Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 308HDI או פיאט בראבו MultiJet?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

אנחנו מתכננים נסיעה לגרמניה וצ'יכיה ומעוניינים להשכיר רכב.

מכוון שיש איסור כניסה לצ'יכיה עם רכבים גרמניים (אודי, במוו, מרצדס ופולקסווגן) - אנחנו נאלץ לוותר על גולף (TDI-DSG) והוחלט להתבונן לכיוון הפיז'ו 308HDI והפיאט בראבו MultiJet (ידניות כמובן).

*יש גם את האפשרויות המוכרות יותר - פוקוס TDCI ואוקטביה TDI.

אנחנו אמורים לכסות מעל מעל 1200 ק"מ, ולכן ישנה עדיפות גבוה לסעיפי הנוחות נסיעה/מרחב פנים/מנוע.

אז מה דעתכם? :-P

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ממתי בעת הזמנת רכב מהארץ נינתנת האפשרות לדגם ספציפי?

אל תתפלא אם תקבל גם אופל מריבה או משהו בסגנון.

בנסיעה האחרונה שלי ביצעתי 2 הזמנות לרכב מסגמנט רנו קליאו בספרד ובצרפת.

בספרד קיבלתי אלפא 159 JTDM ובצרפת יונדאי i10...

מבחינתם אגב, יונדאי i10 ורנו קליאו הם מאותו סגמנט. לשתיהן 5 דלתות,מזגן ומקום ל2 מזוודות...

את האלפא קיבלתי בגלל בעיות בהיצע.

פורסם

אלה הרכבים שמקבלים עובדי לופטהנזה במחיר מיוחד :-)

נ.ב,

אפשרי גם במוו סדרה 1.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא יודע איך הפיאט אבל אנ יודע שה308 בנזין,היא מכונית מאוד נוחה מרווחת בטיחותית ועם בגאז' גדול..הייתי ממליץ לך עליה.

פורסם

מצטרף לשאלה המתמיהה, ואומר שחזרתי עכשיו מאוסטריה שם הוסעתי בפיאט פאליו סטיישן ובבראבו מולטיג'ט והן בהחלט מכוניות ברמה מצויינת של איכות הרכבה ונוחות, כך התרשמתי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
ערב טוב לכולם.

אנחנו מתכננים נסיעה לגרמניה וצ'יכיה ומעוניינים להשכיר רכב.

מכוון שיש איסור כניסה לצ'יכיה עם רכבים גרמניים (אודי, במוו, מרצדס ופולקסווגן) - אנחנו נאלץ לוותר על גולף (TDI-DSG)

אז מה דעתכם? :-P

נ.ב,

אפשרי גם במוו סדרה 1.

כבר מאוחר, פספסתי משהו?

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

הבראבו רכב מדהים, שמקבל תגובות מצויינות בחו"ל. הייתי לוקח ללא ספק.

יש להם דגם 1.4 עם 150כ"ס, אם היה אפשרי, הייתי קונה מיד.

אבל סמל"ת.... חבל על הזמן. (בזמנו התכתבתי איתם לגבי הנושא הזה, הובטח, שהבראבו תגיע בסוף שנת 2007 ,

לא אמשיך את המשפט)

פורסם

זיו, מרב שיש לי חשק לנהוג בבימר - שכחתי שאסור להיכנס לצ'יכיה עם אחת :wink:

אגב, למה אסור להכניס רכבים גרמניים לצ'כיה?

הבנתי שזה קשור לנושא של גניבות הרכבים האלה בצ'יכיה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם זה היה תלוי בי - הייתי לוקח את הפיז'ו. גם נוחה, גם מרווחת מאוד והכי חשוב - בטיחותית ביותר. אה, כן - אלופת העולם בצריכת דלק נמוכה (בגדם ה-HDI כמובן). שווה ולו בגלל הפרמטר הזה. מכיוון שהנאה צרופה מנהיגה לא תקבל מאף אחת מן המועמדות, לפחות שהדלק לא יעלה הרבה...

ואגב דוגמאות - אמי חזרה מטיול לצרפת לפני שבוע. הזמינה מגאן, שודרגה לסניק עוד בארץ, קיבלה בפועל יונדאי סנטה-פה דיזל ואחרי יומיים הוחלף לסיטרואן פיקאסו ארוך. וכל זה ל-2 אנשים...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...