Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שיצא פס"ד של העליון לגבי הממל"ז, שפוסל מדידות שהתבצעו מיותר מ-300 מטר, משטרת ישראל ממשיכה בתעלוליה השובבים.

עדיין מגישים תביעות כנגד נהגים שנתפסו לפני מתן פסק הדין (כאילו שאמינות הממל"ז הפסיקה רק ברגע שהשוטרים קבעו כך...), ודוחה הגשות כתבי אישום עד לאחר שיערערו על פסק הדין הזה. :evil::evil::evil:

נבלות. לא יוותרו לנו אף פעם , הא?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2843166,00.html

.

פורסם

מדינה של .......

לאזרח הפשוט יש רק 3 הרכאות משפטיות ... שלום מחוזי עליון

ואילו למדינה אני מבין שיש 4 ?

ערעור על החלטה של העליון ???????? :mad::mad::mad::mad:

פורסם
מדינה של .......

אם אני לא טועה, כששופטי העליון מתכנסים כבית דין גבוה לצדק, הם ערכאה מעל העליון.

אבל ייתכן שאני טועה.

פורסם
מדינה של .......

אם אני לא טועה, כששופטי העליון מתכנסים כבית דין גבוה לצדק, הם ערכאה מעל העליון.

אבל ייתכן שאני טועה.

בג"ץ הינו ערכאה רק כנגד גופים ציבוריים. מכל מקום, ישנו דבר שנקרא דיון נוסף, שניתן באיזושהי צורה לקרוא לו (אם-כי זה לא מדוייק ב-100%) ערעור על העליון.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רגע ולמה הממלז אמין? הרי הוא לא מנפיק תמונה שאכן אני זה שביצע את העבירה, אולי השוטר כיוון את האקדח על רכב אחר ועצר אותי על מהירות?

ועל הדרך: המצלמה שהיתה אחריי גשר ראשון לכיוון צפון חזרה למקומה (לאחר שהוציאו אותה מהמקום) ויש ארונות תקשורת בין השיחים, ראו הוזהרתם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אין שום ערכאת ערעור על בית המשפט העליון!!

לבית המשפט העליון יש תפקידים שונים, ולכן לפעמים מדובר ב"בית המשפט העליון בשבתו כבית משפט לערעורים פליליים" ולפעמים "בית המשפט העליון בשבתו כבית משפט גבוה לצדק" וכו'.

אין שום ערעור על בית המשפט העליון בכל תפקיד שהוא.

יש אפשרות, אם מדובר בפסק דין תקדימי לקיים דיון נוסף בהרכב מורחב, וזה מה שהמדינה מבקשת לעשות. זה לא "ערעור" אלא "דיון נוסף", וכל אזרח יכול לבקש דיון כזה בתיק שלו (אבל בית המשפט נותן אפשרות זו בצורה מאד מצומצמת).

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

אגב, במשפט שהיה לי אתמול בבית המשפט בנתניה התובעת של המשטרה הורידה לכל עבירת מהירות 5 קמ"ש. מי שנתפס במהירות של 130-135 "זכה" לקנס בלבד ולא היה צריך להשפט כלל.

כך שהעניין בפועל די מתנגש עם הכתוב בעיתון מבחינת "מדיניות" של המשטרה.

:-)

• תוכן חדש...