Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה גם מה שאתה יכול לטעון. שאתה נסעת עפ"י חוק ולא עפ"י "תנאי הדרך"

אל תטען את זה. לפי החוק חייבים לנסוע במהירות המותרת ושמתאימה לתנאי הדרך (הנמוך מביניהם).

אולי כדאי להתייעץ עם עורך דין בעל נסיון בתביעות מהסוג הזה, הוא בטח יוכל להעריך את סיכוייך לזכות.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמע, אני לא חושב שיש פה ביננו עו'ד שמבין בזה,עם היה הוא היה בטוח עונה לך תשובה מדוייקת בסוגייה הזו.

עם אתה באמת חושב שמגיע לך פיצוי כלשהו מהעיריה גש להתיעצות עם העו'ד אשר בכי בחוק והוא כבר יגיד לך את סכוייך לקייס הנ'ל. בוא לא נהפוך את זה לויכוח של 200 עמודים.

ועם כבר פנית לאחד כזה,אז אל תשכח לעדכן אותנו שגם אנחנו נדע מה עושים במצב כזה.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

גם לי יצא לתבוע את העיריה ולזכות

וגם חבר שלי תבע וזכה

במקרה שלי היה מן שקע בכביש שבדיוק באמצע נשאר הכביש בגובה הרגיל

ובגלל זה נדפק כל האגן שמן ונהיה סיפור שלם.

בסופו של דבר אמא שלי שהיא נהגה על הרכב היא תבעה מהעיריה את הגרירה, רכב חלופי, תיקון של האוטו

ואפילו הוציא מהם סעיף בתביעה שהם מחוייבים לתקן את הבור בכביש תוך שלושה חודשים!

במקרה של חבר שלי הוא נסע בכביש ראשי בת''א (לא זכור לי איפה זה היה) ובגלל עבודות בכביש היה בור די מסוכן

הבעיה שזה היה בחורף והוא היה מלא במים ולא היה שום שלט וכמעט שום אמצעי אזהרה

והוא נכנס לבור והלכו לו 2 גלגלים קומפלט

הבעיה שהוא הביא רכב בייבוא אישי עם ג'אנטים שאין בארץ והוא היה צריך לחכות שבועיים

וגם לקנות 4 צמיגים חדשים כי ה 2 שנפגעו היו בצד ימין

בקיצור הסיפור הזה עלה לו הרבה כסף אבל בסוף גם הוא זכה בתביעה

וזה בעצם מראה שאם יש לך טיעון אמיתי עם הוכחות ואתה מראה רצינות ולא חמדנות יתר יש לך סיכוי טוב מאוד לתבוע את

העיריה ולזכות בפיצויים, רק את תנסה להיות חמדן כי בסוף אתה תישאר עם המכנסיים למטה וקנס גדול...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

בקיצור - תתייעץ עם עו"ד.

לגבי בורות בהחלט יש כבר תקדימים, לא יודע לגבי מים.

שווה להעלות את הסוגייה של שדרות רוטשילד בת"א,

כדוגמה להשקייה מכוונת של הכביש ועשרות אם לא מאות דו"ג שכבר נפלו שם.

שווה לבדוק האם מישהו מהם הצליח אי פעם להוציא פיצויים מהעירייה...

(למרות שדו"ג נחשב - ובצדק - כיותר רגיש לכביש רטוב).

ובלי קשר עכשיו - זו אחלה פנייה עם אספלט חלקלק לחלוטין (אני מכיר אותה) :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני חושב שעם זה מים של ביוב לעיריה יש אחריות על זה. היתה בעיה במערכת הביוב והם לא תיקנו אותה, כתוצאה מהרשלנות של העיריה רכבו נפגע.

זוהי דעתי ואיני יודע האם זה נכון. תדבר עם עורך דין שמבין בנושא, הוא יעזור לך יותר מכולנו.

פורסם

כל מפגע על הכביש הוא באחריות העייריה,

גם ערימת פיצוחי פיסטוקים שיכולה לגרום לקטנוע להחליק,

לדוגמא, דרך דורי בקרית אונו[כביש הבקו"ם], אחרי הבקו"ם[לכיוון גהה], יש רמזור, לאחר הרמזור הזה, כל לילה, במשך כל השנה,

כל הכביש מים,

עם הפיג'ו החלקתי לפני כמעט שנה, כאשר האוטו נוסע ביגזגים בנתיב, והגלגלים הקדמיים עוד רגע בורחים מהשילדה, תו"כ שהסקלה מקפצת ואני צועק את תפילת הדרך יחד עם "ינעל ראבק" ו"חמסה חמסה חמסה".

יש גם את גני תקווה,

שהם מצאו אחלההה שיטה להפחית את המהירות, הם פשוט מרטיבים את כל הכבישים בלילה, גם מנקה וגם חוסך במהירות,

זה הגיע למצב כזה שרכבים עם ESP נוסעים בכיכרות רק בשביל הפאן["רכבת הרים" בשפתם].

כמובן שכל הטרור הזה יימשך[כן, זה סוג של טרור מכוון], עד שקטנועיסט יתפרק על איזה עמוד.

----

פורסם
שאלה,מערכת abs תוכל למנוע את ההיגוי יתר שקרה לפותח השירשור? או רק מערכת esp? תודה.

מערכת ABS מונעת נעילת גלגלים. היא לא הייתה עוזרת במקרה הנ"ל משום שכאן הגלגלים איבדו אחיזה (מה שהיה מתוקן ע"י ESP) אבל לא ננעלו (לא מדובר בבלימה ולכן ABS לא קשור ולא מתערב).

• תוכן חדש...