Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוב, תגידו "תתחדש"!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל התחיל לפני כמה חודשים.

התעניינתי ברכב שהיה לבני ל מהפורום, לאחר שחמו ז"ל נפטר, ובאפלאוז של הבת שלו שעמדה לנסוע לחו"ל, אבל בסוף מחוסר ברירה קניתי את הלגאסי שלי מסוחר ומבני קניתי את האפלאוז של אמא שלי.

הרכב השני לא נמכר אבל נשאר לי בתודעה.

היום הייתי צריך לעזור לדודה שלי לקנות אוטו אז חשבתי ישר על האוטו ההוא. לקחנו אותה לראות אותו.

היא לא ממש אהבה את האוטו ואמרה שהוא מיושן וקשה (היא גרה בקיבוץ ורגילה לרכבים מודרניים). זה, בנוסף לעובדה שהוא ידני, לא ממש מצא חן בעיניה.

התקציב שלה היה בסביבות ה6000.

אני די אהבתי את האוטו ואת איך שהוא שמור (אני לא אגזים אם אומר שהוא אחד השמורים ביותר בארץ מסוגו), וכבר חשבתי כמה שבועות למכור את הלגאסי, ככה שהצעתי לה הצעה שהיא לא יכלה לסרב לה:

אני קונה את האוטו הזה במחיר שהיא הייתה יכולה לקנות אותו, ואני מוכר לה את הלגאסי במחיר שדרשתי עליה (13000), אחרי שכבר השקעתי המון ביישור קו ובטיפולים.

משמעויות:

- אני נשאר עם אוטו במצב מצוין וידני + 6500 ביד, היא נשארת עם רכב במצב מצוין ואמין ברמות מחליאות,ותשלם לי בשלושה תשלומים.

- אני נהנה מגיר ידני ברכב איטלקי אבל חוסך בדלק בגלל שהוא רק 1400 (בניגוד ללגאסי שהיא 1800 אוטומט)

- אני יכול לחנות בצורה יותר קלה באוניברסיטה...

- אני יודע שהרכב אמין.

- עם ההפרש בכסף אולי אני יכול להחליף את האוטו של אחותי במשהו יותר נורמאלי (במקום פיאסטה 1300).

בקיצור: תגידו שלום לטמפרה 91 ידנית 1400 שלי!

לאוטו יש 134000 קילומטרים מקוריים, הכל עובד מצוין, טסט לשנה, צמיגים חדשים והיום רשמתי צריכת דלק של 1:13 עם מזגן בכביש החוף.

(הבהרה: בני הוא לא סוחר, הוא פשוט איש יקר שאני מהראשונים שיודעים כשהוא מחליף רכב במשפחה ומאז שהוא תיקן לי את הג'אסטי אני סומך עליו עם עיניים עצומות).

Copy of CIMG5597.JPG

Copy of CIMG5598.JPG

Copy of CIMG5599.JPG

Copy of CIMG5600.JPG

Copy of CIMG5601.JPG

Copy of CIMG5603.JPG

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש! רכב כלבבי, לא יודע למה אבל אני נורא אוהב את הרכב הזה ואולי אקנה כזה מתישהוא.

איך הוא מרגיש עם המנוע היחסית קטן? יש מספיק כוח?

ראיתי בחיפה טמפרה אחת עם גימור עץ מבפנים, כנראה הגירסא הכי מפוארת, והיא הייתה גם שמורה בטירוף - מישהו יודע איזה דגם זה?

פורסם

הרבה אנשים הפחידו אותי עם כל הקטע של המנוע הקטן ואמרו שזה לא יעלה לאוניברסיטה ושאני לא אוכל לצאת מרמזורים כמו שצריך.

האמת? הכוח ממש לא משכר ולא מדהים אף אחד אבל זה מספיק בשביל מה שאני צריך.

כן, זה לא בדיוק פורמולה אחד אבל זה גם לא סובארו ג'אסטי.

לגבי גימור עץ, מעניין מאוד. סביר להניח שזו עבודה מיוחדת.

פורסם

תתחדש , עד הרכב הבא.....

