Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה ברכב. בנסיעות ארוכות מחוץ לעיר אבל רק ארוכות. נידלקת נורית CHECK והקוד שנתקבל הוא P1870 מספר שאינו מוכר ע"י מחשב הסריקה

כמו כן היתי מבקש בירור לקוד תקלה P0440

בתודה מראש :lol: :lol: :lol:

פורסם
לאחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה ברכב. בנסיעות ארוכות מחוץ לעיר אבל רק ארוכות. נידלקת נורית CHECK והקוד שנתקבל הוא P1870 מספר שאינו מוכר ע"י מחשב הסריקה

כמו כן היתי מבקש בירור לקוד תקלה P0440

בתודה מראש :lol: :lol: :lol:

לגבי קוד תקלה p1870 יש לציין את סוג הרכב כמו שרפי לין כתב.

קוד תקלה p0440 מתייחס למע' הדלק כולל קאניסטר, צינורות דלק, צינורות מחזור אדי הדלק, מכסה דלק וכו'.

יש לבדוק ביסודיות את שסתום הקאניסטר, קונטור חשמלי של השסתום,שסתום טיהור (purge solenoid ), , צינורות הואקום מסביב לשסתומים ואל המוצא שלהם, בקיצור הרבה עבודת

נמלים.

פורסם

בעייה אחת בבשסתום הקניסטר (חיבורים /אטימה)

בעייה שנייה דליפת לחץ במוח (תתכן בריחת שמן מגומיות אטימה של הסולונואידים)

כנס לגוגל , רשום : DTC P0440 ואת הקוד השני , תקבל פירוט מלא של התקלות. הספרות....בגוגל !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

רפי לין אכן צדקת הרכב מתוצרת GM ביואיק לה סייבר 96.אכן קוד התקלה נבדק הן ע"י המוסך בו מטופל הרכב והן ע"י מחשב האבחון שנמצא ברשותי ושניהם יחד לא אבחנו את P1870

"בתודה מראש"

פורסם

בהודעה הראשונה רשמת שישנו קוד תקלה p1870 .

בהודעה האחרונה רשמת שאין.

אז יש או אין?

אם יש , איך העברת ההילוכים באופן כללי והאם הממיר מומנט משתלב/מתנתק באופן חלק עם ירידה או העלה של 250-300 סל"ד אחרי או לפני הילוך הרביעי?

פורסם

דניסאן הייתי עסוק בקריאת עזרתך לירון עם בעיית הגיר בפונטיאק "כל הכבוד תותח"

לגבי העניין אצלי כשזה קורה אני מאפס את המערכת אבל שוב בנסיעה ארוכה קוד התקלה יחזור

פורסם

הגיר הישן פורק והוחלף בגיר מיבוא במצב מצוין לפני כחצי שנה

אבל דניסאן אתה חושב שיש קשר לגיר כי אני לא "ד"א קראתי בפורום אחר והבנתי שאולי יש קשר ליצירת וואקום

במיכל הדלק שמצתבר בנסיעה ממושכת.אולי לבדוק משהו בכיוון הזה אתה חושב?

בתודה

פורסם

קוד P1870 הוא קוד ספציפי ל- GM והוא נותן חיווי על רכיבי הינע מחליקים.

מי שקרה את הנושא שלי עם הפונטיאק הבעיה הייתה ממיר, אולם זה יכול להיות גם גיר מחליק ואפילו חיישן מהירות המעביר נתונים שגויים.

מחשב הרכב מבצע השואוה בין נתונים שהוא מקבל מהגיר לבין מהירות הרכב ואם היחס לא נכון יהיה קוד P1870

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

דניסאן היקר בעית שני הקודים האלו בלבד מתרחשת לסרוגין פעם P1870 ופעם P0440 ושניהם מתרחשת התקלה רק בנסיעות ארוכות

P0440 הבנתי את הבעיה פחות או יותר ונראה לי שפחות

P1870 לא הבנתי את הבעיה

בתודה גדולה :lol::lol::lol:

• תוכן חדש...