Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הפוקוס שלי (1600 אם זה משנה) עברה 105,000 ואמרו לי במוסך (לא מורשה) שעושים טיימינג כל 120,000 או 5 שנים.

הפוקוס כמובן 6 שנים על הכביש אבל התקשרתי לאחד המוסכים המורשים שבהם היא טופלה ואמרו לי 120,000 או כל 8 שנים.

אז 5 או 8 שנים?

תודה

פורסם

גם אני שמעתי גרסאות סותרות, הייתי ממליץ להתקשר לשירות הטכני של דלק מוטורס ע"מ לקבל תשובה חד משמעית ואם אתה כבר שואל, אז חזור וספר לנו.

פורסם

גם בשרות הטכני, הוא לא יקבל תשובה חד משמעית.

בדיוק כמו עם הוראות היצרן לגבי טיפול כל 15 אלף ק"מ, אבל בחול עושים טיפול כל 15 אלף מייל !!!

בקיצר, היבואן בארץ מוציא הנחיות משל עצמו :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בדלק מוטורס אמרו 120,000 או 5 שנים.

נראה לי שאני אעשה, גם ככה לא נראה לי שאני אעבור איתה עוד 5 שנים או 120,000 כדי לעשות עוד אחת בתקופתי.

תודה למגיבים

פורסם

קח בחשבון, במוסך מורשה הטיפול נע סביב ה3000 ש"ח בערך (תלוי מה צריך להחליף ומה לא)

(אני ביצעתי את הטיפול ברכב של הורי לפני כחודשיים בערך, לכן אני יודע את המחירים האלו)

פורסם

אני לא מטפל במוסך מורשה. עד היום הרכב היה במורשים בלבד אבל יש גבול להוצאות שאני מוכן לספוג על הרכב. עם כל הכבוד למוסכים מורשים, במוסך שלי, שאני מטפל בו בשני הרכבים שלי כבר 4 שנים ואין לי טענות (מקווה שגם לא יהיו), לוקחים ממני חצי מהמחיר שציינת על הטיימינג.

פורסם

עצה ידידותית,אל תקח סיכון.

אם חלילה יקרע הטיימינג תשלם ביוקר ותבכה על כל רגע ש"חסכת כביכול".

תחליף טיימינג קומפלט חגורה,מותחנים ומחזירי שמן וזהו,במוסך כללי שלא שייך לפורד לא יקחו 3000 ש"ח על טיימינג,תבדוק על הדרך את מצב משאבת המיים כי גם משם עלולות להגיע צרות מתי שהוא וזה כבר על הדרך בעבודה וסה"כ עוד 250-300 ש"ח בהגזמה עלות המשאבה,שוב ניסיון לחסוך עלול להביא לכך שאם ציר המשאבה יתפס אתה תיתפס ללא מכנסיים במוסך ... וזה ממש לא יהיה נעים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זה בסדר, במוסך לא מורשה לא יקחו 3000 ש"ח אבל גם לא יחליפו את כל הגלגלות שצריך (מכאן נובע החסכון).

בפוקוס יש איזו גלגלת שנוטה להתפרק, שאם היא לא מוחלפת זה אמנם חוסך 700 ש"ח בערך, אבל זה כמו שלא עשית טיימינג, כי השארת חלק במערכת שהוא בלוי, על חגורה חדשה.

מעבר לזה, הבנתי שלא כ"כ קל לכוון את הטיימינג ברכב הזה, אבל זה אני כבר אשאיר למומחים.

בהצלחה.

פורסם

כבר עשיתי את הטיפול.

עשו טיימינג (אני אברר באמת לגבי הגלגלת), טיפול 15,000 כולל פלאגים, פילטרים ושמן, ברקסים קדמיים כולל רפידות ודיסקים וגם את משאבת המים החליפו.

הכל כולל הכל 2,790 וזה לפני שאני מגיע מחר להתמקח קצת על המחיר.

כמו שאמרתי, אני מטפל שם כבר שנים ועוד לא היו לי בעיות (טפו טפו טפו) למרות שעד היום טיפלתי באונו 94 (מישהו רוצה לקנות?) ואקסנט 96.

אני מניח שנדע עם הזמן מה איכות העבודה שלהם עם פוקוס.

פורסם

על פניו המחיר נראה בסדר, שכן ברקסים קדמיים לבד כולל עלות העבודה סביב ה500 ש"ח, פלאגים ברכב הזה סביב 350-400 ש"ח לסט פלאגים.

באמת יש לקוות שהעבודה טובה הטיימינג מכוון נכון, וברר אודות הגלגלת.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

העצה שקיבלת לגבי משאבת המים היא אוצר, לי הלכה משאבת המים בפוקוס 2001 אלף קילומטר אחרי החלפת טיימינג, הייתה קורוזיה סביב המשאבה כשהחליפו לי טיימינג אך לא המליצו לי לגעת...אכלתי אותה.

• תוכן חדש...