Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי שינויים בדינמיקה ובצריכת הדלק - בחייאת זום זום, אל תדבר על דברים שאתה

לא מבין בהם. רצית אוטו יפה עם ג'אנט גדול, סבבה. אנחנו שמחים בשמחתך, ואף

מחמיאים על המראה. אבל אנא, אל תנסה לשכנע אותנו שכדור הארץ שטוח והשמש

זורחת בלילה. הג'אנטים האלה יעלו את צריכת הדלק שלך, יוסיפו משקל לרכב, ורוב

הסיכויים שתרגיש ירידה ניכרת ב"ביצועים" העניים ממילא של הרכב ה"ספורטיבי" הזה.

בקיצור, תהנה כל עוד זה מסב לך הנאה, אבל דע את הגבולות שלך ושל הרכב שלך.

בברכת נסיעה טובה. 8)

שמע, זה לא המקום להתיהר בו אבל גם לי יש עבר בפיזיקה פשוטה 5 יח"ל ואני יודע שהחיכוך מגדיל את הצריכה כי עם רוחב הצמיג הזה אז במצב סטטי (תחילת נסיעה) הוא נמצא במרחב אטומי גדול יותר וכך גם במצב דינמי (בנסיעה) וצריך יותר כח ע"מ להוציאו ממצב סטטי לדינמי (ועוד הרבה בלבולי מח של חנונים) ואני יודע שהעומס על מערכת ההיגוי גדלה ולא בריאה דבר אחד אני קובע נחרצות! האחיזה שופרה בהרבה אחוזים והביצועים הכללים כמות שהיו זהו!

בכל אופן תודה.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני ממליץ לך לטפל בנושא קולר השמן בגיר אם עוד לא טופל .

האוטו גיר רגיל הבעיות הם באוטומט

פורסם
מזעזע, זה לא נותן שום דבר, גםלא יופי.

195/55/15 זה המקסימום של משרד התחבורה שמואשר לרכב הזה, לא יודע איזו קומבינה עשית, אבל אתה יכול לקבל הורדה וטסט חוזר לרכב.

הציריות שלך והבלמים ברכב יגמרו כמו הדלק.

אניגם בטוח ששמת אתזה על בולמיםמקוריים, שהם בני 12, וכל סיבוב ושיבוש בכביש הגלל ינגע בפלסטיקה בבית הגלגל.

לדעתיתמכור אותם ותנעל משהו יותר מחמיא...

בלבלני המוח לא מפסיקים לדבר, המידה המקסימלית לסופר לנסר שנת 97 היא 185.65.14R רק לקולט משנת 97 מאשרים גנט 15, אם כבר דיברת!

פורסם
בגלל שהרוחב שלהם הוא 205 ולא 175 אולי ?

אגב, שאלת את עצמך - למה התפוצץ לך צמיג באמצע נסיעה בכביש 6 ?

.

דווקא שאלתי את עצמי ואתה יודע מה התשובה? כי הצמיג היה חדש והיתה אבן חדה שחתכה את הדופן של הצמיג, שאלת? הנה תשובה

פורסם

הרבה עבודה יש לך בטופיק הזה.

פה ליד כרמיאל יש כמה כפרים, הרכב שלך מאוד מזכיר את הרכבים מהכפרים. רק חסרה השחרה של כל ה4 חלונות ברמה 100% כהות.

פורסם

הג'אנטים יפהפיים. נראה שאתה ממש אוהב את האוטו..:wink:

בהתחשב ב"נוחות" הנסיעה בסופר לנסר, אתה לא ניגנב עכשיו עם החתך הנמוך הזה?

ועוד דבר, ה"אנטנה" BMW שבגג נורא זולה ומיותרת. בעניין הגלגלים והשאר זה עניין של טעם. אם לא היית אוהב את זה לא היית משקיע ברכישה. לא נראה לי שזו הייתה עסקה זולה.. אבל האנטנה הזו.. תעיף אותה או שאבוא לעשות זאת לבד:-D:-D,

יאללה תתחדש!

