Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו,שאלה אחרונה לפני בחירה.

אשמח לקבל ממכם חוות דעת על המגבר הנ"ל, dls ultimate A8.

והאם הוא underated.

מיועד להגברת סט קומפוננט.

*והאם קיימים זיופים למגבר בשוק?

תודה.:-)

פורסם

עוד פעם , לפני כמה חודשים הייתי במצב שלך ורציתי לקנות מגבר

התקציב היה גם 2000 שקל פלוס מינוס ואחרי בירורים אין סופיים : הבחירה הכי טובה זה הסאנדאון.

משום מה אתה כנראה חושב שזה מגבר שאולי לא מוכר כמו DLS , SOUNDSTREAM ושאר הירקות , אבל זה מגבר ברמה גבוהה

והנתונים של הDLS

4 x 40W @ 4 ohms (

4 x 80W @ 2 ohms

2 x 165W @ 4 ohms bridged

2 x 220W @ 2 ohms bridged

לא משהו שהייתי לוקח במקום הסאן

פורסם
זהו,שאלה אחרונה לפני בחירה.

אשמח לקבל ממכם חוות דעת על המגבר הנ"ל, dls ultimate A8.

והאם הוא underated.

מיועד להגברת סט קומפוננט.

*והאם קיימים זיופים למגבר בשוק?

תודה.:-)

1. עוד לא נראו זיופים של המגברים של DLS ובטח שחא בארץ.

2.אם זה לקומפוננט אז למה לא את הA3?

under construction..

פורסם

בגלל זה אני שואל אם המגבר הוא UNDERATED.

המגבר עולה הרבה יותר מ2000 שקל,פשוט יש לי אפשרות להשיג את הדגם הזה דיי בזול כרגע וזה שווה את ההשקעה.

אם אלו הנתונים האמיתיים שלו אז אחבר את הסט בגישור 165 לכל צד.

פורסם

בטוח שזו פעם אחרונה?

אני עדיין לא הבנתי במה צריך לעזור למגברים שלך? הם בצרה כלשהי?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
1. עוד לא נראו זיופים של המגברים של DLS ובטח שחא בארץ.

2.אם זה לקומפוננט אז למה לא את הA3?

יש זיופים לסדרת ה ULTIMATE של DLS. כבר לפני שנתיים בערך הם התריעו על כך באתר שלהם.

המגברים מהסדרה הזאת נחמדים וטובים מאוד, השאלה היא האם ההספק הצנוע שלו יספק אותך (פסיכולוגית, בפועל הוא יספיק גם יספיק)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר,

אני מכיר זיופים של הסטים שלהם, וזה אני כבר יודע לפחות שנה וחצי וזה גם מה שצויין באתר שלהם.

לגבי המגברים אין לי מושג ולא שמעתי על זיוף כזה או אחר או שיכול להיות שזה כן הוזכר באתר שלהם וזה רק אני שלא זוכר:).

under construction..

פורסם

פניתי לDLS שוודיה לפרטים על הזיופים, עדיין לא קיבלתי תשובה.

הבנאדם שממנו אני קונה מתחייב על כך שזה לא זיוף ואם יתגלה שכן אני יקבל החזר מלא.

האם המגבר הוא underated? או שהוא באמת מוציא 40RMS לערוץ? ואיך זה יכול להיות שמגבר שמוציא כ"כ קצת עולה כ1000$?

מה מחירו בארץ +\- אם מישהו נתקל\יודע.

תודה על העזרה.

פורסם

בלי להלחיץ אבל דווקא ה A8 מוזכר שם :wink: (אני עובד למצוא את הלינק לעמוד הזיופים כרגע).

Since many years a lot of successful products and brands have been copied, and now also DLS products. There are fake DLS products produced that are similar to the real ones but they do not reach the DLS standard when it comes to reliability and sound quality.

These fake copies are mainly distributed in countries like Malaysia, Singapore, Indonesia, Thailand, South Korea, China, Hong.Kong, Japan, Taiwan R.O.C. and The Philippines.

The copied products are the speakers UR6S, UR36S, PS6, amplifier Ultimate A8 and probably Iridium 6.2.

If you feel uncertain that the product you intend to buy is genuine or not, contact the DLS distributor in your country and ask them if the shop is a DLS authorized dealer or not.

We know that many of the fake products are also sold on Internet auction sites, especially on Ebay. Avoid buying DLS products on Internet unless you are sure the seller is serious. If you buy on internet and found that the product is a fake copy, you will have a hard time to get your money back.

On the images below you are able to see the discrepancies between fake and original on one of the copied speakers, DLS model UR6S. Now we have photos of the fake A8 amplifier as well, see the photos below.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מחיר נמוך מהרגיל,אפילו אם זה ב150-200$.

ופיוזים לא תואמים למקוריים,תשים לב לצבעים של הפיוזים מה שמראה ערך שונה.

הפיוזים במקורי הם צהובים לאומת הירוקים בזיוף.

חיצונית המגברים נראית אחד לאחד.

והמגבר אינו מיוצר כבר שנתיים ורוב ממה שנמצא כרגע בשוק הוא זיוף.

פורסם

אני לא יודע איך הדעת לזה שפיוזים ירוקים זה זיוף אבל אני יכול להגיד לך שאצלי אצל שלושת המגברים הפיוזים ירוקים אז כדי שתבדוק עוד פעם.

IBIZA 20vt

פורסם

עבדו עלייך :-P .

תבדוק את הלינק שהעלתי למעלה, זאת אחת ההשואות שהם עשו שם.:roll:.

מספיק לי שראיתי שהוא מגיע מHONG KONG.

• תוכן חדש...