Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Dar, זכורים לי כאלה שנוסעים בפריוס.

למרות שזה בעיקר ליחסי-ציבור ולא בדיוק חסכוני. אל תשכח שהשרים לא בדיוק עומדים בפקקים איתי ואיתך, ככה שהמנוע החשמלי לא משפר את צריכת הדלק של הרכבים שלהם.

האבסורד הגדול הוא, שלמרות שהם נוסעים עשרות רבות של קילומטרים בשנה, הם נדבקים לבנזין ולא עוברים לדיזל שיהיה חסכוני בהרבה.

BJ - למיטב זכרוני, הוא היה הפרשן הראשי של היורו בטלויזיה הגרמנית. כנראה שהוא עדיין "מותג" גם היום ומשתלם לאודי (העולמית) להעניק לו Q7 במתנה :roll:

לגבי נינט, אתה יכול להבין למה אודי מסרבים להגיד כמה הנחה היא קיבלה. אבל הגיעה לאוזני שמועה ש.. ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
Dar, זכורים לי כאלה שנוסעים בפריוס.

למרות שזה בעיקר ליחסי-ציבור ולא בדיוק חסכוני. אל תשכח שהשרים לא בדיוק עומדים בפקקים איתי ואיתך, ככה שהמנוע החשמלי לא משפר את צריכת הדלק של הרכבים שלהם.

האבסורד הגדול הוא, שלמרות שהם נוסעים עשרות רבות של קילומטרים בשנה, הם נדבקים לבנזין ולא עוברים לדיזל שיהיה חסכוני בהרבה.

BJ - למיטב זכרוני, הוא היה הפרשן הראשי של היורו בטלויזיה הגרמנית. כנראה שהוא עדיין "מותג" גם היום ומשתלם לאודי (העולמית) להעניק לו Q7 במתנה :roll:

לגבי נינט, אתה יכול להבין למה אודי מסרבים להגיד כמה הנחה היא קיבלה. אבל הגיעה לאוזני שמועה ש.. ;)

אפילו אם הפריוס לא חסכונית יש לה שם של חסכונית ולא ראיתי אף בן אדם שקונה פריוס סתם כי הוא רוצה מכונית טויוטה.

מי שקונה את הפריוס זה או אנשים שחשוב להם לבזבז פחות דלק או זיהום האוויר ויכול להיות שם וגם.

יכול להיות שהרכב אינו חסכוני כמו שמצפים ממנו אבל הוא בהחלט מקדם את כל העיינין של אנרגיה ירוקה וקניית רכב כזה זה מעין הכרה בכך שאתה בעד איכות הסביבה וברגע שיהיהו יותר רכבים שנמצאים תחת אנרגיה ירוקה אותם אנשים שקנו את הפריוס אלו האנשים שיחפשו אותם.

אני לא מבין איזה כבוד צריך להיות לשרים שהם נוסעים על חשבוננו על מכוניות שעולות פי כמה וכמה מהפריוס זה לא אירופה או ארה"ב פה שיש מספיק כסף לכל דבר אבל תקציב למכוניות כנראה אין להם בעיה...

S2000

פורסם
הכל טוב ויפה. דבר אחד לא ממש ברור לי. לאיזה סוג של קידום מכירות מצפים ממאמן מכבי נתניה ?

"... מתברר שמתיאוס משמש כשגריר עולמי של Audi ובכל מדינה הוא מקבל רק במכוניות (הטעות במקור) של מותג היוקרה הגרמני...".

פורסם
ממון - ידיעות אחרונות:

מת"ח, תן קרדיט שמי שטרח וסרק את הכתבה.

לפי מנהלי הפורום, זו הפרת זכויות יוצרים להעלות לכאן כתבות סרוקות. בפעמים שאני עשיתי זאת, מחקו לי את הכתבות.

פורסם
,

כשמתחילים משפט, מסיימים אותו :twisted::twisted::lol::lol:

פורסם

לא מבין אותכם, אני שמח שסוף סוף השרים מתקמבנים ופעם ראשונה שזה לא יוצא לי מהכיס(=משלמי המיסים).

שיהיה להם לבריאות!

זה נכון

פורסם
אפילו אם הפריוס לא חסכונית יש לה שם של חסכונית ולא ראיתי אף בן אדם שקונה פריוס סתם כי הוא רוצה מכונית טויוטה.

מי שקונה את הפריוס זה או אנשים שחשוב להם לבזבז פחות דלק או זיהום האוויר ויכול להיות שם וגם.

יכול להיות שהרכב אינו חסכוני כמו שמצפים ממנו אבל הוא בהחלט מקדם את כל העיינין של אנרגיה ירוקה וקניית רכב כזה זה מעין הכרה בכך שאתה בעד איכות הסביבה וברגע שיהיהו יותר רכבים שנמצאים תחת אנרגיה ירוקה אותם אנשים שקנו את הפריוס אלו האנשים שיחפשו אותם.

אני לא מבין איזה כבוד צריך להיות לשרים שהם נוסעים על חשבוננו על מכוניות שעולות פי כמה וכמה מהפריוס זה לא אירופה או ארה"ב פה שיש מספיק כסף לכל דבר אבל תקציב למכוניות כנראה אין להם בעיה...

אז העיקר איך זה נראה בתקשורת? בדיוק כמו שכל סלב בארה"ב מחזיק ליד ה-S500, CLS ו-750iL שלו גם פריוס?

הרי אם הם באמת היו רוצים לעזור הם היו לוקחים מכונית דיזל מתקדמת (ולשלישית הגרמניות יש מנועי דיזל מתקדמים מאוד) ואז הם היו עוזרים לסביבה

אבל הבעיה היא שחוץ מהכיתוב TDI במה A6 דיזל שונה מ-A6 בנזין? (כנ"ל לגבי פאסאט וכו')

הפריוס היא דגם שהוא רק היברידי אז זה ברור לכל מי שרואה שהוא היברידי, גם אם זה לא עוזר בכלום

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...