Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי למוסך שהיה בו מחשב ושם ראיתי מה קודי התקלה שהתקבלו: 51,53. מישהו יודע משמעות התקלה ואיך מתקנים אותה? במוסך הוא לא הסכים להסביר לי את מהות התקלה. השאיר את זה די מעורפל וזרק הערכת מחיר מופקעת (אלפי שקלים). אשמח לעזרה/הצעות בעניין. אולי זה משהו פשוט שאוכל לתקן בעצמי.

אני מאמינה שזה משהו ממש פשוט כי התקלה צצה לאחר שהרכב פורק כולו כדי לצבוע אותו מחדש. זו הייתה צביעה לצורכי קוסמטיקה ולא בעקבות תאונה - פשוט הצבע התחיל להתקלף. אז אני מעריכה שהם פשוט שכחו לחבר משהו.

אובדת עצות. אשמח לעזרה.

פורסם

בדקתי והתקלות הם:

51 - ריליי, ממסר מנוע

53 ממסר משאבת מנוע אין לי מושג למה הכוונה מנוע.

אני חושב שהכוונה היא למשאבת הABS, או שהממסר לא תקין או חוט התנתק, או שהמשאבה לא תקינה/מחוברת.

פני למוסך אחר ובקשי שיבדקו את החיבורים כמו שהזכרתי.

אבל סביר להניח שמשהו מנותק כמו חוט או שהממסר לא תקין.

פורסם

אילו שמועות (להשכלה וידע כללי) ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בוקר טוב לך ba323!!

ההודעה היתה אמורה להיות לעיניך בלבד בתא הפרטי אך מאחר ואתה כנראה מסתתר אז כאן תשובתי-

כמו שרפי כתב לפני.. קשה לרצות את כולם מה גם שתמיד יש לבדוק את המקטרגים וגם את המצדדים ואולי ללא כתיבת חיצי הרעל

שכתבת הלקוח היה מגיע וראה איזה פלא אפילו ממליץ עלינו-אני מציע לך לעתיד לבדוק מה אומר המחוקק - על הוצעת דיבה ואו ניסיון פגיעה בפרנסתו של אדם ולא משנה מיהוא ואו מהוא!!-וזו לשון המחוקק!!אך זו הצעתי לעתיד!!

ולך מתלבט יקרrutib312 -תמיד כדי לשמוע -כמובן הצעות לפתרון טכני כי הרי פורום זה טכני !!אך בדוק מקטרגים ומצדדים בדוק את משקל התלונות ואו הכמות של אלו המתלוננים על מול אלו המפרגנים ותחליט אתה בלבד!!

בהצלחה

איל נוימן

פורסם

אני לא יודע עם איזה סורק תקלות בדקו לך את הרכב ואם זה היה מוסך מורשה, אבל קודי התקלה שהזכרת אינם מופיעים בספרות המקורית להלן:

bpb6enginesp7.jpg

אני די בטוח שאחד החיישנים כנראה אינו מחובר כראוי או נפגם בתהליך פירוק\הרכבה.

נשמח לראות כמה תמונות לאחר הצביעה של הרכב :wink:

פורסם

גיורא מה שהעלתי בקשר לתקלות זה נילקח מאוטודאטה, תחת מערכת ABS ולא מקודי תקלות.

אולי תבדוק בספרות מה כתוב בעמוד של הABS אולי שם יהיה כתוב בנפרד תקלות.

פורסם

וכדי להוסיף קצת נימה של הומור ושל איזון, אז אמר לי פעם רופא אחד:

את הדברים הטובים שעשית לא זוכרים לך ואת הדברים הרעים שעשית לא שוכחים לך.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

כמו שצביקה חבר הפורום נוהג לומר, אין צירוף מיקרים יש הצתרפות מיקרים.

במידה והרכב נכנס תקין למוסך ומייד לאחר שיצא הפיעה התקלה, האחריות על המוסך בלבד.

• תוכן חדש...