Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת שמן בפיאסטה 84'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בנזילה מהפולי של משאבת השמן.החלפתי מחזיר שמן והנזילה ממשיכה בדיוק מאותו מקום.

מה עושים?

עצות יתקבלו בברכה

תודה מראש

אביתר

פורסם

האם מדובר במנוע 1.1 ?

אם כן איזה פולי יש למשאבת שמן? הרי היא מורכבת מחוץ למנוע ומקבלת הנעה עי" ציר פנימי.

אולי מדובר על מחזיר שמן שיושב על מכסה טיימינג?

הבהרות בבקשה.

פורסם
האם מדובר במנוע 1.1 ?

אם כן איזה פולי יש למשאבת שמן? הרי היא מורכבת מחוץ למנוע ומקבלת הנעה עי" ציר פנימי.

אולי מדובר על מחזיר שמן שיושב על מכסה טיימינג?

הבהרות בבקשה.

דורון ידידי, תודה על שהערת את תשומת ליבי, לדעתי כוונתו למחזיר שמן פולי מנוע, ולא למשאבת שמן שהיא חיצונית, ואכן נוהגת לאבד שמן מהאטם בחיבור לבלוק.

אכן דרושה הבהרה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מנוע 957 סמ"ק

אכן מחזיר שמן פולי מנוע.

הוחלף כראוי מחזיר שמן כראוי לפי כל מה שידוע לי..

יש לי בחצר פולי מנוע תקין שאני יודע שממנו לא היו נזילות.

יכול להיות שהחלפה לפולי הזה תפתור את הבעיה?

תודה

אביתר

פורסם

"יכול להיות שהחלפה לפולי הזה תפתור את הבעיה?"

כן.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

טוב הפולי הוחלף והבעיה נותרה בעינה.

הורדתי את הקרטר ובצמוד למקום הפולי מנוע יש מין נדנדה שמתלבשת צמוד לשרשרת תזמון.הנדנדה לא היתה תקינה אז שמתי אחת תקינה.מה תפקידה ?

אני אחליף גומיות בשני הצדדים,בצד הפולי מנוע ובצד גלגל התנופה,של הקרטר וכמובן אטם שלם.

יש עוד עצות?

תודה

אביתר

• תוכן חדש...