Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נשמע הזוי שזה במחיר ועוד וזלא שלא שולמו מיסים ומע"מ! וזה קצת נשמע כמו שוחד למרות שלא השרים משלמים אישית...

פורסם

זה כנראה יוצא 160K לרכב כי האוצר קונה רכבים במרוכז, אז עושים להם הנחה לכל רכב. נשמע די הגיוני. נכון, זה מעצבן, אבל אין מה לעשות.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

וזה שהם מקבלים עשרות אלפי ש"ח משכורת על זה שהם לא עושים כלום זה בסדר? אוכלי חינם עם דיפלומה.

אציין רק כי בזמן שירותי הצבאי היה חייל בבסיס שבו שירתתי שאבא שלו חבר כנסת. לא יודע איך כבוד חבר הכנסת הגיע לכנסת כל יום, אך הבן שלו "חגג" על הרכב המפואר שאבא שלו קיבל מהכנסת והגיע איתו באופן יומיומי לבסיס ועוד קיבל אישור כניסה, בעוד ששאר החיילים נאלצו להחנות על שבילי עפר צפופים מחוץ לשער.

אגב, כשהצצנו לתוך הרכב נדהמנו לגלות פרוטקולים של ישיבות בכנסת ומספרי טלפון שבתקשורת/ מחבלים היו חולמים לדעת. מכיוון שהמסמכים היו זרוקים על המושב חצי מקופלים לא הצלחנו לקרוא הכל, אך קראנו מספיק. עצוב מאוד שככה מסמכים מסווגים זרוקים כך על המושב.

פורסם

אז אם אני אעמוד שבועיים מחוץ לסוכנות אוודי ואדבר עם כל מי שנכנס, אכך ממנו טלפון ונסכם שאנו עושים קניה משותפת.

נניח שאני מצליח לארגן 10 חברה, אז כולנו גם נקנה רכב כזה ב 170000 ש"ח?

ונמשיך, נניח שקניתי ובעוד שנה אני מוכר, האם אני יכול למכור ב 280000 ש"ח כמו שהממשלה בטח עושה?

פורסם

1- הממשלה לא מוכרת אותו בעוד שנה (רכבים נמצאים בשירות המדינות ל4-5 שנים (לפעמים גם יותר) ועוברים בתקופה זו מאות אלפי קילומטרים (300 אלף+).

2- המחיר הזה לא מגיע מצ'מפיון בארץ, הוא מגיע מVW בגרמניה.

בשל העובדה שמדובר על שרים, שברוב מדינות העולם הינם סמכות ייצוגית, היצרן מוכר את הרכב במחירי עלות ולפעמים גם בהפסד מסויים - העיקר שהם יסעו ברכב.

העובדה ששרים נוסעים באודי תורמת למותג ועוזרת לקידום המכירות שלו - והם כבר גוזרים את הקופון על הלקוחות האחרים.

לשם השוואה, המאמן של מכבי נתניה, קיבל Q7 מתנה. בחינם. אין כסף.

אודי גרמניה ספגו גם את עלות ייצור הרכב וגם שילמו את המס. למה? קידום מכירות.

כנ"ל שחקני קבוצת ברצלונה, ריאל מדריד, באיירן מינכן ועוד..

ככה שברגע שאתה תהיה "מותג" (כמו נינט שנוסעת בA3), גם אתה תקבל הנחות מפליגות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זו לא סתם הנחה לקניה "מרוכזת".

הסיבה המרכזית לכך היא הלקוח, במקרה הזה השרים,

התדמית שנוצרת לרכב (כיוקרתי משהו),

כנראה עדיפה להם גם אם נוצרת פגיעה כזו או אחרת בהכנסותיהם,

מכיוון שמבחינתם הם מרוויחים מכיוונים אחרים.

בנוסף הרכב מקבל חשיפה, הרבה יותר מאשר בסתם פרסומת בכל מדיום אחר.

בקיצור - מי שחשב להשיג הנחה דומה סתם כך, שיתעורר.

