Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראיתי עכשיו את התמונות מהשיפוץ של הצהובה.:shock::shock::shock:

האם אתה רומז שיש סיכוי שהאוטו שלי "יעבור" בסדנת השיפוץ המרשימה הזאת:?:

אני רק רומז מה כדאי לך לעשות במקרה הזה :idea: ואל תגיד שלא הזהרתי אותך בעניין אוצר המילים.

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני רק רומז מה כדאי לך לעשות במקרה הזה :idea: ואל תגיד שלא הזהרתי אותך בעניין אוצר המילים.

הבה נשמע את דעתו של בני על כל העניין.:roll:

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

שאלה טפשית במיוחד ברשותכם:

למה יש ברנו 4 שני סוגים של פנסים אחוריים? האחד עם האיתות למעלה, והשני עם האיתות באמצע...?

הרי שיש לסדר מחדש את החוטים כדי לשנות מפנס לפנס?

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם
הבה נשמע את דעתו של בני על כל העניין.:roll:

שלום.

אין דעות יש ביצועים!!!

צור קשר בפרטי והכול יהיה בסדר

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בפנסי האיתות האחוריים יש שני סוגים

אחד של המודלים הישנים שהאיתות למעלה ואילו במודלים החדשים נדמה לי מ-79והלאה האיתות הוא באמצע

הקומבינה היא שפשוט מתיזים צבע לתוך הבקלית של הפנס וזה בסדר

אן צורך להחליף חוטים

פורסם
בפנסי האיתות האחוריים יש שני סוגים

אחד של המודלים הישנים שהאיתות למעלה ואילו במודלים החדשים נדמה לי מ-79והלאה האיתות הוא באמצע

הקומבינה היא שפשוט מתיזים צבע לתוך הבקלית של הפנס וזה בסדר

אן צורך להחליף חוטים

אצלי באוטו הפנס הימני עם האיתות באמצע והפנס השמאלי עם האיתות למעלה.:lol:

יש לי כיסויים חדשים חדשים לפנסים וידע טוב בחשמל ככה שזה בסדר.

שאלתי מסקרנות...

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

אם רוצים להצמד למקור

לפי המודל שלך האיתות צריך להיות באמצע

שים לב לנורות שאתה מרכיב שלא ימיסו את בת המנורה

כשקניתי את פרנסין כול הבית היה מומס

פורסם

שלום לבעלי הרנויים ,גם לי היתה רנו 4GTL 82 אחלה אוטו והיתי איתו כמה פעמים גם בסיני וגם למעלה בהרים,הבעיה היחידה שהפריע לי זה התיכנון הלקוי של האיורור בקבינה,(בימים חמים ממש תנור).עשיתי חריץ צר בגג שאפשר ליפתוח וליסגור בנסיעה ואטום לגשם ,בעמידה האויר החם יוצא החוצה ובזמן נסיעה אויר רענן ישר לפנים(אני כול כך מפסוט מהרעיון והביצוע ומוכן לנדב מידע למעונינים).יש לי ספר הינס ואולי גם כמה חלקים.

פורסם
שלום לבעלי הרנויים ,גם לי היתה רנו 4GTL 82 אחלה אוטו והיתי איתו כמה פעמים גם בסיני וגם למעלה בהרים,הבעיה היחידה שהפריע לי זה התיכנון הלקוי של האיורור בקבינה,(בימים חמים ממש תנור).עשיתי חריץ צר בגג שאפשר ליפתוח וליסגור בנסיעה ואטום לגשם ,בעמידה האויר החם יוצא החוצה ובזמן נסיעה אויר רענן ישר לפנים(אני כול כך מפסוט מהרעיון והביצוע ומוכן לנדב מידע למעונינים).יש לי ספר הינס ואולי גם כמה חלקים.

היי!

מה שאנחנו באמת רוצים - זה תמונות! :-)

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם
טוב זה בסיני עוד ליפני עידן הדיגטלי,יש לי גם תמונות של השיפור(לא שמרתי על מקוריות):oops:.אבל צריך ליסרוק.

יש תמונה של הרנו הצהובה באתר בריטי ( אני הכנסתי :oops: )

http://www.renault4.plus.com/gallery/mysterycars/MCr/MC171.htm

שלח לבחור ( פאט ) זיהוי , הוא יהיה מאושר !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
צו ירושה אינו מהווה בעייה, אם יש הסכמה בין הילדים, זכות ראשונה לאישה במידה והיא עדיין חיה, נגשים לרבנות פותחים תיק, ירושה, דרוש סכום קטן לפתיחת התיק (כמו כל דבר במגזר) מקבלים פסק של דיין, הולכים למשרד הרשוי מעברים את הבעלות על שם האישה, משלמים אגרה ומשנים סטטוס לאספנות, ומשם לדואר ומעברים שוב בעלות על שמך, במקרה ואין אישה חוקית, ידרשו חתימה של כל היורשים במקרה זה כל הילדים הרשומים על שם הנפטר! ושוב הפרוצדורה משרד הרשוי דואר הביתה!

מבלי לראות את הרכבים אני הייתי הולך על הוותיק מבין השנים, יותר נדיר ויותר אתגר, אגב, למה לא שניהם? - רן

בוקר טוב ,

הלוואי וזה היה כה פשוט , הבנים קצת עקשנים וקשה לדבר איתם על זה , אני מאוד רוצה את הרכב, ככל הנראה השבוע אקח אותו אשמור אותו עד שאקבל את הרשיונות , תהליך השיפוץ יחל ברגע שהכל יסודר מבחינת רשיונות בתקווה שאתאפק

• תוכן חדש...