Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצמיג של המגנזיום 14 התפוצץ באמצע כביש 6 אז מה עושים? שמים גאנטים חדשים!

סתם. הענין הוא שהרבה זמן אני רוצה לשים 17 אז התפוצצות הצמיג היה "הכד ששבר את גב הגמל" עשיתי מעשה והחלפתי, ובנוסף לכך הם מאושרים ברשיון, רק מחכה שיעצור אותי כחול.

מה אתם אומרים יפה??

אההה אגב, אני יהודי!:-D

תמונה231.jpg

תמונה225.jpg

תמונה228.jpg

תמונה230.jpg

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תוספות מעניינות יש לך על הרכב,

רובן מחמיאות.

בנוגע לג'אנט - בהחלט מרענן.

רובן יושבות במקרה הטוב על 15".

מתאים ומחמיא מאוד,

רק תדאג בשלב הבא להנמכה,

היא נראית כמו ג'יפון :)

ואגב - יש כאלה שהתאימו פנסי אנג'ל אייז

של הונדה סיויק על סופר לנסר,

שווה בדיקה.

פורסם

תתחדש, תהנה.

לדעתי רבים הסיכויים שעשית יותר נזק להתנהגות הכביש מאשר תועלת, אבל שיהיה. אם זה עושה לך טוב - זה מה שקובע.

אגב, תתפלא לשמוע שבוחן תנועה שעוצר אותך יכול לתת לך הורדה מהכביש על מידת הצמיגים למרות שהיא מופיעה ברישיון ו"עוברת טסט".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מה אתם אומרים יפה??

לא

שאלת- עניתי

במלה אחת- אמאל'ה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

"קצת" גדול מידיי לטעמי. אבל אם אתה מרוצה, גם אני מרוצה :-) (בקיצור, לזהות אותך על הכביש יהיה קל)

תהנה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מתאים ומחמיא מאוד,

רק תדאג בשלב הבא להנמכה,

היא נראית כמו ג'יפון :)

.

שאלה..

אפשר בכלל להנמיך את האוטו הזה עם גנט 17?:roll:

אולי הנמכה קלה אחרת נראה לי שהצמיג יגע בדפנות של בית הגלגל.

במצב כזה בד"כ מוסיפים חצאיות כדי שהאוטו יראה נמוך.

פורסם
תתחדש, תהנה.

לדעתי רבים הסיכויים שעשית יותר נזק להתנהגות הכביש מאשר תועלת, אבל שיהיה. אם זה עושה לך טוב - זה מה שקובע.

אגב, תתפלא לשמוע שבוחן תנועה שעוצר אותך יכול לתת לך הורדה מהכביש על מידת הצמיגים למרות שהיא מופיעה ברישיון ו"עוברת טסט".

אתה מדבר שטויות...

מידה מאושרת זה מידה מאושרת. אותי אישית עצרו בוחנים יותר מ5 פעם, בדקו שהגאנט מאושר....לפעמים התפלאו קצת, ונסעו.

את חבר שלי עם סיוויק מידה 17 עצרו אין ספור פעמים ושראו שמאושר שחררו. אתה יכול לחיות בסרט של עצמך רק אל תלחיץ אף אחד סתם.

אגב לפותח התרד...לדעתי יצא מעולה והרכב ניראה לא רע בכלל. אגב אצלנו בצפון יש לאנסר עם ''18 מאושר....

פורסם
הענין הוא שהרבה זמן אני רוצה לשים 17 אז התפוצצות הצמיג היה "הכד ששבר את גב הגמל"

הקש ידידי, הקש.

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

לטעמי, מזעזע.

אין לי שום דבר נגד חישוקים בקוטר 17 אינץ',

אבל לאוטו הזה הכי מתאים 13, לא יעזור כלום.

ללמבורגיני קונטאש היה בכלל 15 אינץ' מקדימה,

וזה לא הפריע לאף אחד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני באמת מתפלא.

מה הרעיון בלטרוח לשנות את הרשיון אם גם ככה זה לא שווה יותר מידי בעת מפגש עם בוחן תנועה?:?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא רק שפגעת בהתנהגות כביש, אלא גם עכשיו האוטו מאיץ בקצב של נמלה, וזה לא שהוא היה מהיר לפני.

אבל העיקר שאתה אוהב את זה ונהנה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...