פורסם

אוקי הרסתם לי ת'תוכניות...

בכל מקרה נניח בעוד 5 שנים הוא X כסף ולאחר כל ההורדות מקבלים נניח 170000 ש"ח (נניח לשם המחשה), אז למעשה לא הייתה לרכב ירידת ערך ביחס למחיר הקניה?

פורסם

doperla, עוד 5 שנים הרכב הזה גם לא ימכר ב100 אלף ש"ח.

רועי, הוא נחשב לאישיות רמת-דרג ובעלת השפעה על דעת הקהל בגרמניה.

באותה מידה תשאל איזה קידום מכירות עושים טל בן-חיים או בן סהר לנייקי.

פורסם
וזה שהם מקבלים עשרות אלפי ש"ח משכורת על זה שהם לא עושים כלום זה בסדר? אוכלי חינם עם דיפלומה.

אציין רק כי בזמן שירותי הצבאי היה חייל בבסיס שבו שירתתי שאבא שלו חבר כנסת. לא יודע איך כבוד חבר הכנסת הגיע לכנסת כל יום, אך הבן שלו "חגג" על הרכב המפואר שאבא שלו קיבל מהכנסת והגיע איתו באופן יומיומי לבסיס ועוד קיבל אישור כניסה, בעוד ששאר החיילים נאלצו להחנות על שבילי עפר צפופים מחוץ לשער.

אגב, כשהצצנו לתוך הרכב נדהמנו לגלות פרוטקולים של ישיבות בכנסת ומספרי טלפון שבתקשורת/ מחבלים היו חולמים לדעת. מכיוון שהמסמכים היו זרוקים על המושב חצי מקופלים לא הצלחנו לקרוא הכל, אך קראנו מספיק. עצוב מאוד שככה מסמכים מסווגים זרוקים כך על המושב.

טוב לדעת.

היחס לחומר המסווג הזה מראה את היחס של חברי הכנסת לתפקיד ולמדינה. התפקיד הזה בשבילם הוא רק בשביל קומבינות והטבות.

ובגלל זה המדינה שלנו ניראית ככה.מושחתים הביתה :evil::evil:

יוגב

פורסם

stio, במידה ומדובר על ח"כ - הוא לא מקבל רכב מהמדינה.

במידה ומדובר על שר - אז כנראה שהשתחררת די מזמן, כי כבר כמה שנים שנאסר על השרים לתת את הרכב לבני משפחותיהם (וכשהם עושים את זה שוחטים אותם בתקשורת).

פורסם

אין לי מפריע ששרים מקבלים הנחות שקשורות לתפקיד בו הם נמצאים - כל עוד הם בתפקיד ציבורי מגיע להם (במידה והם עושים משהו בתפקיד שלהם...)

הבעיה היא שהמכוניות שהם קיבלו לבחור לפי מה שזכור לי A6 או סקודה סופרב.

אני חושב שצריך לתת לשרים מכוניות היברידיות או מכוניות חסכוניות (יהיה מצחיק לראות שר נוסע בסמראט).

אני לא מבין למה צריך לתת להם מכוניות כאלו לפחות שיהיהו מכוניות שיתרמו לקידום אנרגיה ירוקה.

למה ששרים לא יסעו בטויוטה פריוס? מה זה לא לליגה שלהם?

ואלעד, אתה תצטרך להיות שר ולא רק חבר כנסת...

S2000

פורסם
1-

לשם השוואה, המאמן של מכבי נתניה, קיבל Q7 מתנה. בחינם. אין כסף.

ככה שברגע שאתה תהיה "מותג" (כמו נינט שנוסעת בA3), גם אתה תקבל הנחות מפליגות.

מאמן מכבי נתניה היה פעם כוכב גדול, אבל היום?

אני זוכר שקראתי שנינט קיבלה הנחה יפה על המכונית. מישהו יודע מהו גובה ההנחה?

• תוכן חדש...