

פורסם

מי שרוצה לגנב, יגנוב. כל האזעקות, צפצפות ויוצרי נזקי הרעש האחרים לא מועילים. רק קשירה והשבתה פיזית של הרכב.

בארץ מרובת אזעקות כמו ישראל, איש לא מוציא את האף מהחלון בהשמע אזעקה (וזה לא משנה עם זה אזעקת רכב, צבע אדום או נחש צפע)

פורסם
כיוון של גלאי הזעזועים, מתבצע ע"י הזזה של חוגה עגולה בצידו של הגלאי.

סיבוב לכיוון ה+ מעלה את רגישות הגלאי לזעזועים , ולהיפך.

תודה רבה על התשובה.

מכאן אני מבין במרגע התקנת אזעקת הרב בריח, ה"משחק" היחיד שיש לי זה עם גלאי אחד בלבד והוא חיישן הזעזועים.

האם הוא גלוי לעין או מוכבה איפשהו, כלומר האם אני בעצמי, ללא שום ידע בחשמל רכב וכו' ושום רצון לפרק פלסטיקים\ עוד כל מיני חלקים באוטו, יכול להתמודד עם הדבר הזה?

שוקה,

אתה צודק בהחלט, אך אני בכל זאת מתעניין באזעקה הזו, כי היא נותנת לי אפשרויות מעניינות מעבר לצפצפה מאוד בסיסית.

יואב

פורסם

באזעקת ביפר מדגם MVP-625 של רב בריח,

ניתן לבצע עקיפה של גלאי הזעזועים דרך השלט .

שני שלבים עיקריים:ניתן לבצע עקיפה של שלב ראשון בגלאי הזעזועים דרך השלט

לאחר דריכת המערכת , לחיצה משותפת על מנעול+השתקת קול בשלט ,

התצוגה בשלט תשתנה לחיווי פטיש+מנעול כשהפטיש הקל מהבהב.

עקיפה שלב שני- מיד לאחר העקיפה הקודמת, יש ללחוץ על מנעול+השתקת קול בשלט,

התצוגה תהיה :פטיש גדול + מנעול, כשהפטיש מהבהב כמובן.

המערכת תעבור למצב דרוך עם עקיפה מלאה של הגלאי זעזועים .

אם אנו רוצים לדרוך באופן רגיל את האזעקה :

ניתן לנטרל את המערכת ולדרוך בשנית.

מעבר לכך , בזמן ההתקנה,

אתה יכול לדאוג למיקום נוח לגלאי,

כך שהזזת החוגה היא נוחה וקלה יחסית,( ללא צורך פירוק פלסטיקים)

בברכה,חיים.

-

• תוכן חדש...