Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מעוניין לקנו רכב יד שנייה בסביבות שנת 2000.

רוב הרכבים שאני רואה כבר עם קילופי צבע בשלבים כאלו או אחרים.

כמה עולה לצבוע מחדש רכב כגון ניסן אלמרה?

האם כדאי להכנס עם הרכב למוסך שצובע, לבקש הערכת מחיר ואת הסכום הזה להוריד מהמחיר אותו הוא מבקש?

או שמא לא כדאי להתעסק כלל עם רכבים כאלו?

פורסם

אתה כנראה מדבר על לקה (השכבה העליונה) שמתקלפת מהצבה ולא צבה שמתכלף

ורואים את הברזל שמתחת.

זו תופעה ידוע בארץ בגלל תנאי האקלים ולא הייתי פוסל את הרכב על הסף בגלל הבעיה הזו ,אם כי בהחלט יש ירידת

ערך.

מבחינת מחירי הצביע ,המחירים של צביע סבירה מתחילים מ5K ויכולים להגיע גם ל10-15 ...

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם
אתה כנראה מדבר על לקה (השכבה העליונה) שמתקלפת מהצבה ולא צבה שמתכלף

ורואים את הברזל שמתחת.

זו תופעה ידוע בארץ בגלל תנאי האקלים ולא הייתי פוסל את הרכב על הסף בגלל הבעיה הזו ,אם כי בהחלט יש ירידת

ערך.

מבחינת מחירי הצביע ,המחירים של צביע סבירה מתחילים מ5K ויכולים להגיע גם ל10-15 ...

מאיפה המחירים האלו תגיד לי ?מי אמר שכל הרכב צריך צביעה כללית ?

בד"כ, האזורים הרגישים הם במכסה מנוע קדמי ומכסה ,העלות זולה בהרבה מזו שציינת.

חוץ מזה אני לא מכיר מישהו, שיוריד על הרכב שלו כל כך הרבה כסף אם הרכב משנתון נמוך יחסית ונמצא 8 -10 על הכביש רק בגלל צבע.

חוץ מזה מאוד לא רצוי להתעסק עם תיקוני צבע בגג אחרת באמת תהיה ירידת ערך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מאיפה המחירים האלו תגיד לי ?מי אמר שכל הרכב צריך צביעה כללית ?

בד"כ, האזורים הרגישים הם במכסה מנוע קדמי ומכסה ,העלות זולה בהרבה מזו שציינת.

חוץ מזה אני לא מכיר מישהו, שיוריד על הרכב שלו כל כך הרבה כסף אם הרכב משנתון נמוך יחסית ונמצא 8 -10 על הכביש רק בגלל צבע.

חוץ מזה מאוד לא רצוי להתעסק עם תיקוני צבע בגג אחרת באמת תהיה ירידת ערך.

לי התחיל בצד ימין מאחורה המחלה, הציעו לי צביעה רק של האזור בסביבות ה600 שקל ואם מתקדמים עוד קצת אז באזור ה1k.

זה מבאס לגמרי :\

אם לא עושים עם זה כלום זה מתפשט וזה מה שקורה אצלי כרגע.

Skoda Fabia 1.2TSI Sport

פורסם

רצוי מאוד לצלם את המקומות שבהם הצבע התקלף לפני צביעה מחדש.

את התמונות האלו ניתן תמיד להראות לקונה רכב עתידי כדי שיראה שלא הייתה תאונה אלא צביעה בגלל התקלפות הלכה ודהיית הצבע.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
לי התחיל בצד ימין מאחורה המחלה, הציעו לי צביעה רק של האזור בסביבות ה600 שקל ואם מתקדמים עוד קצת אז באזור ה1k.

זה מבאס לגמרי :\

אם לא עושים עם זה כלום זה מתפשט וזה מה שקורה אצלי כרגע.

אם התחלת הקילוף אינה במכסה מנוע, גג או חלקים חשופים יותר לחום ושמש, כפי שאתה מתאר, מרבית הסיכויים שמדובר באזור שכבר נצבע פעם בצביעה פחות איכותית מזו של היצרן. לכן בכל מקרה תזוהה צביעה מחדש של האיזור ומכאן שבנושא ירידת הערך לא תנזק יותר.

לכן לפני שאתה מחליט אם לצבוע ונושא הצביעה מחדש מטריד אותך, בדוק אם אכן האזור עבר כבר תיקון צבע.

• תוכן חדש...