Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי אמר שתגיע לבית משפט?

חברת הביטוח שלה מצליחה בשיטת מצליח, הם אומרים לך שהלקוחה שלהם לא אשמה ואם אתה חושב אחרת תגיע לבית המשפט. וכל זה בזמן שהם יודעים שהיא כן אשמה בתאונה.

ברגע שתגיד להם כן אני הולך לבית משפט הם יתקפלו רק כי הם יודעים שהם מפסידים 100 אחוז ולא ישתלם להם להוציא עוד כספים על הבית משפט ולפצות אותך בהוצאות אחרות בנוסף לתיקון הרכב.

הם קודם מכחישים ואומרים לך בית משפט כדי להבהיל אותך, אם הצליח להם סבבה, אם אתה תתעקש אתה תראה שהם יתקפלו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אוקיי הבנתי.

דבר אחד שלא הבנתי, מה זה אומר להפעיל לחץ על הביטוח שלי?

מה כבר הם יכולים לעשות?

הגשתי תצהיר, תארתי את המקרה, וחברת הביטוח הגישה תביעה ודחו אותה.

מה עוד הם יכולים לעשות שאני ילחץ עליהם?

פורסם

אני הייתי הולך ומגיש את הטופס המדובר, יחד עם פרטי החברה שהייתה במיון , במשטרה היו מזמנים אותה לחקירה היא הייתה אומרת שפגעה בצד ימין של הרכב שלך (כלומר נכנסה לך למסלול) לאחר מכן היא הייתה מקבלת שלילה ואתה הייתה מקבל כסף לתיקון הרכב.

אל תנסה לשלוח מיני מכתבים, תזמין שמאי וסגור את המקרה, מה גם שאם מישהו מנוסעי הרכב שלי היה נפגע בתאונה הייתי "מזמבר" את האשם בדבר.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

יש להם את הטריקים שלהם ללחוץ על חברת הביטוח של הפוגעת.

בשביל ללחוץ עליהם אתה פשוט אומר להם שאתה לא מרוצה מאיך שהעניין מתקדם כי ברור שאתה לא האשם בתאונה ולכן כנראה ששנה הבאה אתה תחשוב פעמיים אם לחדש אצלם את הביטוח. כשמדובר בסוכן פרטי אתה תראה אותו מתחיל להזיז עניינים כמו פנתר רק כדי לרצות אותך ולשמור אותך כלקוח לשנה הבאה.

בכל מקרה אם אתה טוען שהסוכן שלך לא מזיז את עצמו, נסה ללחוץ אותו כמה שאתה רק יכול, ואני במקומך שנה הבאה עוזב אותו רק בגלל שהוא לא מטפל במקרה כמו שצריך. שים לב שכדי להפסיק ביטוח יש צורך בשליחת מכתב מסודר לחברת הביטוח שאתה מודיע להם על הפסקת ההתקשרות איתם.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...