Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג'אז

jkoffler
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מה דעתכם על הג'אז?

ראיתי אותה היום, העיצוב הפנימי על הפנים אבל מאוד מאוד מרווח בפנים.

הם טוענים שהיא מאוד חסכונית, האם נכון? האם תעמוד בעליות לירושלים?

הם טוענים שהדגם החדש יצא רק בפברואר, ראיתי שבחו"ל הוא עולה 20000 דולר עם מנוע 1.4,

זה אומר שאצלנו זה יקפיץ את המחיר?

תודה מראש

פורסם

הדגם הבא יותר יפה ומרווח. וכנראה גם המחירון ישאר ללא שינוי גדול (אך יש לזכור שאת הג'אז הנוכחית מוכרים במבצעים די מכובדים). אך ישנה בעיה אחת קשה ביותר שתוכל לקלקל את השמחה. הדגם הבא הוא רובוטי.

לכן יתכן המצב שיחזור הסיפור של טויוטה קורולה, והג'אז הנוכחי יהיה סופר-מבוקש בשוק המשומשות (ולא שהוא חלש כרגע)

פורסם

האמת ? רכב מעולה.

מנוע טוב, שבהחלט "יעמוד בעליות ירושליים" (לא שנברא הרכב שלא...), חסכוני הוא כן, לפעמים אף יותר מהיברידית.

אמין זה ברור, אולי המרווח ביותר בקטגוריה, עם בגאז' ענק לסופר מיני.

לסיכום, רכב איכותי מאוד שגובל במשפחתית (או שהוא כזה \: )

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מדובר ברכב שהוצג בשנת 2001 ולא עבר מאז שינויים משמעותיים, למעט מתיחת פנים קלה ביותר. מצד שני כמו שנאמר הדור החדש של הג'אז שכבר הוצג בעולם יציע תיבת הילוכים רובוטית ולא רציפה כמו בדור הנוכחי, מה שעשוי להקשות עליה בשוק המקומי.

פורסם

לי אישית לצערי ג'אז קטנה מדי. אפילו כשאני מזיז את כסא הנהג רחוק ככל שניתן, זה עדיין לא מספיק לרגליי ולאחורה כבר נשאר המרווח של 15 סמ בין הכיסאות כך שאי-אפשר לשבת מאחוריי. אם 2 יושבים כמוני מקדימה - אז המושב האחורי פשוט מתבטל.

אני רוצה לקנות רכב להרבה הרבה שנים. לא בא לי לסבול את כל השנים הללו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לי יש הונדה ג'אז ואני שנים עושה את קו ת"א-ירושלים בלי בעיה בכלל.

רכב אמין מאד (זולת בעיית מיסבים ידועה לקראת ה-90 אלף ק"מ), חסכוני בדלק (הדגם שלי ידני אז בכלל...) ושומר יחסית על ערכו.

עם זאת, טיפולים וחלפים יקרים מאד, וגם ביטוח (יחסית לסופר מיני) לא זול.

בגדול אני ממליץ (על הדגם הקיים כמובן - אינני מכיר את זה שיצא ב-2009)

פורסם
אתה יכול לפרט על בעית המיסבים המדוברת?

בעיה כרונית של האוטו. כך לפחות הסבירו לי במוסך (מורשה כמובן). אחרי 85000-90000 ק"מ אתה שומע רעש מעצבן כשאתה מתקרב למהירת של כ-100 קמ"ש. אין בזה משהו בטיחותי, עד כמה שאני מבין, אבל זה מוציא אותך מדעתך. אז החלפתי מיסב גלגל אחורי שמאלי ולפני כאלף ק"מ בערך, הלך גם הימני וגם אותו החלפתי. סה"כ בערך 3,000 ש"ח עלה התענוג הזה. אבל זהו.

לא משהו רציני, פשוט מעצבן. לא בעיה שאמורה לגרום למישהו לא לקנות ג'אז. בוודאי שלא הדגם החדש - יכול להיות ששם טיפלו בעניין.

פורסם

אמממ..

אם תריץ פה חיפוף תראה שרשור שאני פתחתי לגבי רכישת הג'אז.

באמת רכשנו אותה.

אם אתה מדבר על הרכב הנוכחי(לא הדגם שאמור להגיע בקרוב), בתור בנאדם שנהג שנה שלמה על הרכב הזה לפניי קניית הלנד שלי, אני יכול להגיד לך שזה רכב מאוד מאוד מרווח, מאיץ טוב 11.7 שניות למאה.

אני בנאדם לא דקיק ואני לוקח את הכיסא אחורה ועוד יש מלא מקום ליושבים מאחור. המנוע מאוד חסכוני, נסיעה מאומצת עם מזגן תשיג לך 11.5-12.5 מקסימום. ונסיעה רגילה וחסכונית תגיע עד ל 16.5 ק"מ לליטר , מתוך בדיקה אישית שלי.

רכב אמין בהחלט 0 תקלות עד כה, טיפולים לא יקר אבל שמעתי שאם הולך חלק העלויות קצת יותר יקרות מיפנית אחרת אבל אין סיבה שלרכב חדש ילכו חלקים.

אם אתה מחפש רכב בעלויות לא גבוהות כלל,חסכון בדלק ,בצועים של משפחתית, מרווח פנימי אפילו גדול יותר משל משפחתית וכמובן רכב קטן שניכנס להרבה חניות.. אז הג'אז היא בחירה מאוד ממולצת.

חסרון אחד קטן לאוהבי "הרגשת המנוע" - בגלל הגיר קשה לפעמים להיות מסופק מהרגש שנותן המנוע, למרות שמבחינת בצועים הוא שווה למשפחתית, בהרגשה זה לא כך בגלל הגיר ברציף והלא מחולק. עוד חסרון קטנטן האחיזה בכביש קצת פחות טובה ממשפחתית אבל אם אתה לא לוקח סיבובים חדים ומאומצים מדיי לא תרגיש בכך.

בהצלחה,

אסף.

dreams dreams dreams do not come true

• תוכן חדש...