Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.רציתי לקבל המלצת קניה לרכב פולקסווגן פולו,1600 CLASSIC,אוטומט,יד 2, 96000 ק"מ.רציתי לשמוע על יתרונות וחסרונות של הרכב כולל צריכת דלק ומחיר סביר לרכב הזה(לפני בדיקה).

תודה מראש.

פורסם

תשמע אני קניתי קלאסיק 97, מכונית ראשונה שלי, אומרים חתוך בשק?תוסיף לזה כיסוי עיניים ששמו לחתול.

תגיד חלק במכונית ואני החלפתי את החלק הזה, כולל מנוע.

בעיקרון אחרי כללללללל התקלות , אני מאוד אוהב את האוטו ואחרי כל ההשקעה(קניתי ב-23K והוספתי בתיקונים 30K)

הלך לי הרבה כסף סתם.

אני מתאר לעצמי שהאוטו שלי יוצא מן הכלל ושאר המכוניות לא יעשו תקלות.

בכל אופן אם האוטו מתוחזק טוב אני בטוח שהוא ישרת אותך נאמנה.

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

מדובר בדגם ישן ובפלטפורמה של סיאט איביזה לא בפלטפורמט הפולו.

הכל תלוי מאוד איך הרכב טופל,במכוניות אירופיות זה קריטי במיוחד.

בVW מותקו מנוע אלומיניום שמאוד רגיש להתחממות,וכתוצאה מזה באם המנוע התחמם צפה להרבה מאוד צרות.

כמו כן קח בחשבון שלא מדובר מלכתחילה בדגם מאוד אמין,ישנן לא מעט תקלות חשמל והגיר האוטומטי לא מאוד מוצלח.

מומלץ לחפש ידני ואם אין צורך בתא מטען גדול לחפש פולו אמיתית 5 דלתות,גם רכב יותר מודרני וגם עדיפה בכל פרמטר על הקלאסיק.

פורסם

חיסרון נוסף של פולו קלאסיק - נוחות המושבים גרוע.

היתה לי פולו קלאסיק דיזל - אחרי חודש קניתי "דר. גב".

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לי יש שנת 99 בערך שנה בסה"כ רכב נחמד

להלן הבעיות שאני נתקלתי בהם

קולר גיר לא אמין פרץ לי פעמיים

גיר שגורם לרכב לאכול דלק בעיר 1/9 בחוץ 1/11 כי כאשר אתה ב 100 קמ"ש אתה על 3000 סל"ד שזה המון

הגיר הידני הרבה יותר טוב

בסה"כ אם הרכב טופל בחברה או במוסך שמבין פולו אז לא אמורה להיות בעיה אך לא כל המוסכניקים יודעים לטפל בבעיות של הדגם הזה

אני מטפל בד"כ בחברה בצומת ביל"ו הן מעולים אך לא זולים

בהצלחה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לי היה עד לא מזמן דגם 1.9 דיזל שנת 2000

הרכב אמין מאוד כל עוד אתה מתחזק אותו כיאות. אחת הבעיות הנפוצות והידועות לשמצה ברכב הזה היא הפלסטיקה הפנימית. מספיק סדק קטן כדי שכל העסק יהפוך למשהו שדומה לאוטו צעצוע שפורק ע"י תינוק. מלבד הבעיה הזו (שכאמור היתה אצלי וראיתי בעוד מלא רכבים כאלה) הרכב די נוח, זול להחזקה (שוב, בגרסת הדיזל). מעבר לאמור לעיל אין בעיות ספציפיות.

בשורה התחתונה, האם אני ממליץ? כן רק אם אין חלופות יותר טובות.

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

• תוכן חדש...