Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ספר רכב יש לך ? אם כן מה שכתוב בספר

אם אין , המתן ליום ראשון , צור קשר עם "דלק מוטורס" יבואני פורד ומאזדה

דבר עם המחלקה הטכנית , ובקש דף מפרטים לטיפולים ברכב טל' 08-9139988

אייל .

אתה חושב שהם מתעסקים עם פיאסטות 1995 ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
אתה חושב שהם מתעסקים עם פיאסטות 1995 ?

המחלקה הטכנית של "דלק מוטורס" עד היום , עזרה לי בכל שאלה

אם אין להם את המידע , בקש בצורה יפה עזרה , הם יפנו למוסכים (לפעמים שם יש הוראות טיפול לרכבים ישנים )

ויעדכנו אותך , הם גם יכולים לפנות ליצרן , וב FAX או ב "מייל" לקבל הוראות טיפול,

הם רציניים ועוזרים - נסה אותם

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
שמן מנוע 10W40 או 15W40 חצי סינטטי.

פלגים מקוריים או של צ'מפיון

Motorcraft/Champion

AGPR22CD1 / RS9YC

בסדר אבל מה עדיף מבין השניים והאם ה10W40 גם חצי סינטטי ?

פורסם
10W40 בדרגת איכות SL או SM חצי סינטטי של חברת LM.

כרגע יש במכונית 20/50 אם מחליפים ל 10/40 עלולה להיות בעיה או שזה בסדר ?

זה שקניתי ממנו את המכונית אמר שהוא היה מוסיף 3 ליטר בין טיפול לטיפול ,כל 10000 קילומטר

פורסם

עדיף 10W40. הבעיה היא שבמנועים ותיקים ו"עייפים" לא תמיד כדאי לרדת בצמיגות השמן מחשש להזעות ואיבודי שמן.

אתה כותב שהרכב מאבד 3 ליטר שמן בין טיפול לטיפול - במקרה כזה כנראה שמעבר ל10W40 יגביר את איבודי השמן שגבוהים גם ככה. לדעתי כדאי לך להישאר עם שמן 20W50, איכותי ככל שניתן למצוא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
עדיף 10W40. הבעיה היא שבמנועים ותיקים ו"עייפים" לא תמיד כדאי לרדת בצמיגות השמן מחשש להזעות ואיבודי שמן.

אתה כותב שהרכב מאבד 3 ליטר שמן בין טיפול לטיפול - במקרה כזה כנראה שמעבר ל10W40 יגביר את איבודי השמן שגבוהים גם ככה. לדעתי כדאי לך להישאר עם שמן 20W50, איכותי ככל שניתן למצוא.

תודה , היום סוף סוף עשיתי את הטיפול , הוא שם 20/50 של ZIS HIFLO .

מקווה שיהיה בסדר .

פורסם

מצטער שאני נאלץ לעדכן המכונית נוסעת מצויין , אבל משום מה יש מן שריקה קלה רק שנותנים גז בין הילוך להילוך , המכונית לא מתחממת זה תמיד נמצא על ה N .

המוסכניק אמר שהוא נאלץ לשים שם פלגים של NGK היפני ולא של פורד שהם יותר רחבים , הבנתי שזה בגלל שאלו היו גם הפלגים של זה שקניתי ממנו את המכונית , האם יש לשריקות האלו קשר לפלגים ? כשקניתי את המכונית היו קצת צילצולים קצת אבל המכונית מאיצה יפה

דרך אגב גם לבן של המוסכניק יש פיאסטה מודל 1996 הוא אומר שגם לו הוא שם 20/50 .

• תוכן חדש...