Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
.

לדעתי רבים הסיכויים שעשית יותר נזק להתנהגות הכביש מאשר תועלת, אגב, תתפלא לשמוע שבוחן תנועה שעוצר אותך יכול לתת לך הורדה מהכביש על מידת הצמיגים למרות שהיא מופיעה ברישיון ו"עוברת טסט".

דווקא האחיזה הרבה יותר טובה אולי מערכת ההגה תשחק מהר יותר בגלל העומס ואג עשיתי בדיקת רדיוס כללי בן הצמיג המקורי 175/70/14r לבין 205/40/17r וקיבלתי סטיה של 3 מ"מ אולי.

לגבי הבוחן תנועה הוא יכול להוריד אותי אם מידת הצמיג כתובה ברשיון הרכב??? תמוה מאוד. אשמח לחו"ד מאנשים שעברו את זה.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הקש ידידי, הקש.

הכד, זה שלי! לא ליגוע יש לי זכויות על השינוי הזה.

פורסם
לטעמי, מזעזע.

אין לי שום דבר נגד חישוקים בקוטר 17 אינץ',

אבל לאוטו הזה הכי מתאים 13, לא יעזור כלום.

ללמבורגיני קונטאש היה בכלל 15 אינץ' מקדימה,

וזה לא הפריע לאף אחד.

תגיד לי אתה רציני? עזוב את הגאנט שלי אבל אתה קולט כמה אתה דיבילי? גאנט גדול זה לא יפה? שן על האף תגיד לי איך היה אם לא נוח סימן שאתה טועה, יופי חזותי לאוטו מס 1 זה הגדלת מידת הגאנט, ואת הגאנט 13 שמור במחסן של סבא יוסף, לא אצלי!!

פורסם

חברה! לא יודע למה כולכם חושבים שאני פגעתי בתאוצת האוטו! הרי על מה אתה מסתכל על הרדיוס הכולל של הגלגל או על גודל הגאנט? מסתכלים על הרדיוס הכולל! ואם הגדלתי גאנט מ 13 ל 17 ולעומת זאת הורדתי בחתך מ 70 ל40 אז זה מתקזז ואולי נשאר לי סטיה של 3 מ"מ. אז חלאס לחשוב שזה פוגע בדקתי את הרדיוס עם תוכנה מסוימת (באתר אינטרנט) והתאמתי את הגאנט!

לילה טוב

פורסם
חברה! לא יודע למה כולכם חושבים שאני פגעתי בתאוצת האוטו! הרי על מה אתה מסתכל על הרדיוס הכולל של הגלגל או על גודל הגאנט? מסתכלים על הרדיוס הכולל! ואם הגדלתי גאנט מ 13 ל 17 ולעומת זאת הורדתי בחתך מ 70 ל40 אז זה מתקזז ואולי נשאר לי סטיה של 3 מ"מ. אז חלאס לחשוב שזה פוגע בדקתי את הרדיוס עם תוכנה מסוימת (באתר אינטרנט) והתאמתי את הגאנט!

לילה טוב

כפרות עליך נשמה,

רוחב הצמיג המקורי הוא 175 מ"מ, וכעת שמת צמיגים ברוחב 205 מ"מ, כלומר הצמיג החדש רחב יותר בכ-30 מ"מ.

עכשיו- לרכב יש יותר חיכוך עם הכביש, וכך הלנסר שלך תאיץ לאט יותר. פיזיקה בסיסית.

172

פורסם

וסביר להניח שיותר משקל.

אבל רדו מהבן אדם, הו בא לשתף אותכם בהתלהבות שלו. לא התלהבתם? אל תגיבו פה.

אין חובה להגיב.

הג'נט מאוד יפה, והנמכה מאוד תתאים לרכב.

אביחי

פורסם
תגיד לי אתה רציני? עזוב את הגאנט שלי אבל אתה קולט כמה אתה דיבילי? גאנט גדול זה לא יפה? שן על האף תגיד לי איך היה אם לא נוח סימן שאתה טועה, יופי חזותי לאוטו מס 1 זה הגדלת מידת הגאנט, ואת הגאנט 13 שמור במחסן של סבא יוסף, לא אצלי!!

הוא ממש לא דבילי.

יופי חזותי יכול לבוא ב1001 דרכים, וג'נטים ממש לא מספר 1.

מה גם שלראות רכב שכזה עם ג'נט 17 היה יכול להיות מצחיק אם לא היה עצוב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בניגוד לרוב ה"שיבורים" שאנחנו רואים פה, דווקא המישורביצלי הזאת נראת די טוב.

הכל יחסי, כמובן...

באופן כללי, משהו אומר לי שהשגת את האישור ברשיון בדרכים לא קונבנציונליות.

החשד הזה נובע לא רק מהמידה המגוחכת, אלא גם מהודעות רלוונטיות בפורום

הטכני (בין היתר, כאן וכאן).

