Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על מאזדה 323 98' 1800

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן..

חבר קנה היום מאזדה 323 מנוע 1800 אוטומט, עוד כמה דעות אלך לראות את הרכב..

מה אתם אומרים על הרכב ?

איך הביצועים ? (מנוע 1.8)

על מה להסתכל טוב ? (הרכב כבר נקנה אך בכל זאת)

האמת מעניין אותי איך הרכב מגיב בכביש, ספורטיבי ?

ועוד שאלה, היתה לבנאדם התלבטות בין זה למאזדה 3 1.6 - עקב מחירה הגבוה של ה3 היא לא נקנתה.

נ.ב

הרכב נקנה ב30K - האם משתלם ?

אעדכן בערב איך היא נראית ..

מושיקו !

פורסם

הרוב קרועות ועברו הרבה ידיים המחיר בסדר,

ולא זה לא רכב ספורטיבי אבל ה 1.8 מקנה לה רמה מעל בהשוואה למשפחתית הממוצעת.

בסה"כ אם הרכב במצב טוב אז לא תצטער.

(אני מדבר על 323F)

פורסם

אני לא מדבר על רכב כמו של שמוליק מהפורום, אני מדבר על לאנטיס 98 1.8 שיש לה תחת "שמנמן" (ביחס ל323F), דרך אגב, ראיתי את הרכב - נחמד... אבל לא יותר מזה.

עוד מידע עליו יעזור, משה

פורסם

חוץ מהמראה, אין שום הבדל בין ה F לסדאן. השלדה וההתנהגות בדיוק אותו הדבר. יחסית למכונית משפחתית, התחושה שהיא נותנת די כיפית וההגה גם יחסית מתקשר. הביצועים של ה-1800 קצת מעל למשפחתיות אחרות. כמו רוב המשפחתיות, יש נטיה לתת היגוי (במיוחד אם המתלים כבר עייפים, כמו אצלי). לי יש 1600, ואני מאוד מרוצה ממנה, בטח בהשוואה לקורולה מאותה התקופה, שאמנם קצת חזקה יותר אבל סובלת מהגה לא מתקשר וממש לא כיפית (הקורולה היא הרכב היחיד מהתקופה שיצא לי להשוות אליו את המאזדה).

איזה עוד מידע אתה רוצה?

"ai motoare capul doare"

פורסם

אני כנראה מדבר על הסדאן, שמע הרכב הולך להינהג ע"י בחור צעיר נהג חדש, נקנה לו בדיוק בזמן מאבא.. הוא אמר לי שקצת גז והיא עפה ..

רציתי לדעת איך המכוניות בעיקר בביצועים, דרך אגב אביו של החבר קנה את הרכב מבלי לבדוק היסטורית נהגים (שמעתי שהמון ילדים מתעללים במכוניות האלו, במיוחד במנוע הגדול), נקווה לטוב.

פורסם

קצת גז והיא עפה? יש לה יותר כוח ממשפחתית 1600 ממוצעת, אבל לא מדובר במכונית ספורט או במנוע חזק במיוחד. חזק מהממוצע, כן, אבל לא צריך להגזים.

מדובר בסה"כ על 115 כ"ס עם 16.5 קג"מ מומנט, לא נתונים מדהימים.

לשם השוואה, לקורולה של התקופה יש 110 כ"ס עם מומנט של 14.5 קג"מ למיטב זכרוני.

כמו שאמרתי, נתונים מעל הממוצע, אבל לא מדהימים. בכוונה כתבתי גם את נתוני המומנט, כי מנתנוני ההספק עולה שההבדל כמעט ואינו קיים, וגם זה לא נכון.

אגב, למנוע ה1600 של הלאנטיס יש 106 כ"ס למיטב ידיעתי, לא יודע לגבי המומנט (זהו מנוע שלא שווק באירופה ובארה"ב ולכן קשה למצוא עליו מידע).

