Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים

קניתי רכב חדש קורולה 2006 וכרגע יש לי רדיו דיסק מעפאן של קנווד

אני רוצה לשים משהו קצת יותר רציני .

יש לה רמקולים בדלתות קדימה ואחורה

6X9 אני לא רוצה

יש לי שני סאבים בבית לבחירה אחד בזוקה של JBL ואחד של פיוניר רגיל בקופסא מרובעת

הבעיה שהקופסה גדולה וגם הסאב וגם העגלה של הילד לא ייכנסו ביחד

אז : האם יש סאב עם קופסא דקה יותר ?

ורמקולים - חשבתי על קומפוננט - האם ניתן ושווה או מיותר לשים 2 זוגות קומפוננט כאילו בדלתות קדימה ובדלתות אחורה

יש לציין שאני דיי תפרן ואני לא רוצה להשקיע מעל 1500 שקל ( יש לי כבר סאב ומגבר בבית )

תודה לעונים

פורסם

קודם כל תתחדש על הרכב - בחירה מצויינת לרכב

גם מבחינת אודיו לרכב זאת בחירה מצויינת כי מדובר ברכב מאוד מאוד שקט ומאוד רחב בפנים.

המרחק של הקורות הקדמיות מהראש הוא מאוד גדול ברכב הזה וזה דבר שיתרום רבות לרוחב הבמה ולאימאג'ינג שלה אם אתה תתקין את הטוויטרים בתחתית הקורות הקדמיות טיפה מעל הדש בורד.

זה רכב עם המון יתרונות.

לגבי איזה סט לקנות - זה כבר עניין של טעם אישי.

אמרת 1500 שקל - תקנה רק זוג קומפוננט אחד - לא צריך שניים בדלתות הקדמיות - פשוט מיותר.

לגבי סוג הצליל - מה אתה אוהב? צליל רך ועדין? חד בהיר וצעקני?

תנסה להגדיר שיוכלו לתת לך הצעות.

אני מבין לפי הפאנל שזה כנראה רכב שהיה בליסינג.

אתה רוצה קומפוננט עם הגברה או שיש לך גם הגברה מוכנה לקומפוננטים?

אתה רוצה להחליף את הHU?

צריך לדעת את כל זה בשביל לענות - בגדול 1500 זה תקציב שיהיה מספיק רק לקומפוננט טוב, לא הרבה מעבר לזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
קודם כל תתחדש על הרכב - בחירה מצויינת לרכב

גם מבחינת אודיו לרכב זאת בחירה מצויינת כי מדובר ברכב מאוד מאוד שקט ומאוד רחב בפנים.

המרחק של הקורות הקדמיות מהראש הוא מאוד גדול ברכב הזה וזה דבר שיתרום רבות לרוחב הבמה ולאימאג'ינג שלה אם אתה תתקין את הטוויטרים בתחתית הקורות הקדמיות טיפה מעל הדש בורד.

זה רכב עם המון יתרונות.

לגבי איזה סט לקנות - זה כבר עניין של טעם אישי.

אמרת 1500 שקל - תקנה רק זוג קומפוננט אחד - לא צריך שניים בדלתות הקדמיות - פשוט מיותר.

לגבי סוג הצליל - מה אתה אוהב? צליל רך ועדין? חד בהיר וצעקני?

תנסה להגדיר שיוכלו לתת לך הצעות.

אני מבין לפי הפאנל שזה כנראה רכב שהיה בליסינג.

אתה רוצה קומפוננט עם הגברה או שיש לך גם הגברה מוכנה לקומפוננטים?

אתה רוצה להחליף את הHU?

צריך לדעת את כל זה בשביל לענות - בגדול 1500 זה תקציב שיהיה מספיק רק לקומפוננט טוב, לא הרבה מעבר לזה.

היי שוב

אז כן זה אוטו מליסינג

אני רוצה וחייב להחליף את HU לרדיו דיסק חדש רצוי עם שלט וחייב עם כניסת AUX למה יש לי נגן של 60 ג'יגה שאני מתכווון לחבר אליו.

אני אוהב צליל רק ועמוק הרבה באס בגלל זה מטריד אותי העניין עם הסאב כי יש לי ילד ובבגז' חייבת להכנס גם עגלה אז סאב גדול זה בעיה .

לגב הקומפוננט - האם להרכיב בדלתות קדימה או באחוריות ( בקדימה לא? )

תכלס אני צריך רק רמקולים - כי מגבר אני כבר אקנה מחבר יש לו אחד 4 ערוצים חדש וסאב יש לי רק אני לא יודע איפה לשים אותו

האם יש סאב באריזה דקה ?

ועוד שאלה האם את הקומפוננט לחבר למגבר או רק לטייפ ?