פורסם
עזוב, רק לו מותר באוודי! אני חושב שלהיפך כמה שהמידה של הרכב המקורית קטנה יותר כך יפה לו מידה גדולה יותר.

צודק... רק לי מותר.

בגלל זה אני נוסע עם הג'נטים המקוריים במידה הסטנדרטית שהגיעה עם הרכב.

אתה מוזמן לחשוב מה שאתה רוצה, ברגע שפרסמת אשכול חדש בפורום, פרסמת בו תמונות וביקשת חוות-דעת, אתה פותח את הדלת לקבל חוות דעת של כל המשתמשים בפורום.

לא רוצה שיגיבו אנשים שלא אוהבים מה שעשית? תגיד שאתה רוצה רק תגובות חיוביות.

אחרת תקבל חוות דעת גם של אנשים שאינם ילדים שנדלקו ממהיר ועצבני, תושבי כפרים שהשפה הנפוצה בהם אינה עברית, וערסים למיניהם.

תהנה עם הג'נט 17. זה יוסיף לך ה-מ-ו-ן.

ה-מ-ו-ן עצירות לבדיקה שגרתית של המשטרה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מוזר שציינת שאתה יהודי :lol:

לדעתי זה לא מתאים לאוטו. כמו שציינת זה נראה ערבי ( מצטער, הם מתים על זה ). לפחות אני רואה שאתה ראשל"צי 8).

פורסם

גם אם ממש נראה לך שזה ערבי, מה אכפת לכם? אתם מעדיפים עוד לנסר חבוטה על הכביש? במקום הלאנסר שלו?

במדינה הזאת אין תרבות רכב, ולכן כל דבר שהוא שינוי - מבורך.

אז האמרקאים אימצו את תרבות הבלינג שהגיע מארצות ארה"ב, אפריקה ודרום אמריקה - שם משנה גודל הג'אנט.

האירופאים דופקים טובו על כל דבר שזז ובמזרח אירופה דוחפים מנועים של היאבוסה על מכסחות דשא, ומנועים של WRX על ג'אסטי.

כאן יש קצת מהכל, בוא נהנה מזה, ונעודד את זה ואז יהיה יותר מהכל וכולנו רק נרוויח.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
באמת שהתגובות פה גועל נפש.

אני מתבייש.

כשבא מישהו, מעלה תמונות ומבקש את חוות דעתם של החברים, הוא צריך לקחת בחשבון גם חוות דעת וביקורות שליליות. הוא עצמו יודע שזה לא הרכב האולטימטיבי לנעול אותו בגלגלים כאלו ואף רמז שהוא "מבין" את הקונוטציה שהלוק הזה מביא עימו.. ודאג "להפריך" אותה. אז בבקשה, כמו שאומרים, מי ששוכב בלילה עם כלבים שלא יתפלא אם הוא יקום עם קרציות...

מה שכן, אפשר להטיל ביקורת בצורה תרבותית, אנושית ולא מתנשאת, ואם לזה התכוונת אני מסכים איתך לחלוטין. אבל לא שכחת שאנו ישראלים? כמו שחותכים אותך בכביש, עוקפים אותך בדואר/בנק, תופסים לך חניה של שלושה רכבים בלי לראות אף אחד ממטר, כך גם מדברים אליך ומגיבים לך.

Welcome to israel.

נ.ב. אמרתי את דעתי לעיל ואני חושב שהג'אנטים יפהפיים.

פורסם

אנשים! אני מודה לכולכם על התגובות, הם מאוד מענינות אני חושב שזאת הוכחה מעולה לזה שעל טעם וריח אין מה להתווכח כי התגובות פה היו ממש פיפטי פיפטי, אדבר איתכם אחרי ההנמכה זה דבר שאני יודע שהאוטו זקוק לו אז אחלה יום וסעו בזהירות.

פורסם
באמת שהתגובות פה גועל נפש.

אני מתבייש.

היו כמה מילים שהייתי מוריד מפה בלי שום קשר לחו"ד שלכם אפשר להשמיע אותה בצורה יותר נעימה אבל יחד עם זה אני מקבל כל ביקורת מצד החברים פה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...