Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי ב110-125K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני עומד בפני רכישת רכב חדש, והסכום שהחלטתי להשקיע הינו בין 110 ל 125 אלף ש"ח ברכב החדש. היות ואין לי מושג בכלי רכב, ואין לי ממש את מי לשאול, אני פונה אליכם.

אחרי 10 שנים עם Daewoo Nubira, החלטתי להשקיע ברכב שלא יגלה חיבה כה עזה למוסכים ויהיה אמין יותר. (כמובן שגם מחירה של הDAEWOO NUBIRA היה בהתאם.)

אחרי בדיקה של דגמי מכוניות רבים, אני מתלבט בין הרכבים הבאים. אני יודע ש5 דגמים זה די הרבה, אבל please bear with me.: (כולן גרסאות בנזין אוטו', וכמובן הדגמים האחרונים שיש בסוכניות)

-סקודה אוקטביה

-מאזדה 3

-מיצובישי לנסר

-סוזוקי SX4

-רנו מגאן

אני מחפש נוחות נהיגה, אמינות, בטיחות ומרווח (אני נוסע רק עם בת זוגתי, ומדי פעם הורי. אשמח לדעותיכם השונות. הייתי די מקובע על האוקטביה, עד שקראתי בפורום שהיא לא מומלצת בגרסאת הבנזין. אני לא מבין כלל במכוניות, והידע הכי מורכב שיש לי הוא הוספת מים\שמן, מילוי אוויר, החלפת גלגל והטענת האוטו מאוטו אחר, אז אנא הסבירו דעתכם בפשטות. כמובן שאם יש לכם הצעות אחרות מלבד אלה שמניתי פה - הן יתקבלו בברכה.

כמו כן, ראיתי שצפויה הוזלת מחירים כלשהי בינואר 2009, ביטול מיסים וכו'. האם זה מדויק? והאם כדאי לחכות עד ינואר (הן מבחינת ההוזלה והן מבחינת דגמים חדשים)?

תודה מראש,

מיכאל.

פורסם

סקודה אוקטביה רכב נחמד, אבל מוניטין של מונית, אמין יחסית, מרווח יחסית, אבל ההרגשה יותר מדי ... האיכות טובה, אבל עדיין הרגשה שאתה יושב בתוך רכב מונית, לדעתי לפחות.

מאזדה 3 כבר לא מספיק להיום, 4 כוכבי בטיחות, כבר נמאס לראות אותה בכל פינה, מעט קטנה בהשוואה לחדשות אחרות..

לאנסר נחמדה, מרווחת, יפה ואמינה, אבל איכות החומרים לא טובה, אבזור בסיסי וביצועים לא עוצרי נשימה (טובים אבל...), בכל זאת אפשרות נחמדה.

SX4 רכב בסיסי למדי, אבזור בסיסי, תא נוסעים בסיסי, מנוע בסיסי, הכל בסיסי.

לא הייתי ממליץ היום, והיא מכוערת בפרופיל בנוסף.

מגאן אופציה נחמדה, אם אהבת את העיצוב שלה מבפנים לפחות (אני לא), מכנית, הכל טוב ויפה (למרות ששמעתי שהגיר האוטומטי בעייתי משהו, הייתי ממליץ על ידני אם תלך עליו), אבזור טוב ובטיחות של רנו (טובה כמובן).

אופציות משלי:

סובארו B3 סדאן, מרווח בסדר, אבזור סביר, איכות לא נוראית, כמו של הלאנסר, אבל בהחלט לא ברמה אירופית.

מנוע חלש בגרסאת ה1.5 ליטר, אבל בתקציב שלך את יכול לקבל את ה2 ליטר ללא בעיה גדולה.

ב2 ליטר יש גם ESP, 6 כ"א, ככה שהעסקה לא רעה.

פוקוס 2 ליטר, רכב דיי טוב, ביצועים טובים, מרווח, איכותי ביותר !!, בהחלט רכב שכיף לחיות איתו, בהנחה שהמרווח מקדימה יהיה טוב בשבילך.

קיה סיד, אחד הרכבים הטובים בקט', ביצועים טובים, נוחות סבירה, מרווחת יחסית, עיצוב בסיסי, אבזור מעולה, בהחלט עסקה מעולה.

על יונדאי I30 לא אמליץ, הקיה באותו מחיר בטיחותית יותר, ויפה יותר, אז למה להתפשר ? (אותו אוטו בתחפושת ...)

VAG גולף, מנוע TSI טוב, לא בטוח שזה בתקציב, צריך לבדוק, אבל גם ה1.6 לא רע, אבזור טוב, איכות גבוהה של VAG, ותחושה מהודרת של VAG, גיר DSG (אני חושב) מדהים, אצלי לפחות הגיר הוא DSG, והרכב מבוסס על הגולף, אמינות טובה ומרווח.

אלה הצעותיי, מקווה שעזרתי.

אלון.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

האם בדקת את הרומסטר? מהווה אופציה מעולה לדעתי. מרווחת יותר מהאוקטביה עם תא מטען גדול במיוחד.

אם תהיה מוכן לקבל אופציה מעט שונה מהסדאן המקובלת, לדעתי הרומסטר תהיה בחירה טובה מאוד.