תודה

פורסם

את הקדמי תחבר למגבר.

את הסאב גם כן.

האחוריים - לHU.

אם אתה אוהב את הצליל הרך אז יש לך את ברירת המחדל של מורל פולס\טמפו שש וחצי אינטש שזה סט מעולה (ישראלי גם, אחת מהחברות הכי טובות בעולם לייצור רמקולים -תביט בחתימה שלי במקרה) שיעלה לך סביבות ה600 שקל וישאר לך כסף לHU.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
את הקדמי תחבר למגבר.

את הסאב גם כן.

האחוריים - לHU.

אם אתה אוהב את הצליל הרך אז יש לך את ברירת המחדל של מורל פולס\טמפו שש וחצי אינטש שזה סט מעולה (ישראלי גם, אחת מהחברות הכי טובות בעולם לייצור רמקולים -תביט בחתימה שלי במקרה) שיעלה לך סביבות ה600 שקל וישאר לך כסף לHU.

סבבה גבר תודה

אני בדיוק רואה שהקומפוננט האלו של מורל עולים בערך 500 שקל

עוד 500 שקל אני אקנה מגבר 4 ערוצים

2 ערוצים אחבר לרמקולים קדימה

2 לסאב ( מה עם הסאב ? יש סאב באריזה דקה ? איזה סאב אני יכול לשים ושיהיה מקום לעגלה ?)

עד כאן בסדר ?

יש לך המלצה לרדיו דיסק רצוי עם שלט וחובה כניסת AUX ?

תודה

פורסם

אתה רוצה גם סאב וגם ר"ד ב500 זהכימעט בלתי אפששרי גם יד שניה זה לא אפשרי.אתה יכול לימכור את שני הסאבים שלך ולהביא סאב של 8-10 אינץ

לגבי הר"דhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=491827 אם תוסיף עוד 50 שקל ל500 שברשותך תואכל להביא את הר"ד הזה . לגבי סאבים אין לך מספיק תקציב

פורסם
אתה רוצה גם סאב וגם ר"ד ב500 זהכימעט בלתי אפששרי גם יד שניה זה לא אפשרי.אתה יכול לימכור את שני הסאבים שלך ולהביא סאב של 8-10 אינץ

לגבי הר"דhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=491827 אם תוסיף עוד 50 שקל ל500 שברשותך תואכל להביא את הר"ד הזה . לגבי סאבים אין לך מספיק תקציב

אני לא רוצה גם סאב וגם רדיו דיסק ב 500 שקל - לא הבנת נכון

יש לי סאבים פשוט שניהם כבר גדולים לי מידי

אני חייב סאב אולי אני אחפש/ אריזה דקה לסאב אם יש משהו כזה בכלל

פורסם

תריץ חיפוש כאן בפורום על תכנון תיבה או בניית תיבה - אתה תמצא את כל המידע הדרוש.

מעבר לזה בכשר לHU כאן זה נהיה בעייתי יותר - איזה חיבור של AUX בדיוק אתה מחפש? מתאם לאייפוד? - כל העסק יהיה לך קצת יקר ממה שתכננת, לדעתי.

סתם חיבור לבננת PL - שטויות במיץ, תשתדל לפחות שזה לא יהיה מותג חסר שם אלא מוצר של חברות כמו קנווד, פיוניר, JVC פנסוניק, סוני וכאלה.

איזה דגם בדיוק - לא מתמצא בדגמים.

תנסה עוד חברי פורום אחרים שעובדים בתחום כמו "יגאל-בנץ" "אלפיין" (יוסי)

תנסה מודעות יד שניה...

Pioneer TS-X150

פורסם
אני לא רוצה גם סאב וגם רדיו דיסק ב 500 שקל - לא הבנת נכון

יש לי סאבים פשוט שניהם כבר גדולים לי מידי

אני חייב סאב אולי אני אחפש/ אריזה דקה לסאב אם יש משהו כזה בכלל

ברור שיש אם אתה רוצה ללעשות בניה זה יעלה יותר זול קניה אני לא יודע עם מוכרים תיבות דקות לסאב . כמו שאמרת תימכור את שני הסאבים שברשותך ותביא סאב של 8 או 10 אינץ . לגבי תיבה דקה אני יחפש לך.

פורסם
ברור שיש אם אתה רוצה ללעשות בניה זה יעלה יותר זול קניה אני לא יודע עם מוכרים תיבות דקות לסאב . כמו שאמרת תימכור את שני הסאבים שברשותך ותביא סאב של 8 או 10 אינץ . לגבי תיבה דקה אני יחפש לך.

הבנתי שצריך להיות ליטר מסוים בתיבה לסאב ?

אני לא יכול למשל לחתוך את התיבה שיש לי ולעשות אותה צרה יותר ?

• תוכן חדש...