"ai motoare capul doare"

פורסם

בשביל נהג חדש קצת גז ב1.6 והוא מרגיש שהיא עפה,ואל תגיד לי שלא כי אני בידיוק במצב הזה וכשאין לך ניסיון על רכבים שונים ובנהיגה ספורטיבית אז בטח שתרגיש שהיא "עפה".

פורסם

שמע אני רק אומר מה הוא אמר, לי אישית לא יצא לנסוע ברכב, צודק שלגבי נהג חדש שמרגיש שקצת גז ומכונית עפה זה טבעי.. לא יודע מה איתכם אבל כשאני נוסע על מכוניות אני מסתכל את קצב העליה של שעון המהירות ולא תחושת נהג, בוולבו אתה יכול להאיץ כמו מטוס ולא להרגיש (יחסית) מפיאט פונטו, כל רכב וההרגשה שלו.. אולי ההרגשה שלו היא בגלל שהוא נהג חדש.. הרכב הקודם היה רנו 19 1.4

פורסם

אולי נשמעה איזשהי נימה של ביקורת מההודעה שלי, זאת לא היתה הכוונה ואם פגעתי במישהו אני מצטער. אני בהחלט מבין איך נהג חדש יכול להרגיש דבר כזה. רק הבהרתי שזה לא המצב במציאות.

"ai motoare capul doare"

פורסם

קנה? שיתחדש ויהנה מהרכב.

בסך הכל מדובר ברכב חביב, זריז יחסית לקטגוריה אבל לא ספורטיבי, מאובזר בצורה סבירה, מושבים קדמיים שנראים נפלא אבל מרגישים קצת כמו ספסל של אוטובוס עירוני מבחינת נוחות ואמינות טובה.

מחלות? מדי פעם מופיעות בעיות קטנות ומעצבנות בייצוב סל"ד הסרק. לא משהו קריטי שמונע נסיעה אבל בהחלט מעצבן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
קנה? שיתחדש ויהנה מהרכב.

בסך הכל מדובר ברכב חביב, זריז יחסית לקטגוריה אבל לא ספורטיבי, מאובזר בצורה סבירה, מושבים קדמיים שנראים נפלא אבל מרגישים קצת כמו ספסל של אוטובוס עירוני מבחינת נוחות ואמינות טובה.

מחלות? מדי פעם מופיעות בעיות קטנות ומעצבנות בייצוב סל"ד הסרק. לא משהו קריטי שמונע נסיעה אבל בהחלט מעצבן.

הרסת אותי בהודעה שלך, קלעת בול, הייתה לאמא שלי לפני הרבה שנים ושמשה אותי רבות, אוטומט 1800, הדגם היחיד שיצא עם הסאן רוף לדגמי הלנטיס לא? המושבים מזכירים באמת קצת ספסל אוטובוס וחיישן האויר בהחלט עשה צרות, מלבד זאת, האוטו נחמד, יותר חזק מ1600 רגיל זה מרגישים בנסיעה, מאיץ יפה אך לא כל כך מורגש (גם בקיקדאון זה לא מרגש במיוחד) התחלת נסיעה די איטית, כאילו כשאתה לוחץ על הגז המנוע חושב איזה שנייה מה לעשות :).. חוץ מזה אמין ועם מספיק מקום לנוסעים אחוריים ובבאגז', שותה דלק 1:8 בתוך העיר.

תחליט אם מתאים לך..

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אחלה אוטו , צריכת הדלק של ה- 1800 מצויינת (1:11.5/1:12) בנסיעה משולבת עם מזגן , שזה מצויין לרכב משפחתי אוטומטי עם מנוע גדול יחסית לשאר המשפחתיות באותה הקטגוריה .

הרכב די מרווח , יושב טוב על הכביש ואגב אם תנסה לקחת את הרכב למסלול ולנסות איתו נסיעה מהירה עם פניות חדות , הוא מתנהג די לא רע יחסית לגודל שלו .

• תוכן חדש...