Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוב, תגידו "תתחדש"!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קילומטראז' הוא 134000 מקורי.

האוטו נמצא בבעלות של אותו אדם משנת 92 ועד היום.

באוטו הזה השתמשו רק בנוזל קירור של פרסטון ולא במים.

תהיה קלה, פיאט לא אסרו לחלוטין להשתמש בנוזל קירור שהוא לא פרפלו?

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יוסי מה התיכנונים לגבי הרכב? טיפולים? שיפוצים? ריפודים? או שאתה מבסוט ממנו ככה איך שהוא?

הריפוד המקורי נמצא מתחת לכיסויים ונמצא במצב טוב.

"אם זה לא שבור, אל תתקן את זה"

הדבר היחיד שאני עומד לעשות הוא לשים לו נעילה מרכזית וחלונות חשמליים מקדימה.

יש למישהו הערכת מחיר?

בנוסף אני גם אחליף את הרדיו במשהו עם MP3.

אגב, היום כמעט קפאתי בזמן נסיעה. שכחתי לכמה דקות שאנחנו כאן בישראל חיים בתוך אש הגהנום חודשיים בשנה.

פורסם
הריפוד המקורי נמצא מתחת לכיסויים ונמצא במצב טוב.

"אם זה לא שבור, אל תתקן את זה"

הדבר היחיד שאני עומד לעשות הוא לשים לו נעילה מרכזית וחלונות חשמליים מקדימה.

יש למישהו הערכת מחיר?

בנוסף אני גם אחליף את הרדיו במשהו עם MP3.

אגב, היום כמעט קפאתי בזמן נסיעה. שכחתי לכמה דקות שאנחנו כאן בישראל חיים בתוך אש הגהנום חודשיים בשנה.

קיט נעילה מרכזית עם שלט מEBAY עולה 150 שקל

קיט חלונות עולה 80 דולר כולל משלוח.

בארץ המחירים בערך פי 3

פורסם

תתחדש !

לא אמרת שאתה קונה לאדה סמארה בכלל . . . ? :wink:

הא, כן, ותוריד את כיסוי ההגה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שני הדברים הראשונים שעשיתי לאוטו היו להוריד את המראה הפנורמית ואת כיסוי ההגה.

הא, כן, ותוריד את כיסוי ההגה.

5 תווים

פורסם

דו, רה, מי, פה, סול, לה, סי, דו... (שבעה תווים) :wink:

מודה ומתוודה, לא קראתי את כל השרשור (אני מכיר את הסיפור יותר מדי זמן).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
- אני נהנה מגיר ידני ברכב איטלקי .

עד השלב הזה הייתי בטוח שקנית איזו יצירת פאר איטלקייה :)

תתחדש על הרכב, נראה שמור מאוד.

מי יתן והוא יחזיק אצלך מעל חודשיים.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יוסי תיתחדש וברוך בואכה אל מועדון הטמפרה.ראשית לפי מה שאני יודע אז הדגמים החדשים יותר (95-96 )שניקרה ליברטי,הגיעו עים הגימור עץ(איפו רפי איפו).הבעיה של הפלסטי הנמס בחום ידוע ומציק,אני פרקתי את כל הפלסטיקים(לא בעיה)והכנסתי לאמבטיה ושיפשפתי עים סקוץ וסבון כביסה ומה לא והדביק הזה לא ירד,רק אחרי הריכוח במים רותחים ועים סכין יפני (בלי ידית)בסבלנות גרדתי את השיכבה הדביקה ואחרי היבוש צבעתי הכול בצבע אפור מט (צבע בהיר מיתחמם פחות) והתוצאה מעולה+.צרפתי תמונות ואים יש עוד שאלות אני לרשותך.(אגב תישמח יש לך אוטו נהדר, פשוט,אמין, נוח, וקרבורטור)

PICT0075.JPG

מוקטןPIC1T0008.JPG

PICT0010.JPG

מוקטןPICT30030.JPG

PICT003112543 (19).JPG

PICT0026 nueyi.jpg

פורסם

רק אני זוכר שפתחת שירשור לגבי רישיון לסחר ברכבים?

(יוסי כמובן שאני צוחק ..)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
יוסי תיתחדש וברוך בואכה אל מועדון הטמפרה.ראשית לפי מה שאני יודע אז הדגמים החדשים יותר (95-96 )שניקרה ליברטי,הגיעו עים הגימור עץ(איפו רפי איפו).הבעיה של הפלסטי הנמס בחום ידוע ומציק,אני פרקתי את כל הפלסטיקים(לא בעיה)והכנסתי לאמבטיה ושיפשפתי עים סקוץ וסבון כביסה ומה לא והדביק הזה לא ירד,רק אחרי הריכוח במים רותחים ועים סכין יפני (בלי ידית)בסבלנות גרדתי את השיכבה הדביקה ואחרי היבוש צבעתי הכול בצבע אפור מט (צבע בהיר מיתחמם פחות) והתוצאה מעולה+.צרפתי תמונות ואים יש עוד שאלות אני לרשותך.(אגב תישמח יש לך אוטו נהדר, פשוט,אמין, נוח, וקרבורטור)

תודה UPETAR!

שי, אכן פתחתי שרשור על סחר ברכבים אבל זה היה בשביל חבר מחו"ל שמחפש תעסוקה זמנית בארץ.

פורסם

תתחדש על הרכב נראה במצב טוב

מי כמוני יודע איזה רכב זה :) הטמפרה השניה שלי

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...