אין על המגע הדביק של הקונסולה המרכזית בטמפרה ביום חם.
:D

אייל, זה כבר רכב בליגה אחרת לגמרי מכל מה שהיה ליוסי עד היום; גדול, מרווח, חסכוני מאוד, אמין, זול לקניה ולתחזוקה.

אין לי ספק שהוא יחזיק אותו המון המון המון זמן, לפחות חודשיים.

:mm_tongue

איציק

נ.ב.

יוסי, תתחדש. מציע שתשקול בכל זאת לגשת לפסיכיאטר שהמלצתי לך עליו בה"פ, לי הוא עזר לקנות אוטו צרפתי - לך תדע, אולי הוא יעזור גם לך :D

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יוסי תתחדש! קנית רכב מצויין והוא גם מאוד שמור. תהנה מהרכב וסע בזהירות.

ראיתי בחיפה טמפרה אחת עם גימור עץ מבפנים, כנראה הגירסא הכי מפוארת, והיא הייתה גם שמורה בטירוף - מישהו יודע איזה דגם זה?

אוי גימור כזה היה אופצייה בדגמי השני ליטר. אני מניח שזאת סטיישין עם מנוע 2000 או באמת עבודה מיוחדת או מדבקות דמויות עץ (יש כאלה קיטים לכל מיני סוגי רכבים).

ד"א, אני ראיתי גימור עץ בלנצ'יה תמה. זה לא רק ניראה, אבל כניראה באמת עץ אמיתי.

הנה, כאן אפשר לראות תמונות שלה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=218258

בתמונה של דש בורד רואים עץ על קונסולה מרכזית, אבל יש גם עץ על דלתות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תגיל לי, איפה מצאת דודה שחושבת שב 6000 ש"ח היא תקבל רכב מודרני? רק טסט ומיכל דלק עולים יותר.

תתחדש ותהנה. אם האוטו מטופל אתה תהנה ממנו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פעם ראשונה שאני מגיב לשרשורי יוסי פרנקוס "אני מחליף מכוניות כמו גרביים"

הטמפרה נראית שמורה מאוד.

אחלה רכב.

תתחדש ותתחזק אותה כמו שצריך.

אגב מה הק"מ שלה ? איזה נוזל קירור יש?

אין על המגע הדביק של הקונסולה המרכזית בטמפרה ביום חם. :D

למה דביק ?

פעם ראשונה שאני שומע על כזה דבר.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

קילומטראז' הוא 134000 מקורי.

האוטו נמצא בבעלות של אותו אדם משנת 92 ועד היום.

באוטו הזה השתמשו רק בנוזל קירור של פרסטון ולא במים.

הקונסולה המרכזית מכוסה קצת בחומר די מגעיל וקשה. אתמול ניסיתי לשפשף טיפה וראיתי שזה צבע ואפשר לגרד אותו. מתחת הכל במצב מושלם. אני אעשה את זה בהזדמנות.

לגבי מדבקות בגימור עץ, יש לי דווקא במחסן כמה מטרים טובים של זה כי מצאתי במחסן של הדירה הקודמת שלי. אני לא אעשה דבר כזה.

פורסם

קודם כל תתחדש , ושנית עם כל ההחלפות של המכוניות וההשקעות בישורי קו , שלא תמצא את עצמך אומר הייתי יכול לקחת מאזדה 3 חדשה \ חדישה :-).

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

למה דביק ?

פעם ראשונה שאני שומע על כזה דבר.

כי הקונסולה פשוט נמסה.... היה לי נסיון לפני כ5 שנים, עם טמפרה 91 של דוד שלי...(כשעזרתי לו להתגבר על כמה בעיות חשמל....)

הקונסולה נמסה ברמה כזאת שנדבקת לך על הידיים עיסת פלסטיק.

הקונסולה המרכזית מכוסה קצת בחומר די מגעיל וקשה. אתמול ניסיתי לשפשף טיפה וראיתי שזה צבע ואפשר לגרד אותו. מתחת הכל במצב מושלם. אני אעשה את זה בהזדמנות.

.

כנראה אצלך היא עברה את שלב ההמסה, והגיעה לשלב ההקשחה.

לדעתי יש לתת לינקים לשרשורים שלך , לכל מי שמפרסם בפורום הייעוץ ברכישה בקשה להמלצה על רכב עד 10K ש"ח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...