Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כשנה קניתי סיאט קורדובה בעקבות המלצות בפורום הזה, אחרי שחיפשתי רכב קטן ואמין עם בגז' נוח.

לצערי הסיאט הושבת וכעת אני שוקלת ליסינג מימוני (נואשתי מרכישת יד שניה).

הבחירה הראשונה שלי היא כמובן הקורדובה שהייתי מאד מאד מרוצה ממנה, אבל בדקתי וראיתי שהסקודה פאביה ספייס אמביאנטה תעלה לי פחות, ועונה על הדרישות שלי באותה מידה (אותו גודל בגז', שזה חשוב, ואותה צריכת דלק כמו הקורדובה).

האם יש לפאביה חסרונות משמעותיים לעומת הקורדובה? האם מבחינת בטיחות ואחיזת כביש יש הבדל לכאן או לכאן? מדובר על דגמים חדשים מודל 2008.

שאלה נוספת, כללית, לגבי ליסינג- מעבר להשוואת מחירים, למה צריך לשים לב כשבוחרים את החברה? איך אני יכולה לדעת שמדובר בחברה אמינה שלא תקרוס עוד שנה?

תודה!

פורסם

הפביה מבוססת על הפלטפורמה של הפולו הבאה (שעוד לא הוצגה).

הקורדובה מבוססת על הפלטפורמה של הפולו הנוכחית - שהיא כבר מיושנת למדי.

קחי את הפביה - מרווחת יותר, איכותית יותר, מאובזרת יותר וזולה יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

חפשי חברה ותיקה בשוק הליסינג שיש לה את הרכב שאת מחפשת מן הסתם. שווה לבדוק בחברות דוגמת "דורנט", "אלבר", "קל-אוטו", ועוד.

אוראל, התכוונת "קחי את הפאביה" :)

פורסם

שאלות נוספות:

האם יש דבר כזה- רכב יד שניה בליסינג? ואם יש, האם כדאי לשקול?

האם אני צודקת בהנחה שכלקוח פרטי עדיף לי לבחור בליסינג מימוני מאשר בליסינג תפעולי?

פורסם

כמה הערות,

1. ליסינג מימוני זה סוג של הלוואה כמדומני. שווה לך לבדוק, יש פרסומות לליסינג, 720 שקל לדייהטסו סיריון חדשה.

לדעתי שווה לבדוק את זה.

2. לא לשכוח לקחת את האוטו לבדיקה, אם וכאשר תבדקי.

3. מציע לך לבדוק רכבים ב-"אוטודיל" שהם הטרייד אין של סיאט ופולקסווגן.

4. לדעתי שווה לבדוק את שתי המכוניות, אני קצת משוחד אחרי הקורדובה.. (היו לנו 2 איביזות) אבל מפרגן גם לשקודה.

5. אולי שווה לך לבדוק בסוכנות, אני בטוח שיש אפשרות לאיזה הסדר.

בהצלחה!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...