Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

האם ניתן להוסיף בקבוק אחד של G12 למערכת קירור דרך המיכל עיבוי למערכת?מכיוון שלכל המערכת שמו לי בקבוק אחד בלבד.

אני לא יודע ולא רוצה להוציא את כל המים מהמערכת אלה להוציא את המים מהמיכל עיבוי ולשים בקבוק אחד של תוסף G12

הרכב הוא פאסאט 2002 אוטומט 1.8T

המון תודה.

פורסם

לדעתי, בדיעבד, אפשר להוסיף כעת. סחרור המים ודיפוזיה טבעית יעשו את שלהם והנוזל לאחר כמה ימים יהיה אחיד ומעורבב בצורה שווה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מילאו לו את מערכת הקירור בבקבוק אחד של G12+ והשאר מים (לא ציין אם ערבבו את הנוזלים לפני כן).

הוא שואל אם הוא יכול להוסיף בקבוק נקי של G12+ למערכת הקירור (לאחר שאיבת המים ממיכל העיבוי בלבד) ככה כמו שהוא, ללא מהילה, על מנת שהיחס G12-מים יתאזן יותר לכיוון 40%-60%.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

באמת הבנתי אותי,אז תודה לך

במוסך לא ערבבו אתהנוזלים קודם.

אני יוסיף עוד בקבוק אחד למיכל עיבוי.

תודה.

מילאו לו את מערכת הקירור בבקבוק אחד של G12+ והשאר מים (לא ציין אם ערבבו את הנוזלים לפני כן).

הוא שואל אם הוא יכול להוסיף בקבוק נקי של G12+ למערכת הקירור (לאחר שאיבת המים ממיכל העיבוי בלבד) ככה כמו שהוא, ללא מהילה, על מנת שהיחס G12-מים יתאזן יותר לכיוון 40%-60%.

פורסם

איך ניתן לרוקן את המיכל עיבוי?

מבקש את עזרתכם,אני רוצה להוסיף בקבוק אחד למערכת קירור מבלי להוציא את כל המים.

תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

כדי לרוקן את המיכל עליך לנתק את הצינורית הקטנה שמתחברת

למיכל העיבוי ולהוריד אותה נמוך ממנו ,המים יתחילו לזרום החוצה לאט עד

שמיכל העיבוי יתרוקן ,כעת חבר חזרה מלא את הנוזל והנע את הרכב

עם מכסה מיכל עיבוי פתוח כחמש דקות לשחרור האויר מהמערכת

השלם את החסר בנוזל קרור וזהו .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

הצינורית הקטנה העליונה שמגיעה מלמעלה?

חשבתי שניתן לנתק את הצינורית הקצת יותר עבה שנימצאת למעטה ואז כל המים יצאו מהמיכל עיבוי וגם לא יכנס אויר.

הצינורית הקטנה שהתכוונת נמצאת גם לאחר שאני יוריד אותה למעטה,היא תהיה מעל גובה המים,האם בכל זאת המים יצאו.

רון,המון תודה.

פורסם

יותר פשוט לרכוש מזרק גדול בסופר פארם ולשאוב את הנוזל מתוך המיכל.

מזרק של 60CC עולה כ-5 שקלים.

נסה להשיג מזרק של זונדה שהינו בעל נפח של 100-200CC ככה תוכל לרוקן במהירות את המיכל מבלי לפרק צנרת.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

מה שהצעתי לך זה מה שאנחנו עושים במוסך כדי לחזק

את הריכוז של נוזל הקרור ללא ניקוי כללי של המערכת .

רק באמת שכחתי לציין שכדי שהנוזל יזרום החוצה עליך להניע

את הרכב והנוזל יצא מכח המשאבה (אל תדאג זוהי זרימה חלשה)

אבל במחשבה שניה לאדם שאינו מקצועי הפתרון שהציע מרק נכון יותר

ללא פתיחה של חבקים וללא הוצאת אויר -לך על זה (המזרק)

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...