לגבי הג'אנטים - בשלב זה, מומלץ לצייד את הרכב באזעקת ביפר דו-כיוונית. יש לי

הרגשה שבקרוב תזדקק לזה. :rolleyes:

לגבי שינויים בדינמיקה ובצריכת הדלק - בחייאת זום זום, אל תדבר על דברים שאתה

לא מבין בהם. רצית אוטו יפה עם ג'אנט גדול, סבבה. אנחנו שמחים בשמחתך, ואף

מחמיאים על המראה. אבל אנא, אל תנסה לשכנע אותנו שכדור הארץ שטוח והשמש

זורחת בלילה. הג'אנטים האלה יעלו את צריכת הדלק שלך, יוסיפו משקל לרכב, ורוב

הסיכויים שתרגיש ירידה ניכרת ב"ביצועים" העניים ממילא של הרכב ה"ספורטיבי" הזה.

בקיצור, תהנה כל עוד זה מסב לך הנאה, אבל דע את הגבולות שלך ושל הרכב שלך.

בברכת נסיעה טובה. 8)

פורסם

אההה אגב, אני יהודי!:-D

מה אתה רוצה להגיד בעצם?

"נכון שהרכב נראה לכם כמו הרכבים של בני הדודים שלנו...אז הוא דווקא בבעלות של יהודי!!"

איך לעזאזל מאשרים ג'אנט 17 ללאנסר??

פורסם

למה לעזאזל להנמיך לאנסר?

מאיפה אתם מגיעים עם ההמלצות האלה?

בתור אחד שנסע עם ג'נט 18 על גולף (אמיר אפשר לאשר הכל) , צריכת הדלק מושפעת בצורה זניחה, אבל התנגדות האופן ברכב עולה פלאים, ואתה מרגיש טוב מאוד את המשקולות האלה , בכל פעם שאתה רוצה להאיץ.

באמת הרכב מושקע,**נמחקה הערה גזענית ומטופשת** ,אבל לא היה עדיף לקחת את הכסף הזה (אני מעריך את ההשקעה ברכב בכ15 אלף ש"ח כשרובם על צבע כללי וג'נטים ) ולשדרג לרכב שכבר מגיע מהחברה עם כל הדברים האלה?

אני ממליץ לך לטפל בנושא קולר השמן בגיר אם עוד לא טופל, לפני שאתה ממשיך להשקיע ברכב, כי לצערי הרבה מהסובבים אותי שנוסעים או נסעו בסופר לאנסר, אכלו שטרונגולים נאים בשיפוצי גיר. אחד אפילו זרק את האוטו כי היה צריך להשקיע בסופר לנסר שנת 96, כמעט 10K בשיפוץ גיר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
חישוקים יפים עושים את הרכב.

לאודי שלך מותר לבוא עם ג'נט בקוטר גדול, ולנסר לא?

בבקשה, תסביר לי.

אל תהיה מתנשא.

ואתה משווה A3 ללאנסר?

הגאנטים של הA3 מגיעים מהחברה ככה ,אני די בטוח שאוודי יודעים מה הם עושים.

הלאסר לא הגיע בשנים האלו עם מידה כזו,אפילו לא קרובה,וזה פוגע בהתנהגות של הרכב אם זה בפניות ואם זה בהאצה,לשמור על הקוטר זה דבר אחד,מה עם רוחב הצמיג?

חישוקים יפים יש בכל מידה,לא צריך להישתגע עם ג'אנט בקוטר גדול ומיותר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ידעתי שמישהו יענה ככה.

"ההמהנדסים של אאודי ישבו, שברו את הראש יומיים וליל איזה מידה להרכיב לאקזוטיקה שנקראת A3."

אז הסיבות ששמים מידה יותר נדיבה.

1. איכלוס דיסקים גדולים, מה שנכון במקרה של ה-A3.

2. הגדלת אחיזה ופידבק בפניות.

3. לוק.

למה שלנסר לא תהנה משינוי כזה, ועל הדרך שינוי קוסמטי?

כי היא זולה פי 10 מהאאודי?

כל מאזדה 3 ליסינג באה עם אופציה ל-17", so what?

מה שאני אומר, שלא כולם נהגי מירוץ שמרגישים כל פיפס באוטו, ולא נראה לי שמי שקונה סופר לנסר, מחפש לנצל אותה כמה שיותר טוב על מגבלות הכלי.

הבן אדם סה"כ רצה לתת לוק יותר טוב לאוטו, תגידו לבריאות. לא צריך לנסות לצאת "אניני טעם".

אביחי

פורסם

מזעזע, זה לא נותן שום דבר, גםלא יופי.

195/55/15 זה המקסימום של משרד התחבורה שמואשר לרכב הזה, לא יודע איזו קומבינה עשית, אבל אתה יכול לקבל הורדה וטסט חוזר לרכב.

הציריות שלך והבלמים ברכב יגמרו כמו הדלק.

אניגם בטוח ששמת אתזה על בולמיםמקוריים, שהם בני 12, וכל סיבוב ושיבוש בכביש הגלל ינגע בפלסטיקה בבית הגלגל.

לדעתיתמכור אותם ותנעל משהו יותר מחמיא...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...