Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

ברשותי פיאט פונטו, עם רדיו דיסק שרכשתי לפני זמן לא קצר.

אני גר באיזור הצפון, ושמתי לב שחוץ מ107.5 (רדיו חיפה), בכל שאר התחנות יש הפרעות סטטיות בדר"כ.

האם הבעיה היא כנראה באנטנה או ברדיו דיסק?

אני לא זוכר כיצד הייתה קליטת הרדיו עם הרדיו המקורי שהיה באוטו...

פורסם

חיברת את המינוס כמו שצריך?

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

האם הרדיו הוא "מותג" או מהסוגים ברמה הנמוכה?

בעולם, קיימים מותגים רבים, ספקים שונים, המעוניינים במכירת מכשירים זולים, מזמינים אותם עם מקלט רדיו באיכות ירודה. (כן, ניתן לבקש מהספק את הרמה של הטיונר , והכל כתלות במחיר).

במותגים, כמו פיוניר, קנווד, ואחרים, הטיונרים תקינים ואייכותים.

מובן, שתתכן בעית אנטנה וכו, אולם, יש ליתן משקל ראשוני, לסוג המכשיר המותקן.

לא רק זאת, גם, יתכנו בעיות של קליטת רעשי מנוע וכו, לכן כדאי מאוד שאיש מקצוע יבחין האם הרעשים נובעים כתוצאה מטיונר באיכות ירודה, או מסיבה טכנית אחרת, שאינה קשורה ישירות לטיונר או לאנטנה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לא ידוע לי בדיוק, בכל אופן, גש למתקין מערכות לבדיקה.

לא אמור להיות סיפור, ויתכן שלא צריך מקורי, לא חסר חליפים בשוק, אולם לדאוג במקרה כזה, לסוג איכותי.

באם הבעיה לא תפתר, כדאי לנסות לחבר מכשיר קנווד, יתכן ויקלוט רדיו טוב יותר.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...