בתקציב הזה תוכל בקלות לרכוז את הגרסה המאובזרת או את גרסת הסקאוט.

!AWDSOME

פורסם
האם בדקת את הרומסטר? מהווה אופציה מעולה לדעתי. מרווחת יותר מהאוקטביה עם תא מטען גדול במיוחד.

אם תהיה מוכן לקבל אופציה מעט שונה מהסדאן המקובלת, לדעתי הרומסטר תהיה בחירה טובה מאוד.

בתקציב הזה תוכל בקלות לרכוז את הגרסה המאובזרת או את גרסת הסקאוט.

שכחתי אותה, בהחלט אופציה טובה.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תודה רבה על התגובות.

בחנתי גם את הרומסטר והפאביה החדשה. החלטתי שהן לא מתאימות.

אלון - מהתגובה שלך לגבי הסקודה אוקטביה, הבנתי שבכללי זה אחלה אוטו חוץ מההרגשה של המונית? כלומר אם "הרגשת מונית" זו לו בעיה, האוקטביה תהיה אופציה מצוינת?

פורסם
מה זה "הרגשה של מונית"? האים כאשר אתם יושבים במרסדס יש לכם הרגשה של מונית?

האם כאשר אתה מסתכל על מוניות כמעט וודאי שתראה מר*צ*דס ? לדעתי דווקא תראה איזו אוקטביה.

הסיוויק אופציה, אבל 4 כוכבי ריסוק, בעיה.

וזה בתנאי שתואהב את הפנים המצועצע, אני לא אהבתי כל כך.

פורסם
האוקטביה רכב מצויין אבל עם מנוע 1.6 חלשה מדי בכלל ולעומת המתחרות כדאי אפילו לרכוש אחת מודל 06-07 אבל עם מנוע 2.0

תודה רבה על התגובות.

גם לנובירה שלי יש נפח 1.6.

הונדה סיוויק כבר מעבר לתקציב, ואני לא רואה אותה עדיפה על פני המכוניות שהזכירו כאן ונכנסות בתקציב.

שכחתי לציין את הקילומטראז' שלי. עברתי עם הדייהו 280,000 ב10 שנים. ואני בספק שאני הולך ליסוע יותר מזה ב10 שנים הבאות.

אהבתי מאוד את האוקטביה. הן מבחינת נוחות סלון והן מבחינת נוחות נהיגה. מבחינת מראה - היא מצוינת מבחינתי. אני צריך מידע על הצד הטכני של ה1.6 בנזין. אני מצפה להישאר איתה כעשר שנים - בדומה לדייהו שלי. אני לא רוצה אוטו שייגלה חיבה כה עזה למוסכים בשנים הראשונות בדומה לנובירה. כמו כן, הייתי רוצה לדעת עד כמה בטיחותית היא, ומה איכות הבניה. ממה שאני יודע, הנתח של חברת סקודה הינה הנתח הריווחי ביותר של קונצרן פולקסווגן, והבנתי שאיכות הבניה שלה מצוינת - אבל זה מה שאמר לי דייל המכירות בסוכנות של סקודה, אז מן הסתם אני לא יכול להסתמך רק עליו.

פורסם

איכות הבניה של הצ'כים טובה מאד, ומעמידה בצל את דגמי פולקסווגן שבאים מסלובניה.

לדעתי גם יש מצב להנחות גם לפני ינואר עקב סוף השנה הממשמש ובא, ועקב התרסקות המטבע האירופי.

אם יש לך קרוב משפחה מדרגה ראשונה (לדעתי אפילו עם חבר טוב זה ילך...) שחבר במועדון "חבר" תוכל לקנות את האוקטביה ב-108500 ש"ח בלבד. (עד ה-19 לספטמבר)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
איכות הבניה של הצ'כים טובה מאד, ומעמידה בצל את דגמי פולקסווגן שבאים מסלובניה.

לדעתי גם יש מצב להנחות גם לפני ינואר עקב סוף השנה הממשמש ובא, ועקב התרסקות המטבע האירופי.

אם יש לך קרוב משפחה מדרגה ראשונה (לדעתי אפילו עם חבר טוב זה ילך...) שחבר במועדון "חבר" תוכל לקנות את האוקטביה ב-108500 ש"ח בלבד. (עד ה-19 לספטמבר)

לצערי אין לי אדם קרוב שהינו חבר במועדון הנ"ל.

המנוע של האוקטביה מיוצר על ידי פולקסווגן? כי ממה שראיתי, המנוע זהה למנוע של הפולקסווגנים, רק עם לוגו עגול של סקודה במקום הלוגו של ה WV עליו.

פורסם
האם כאשר אתה מסתכל על מוניות כמעט וודאי שתראה מר*צ*דס ? לדעתי דווקא תראה איזו אוקטביה.

אלון, אני לא יודעה בן כמה אתה, אבל פעם כל המוניות בארץ היו מרצדס. לא זכור לי שלמישהו היתה בעיה עם זה. לפי דעתי יותר חשוב שהרכב יהיה טוב ומתאים לצרכים של בן אדם.

• תוכן חדש...