Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שהכותרת אומרת, אני צריך מקום שאין בו תאורת רחוב בפתח-תקוה, ככה שאפשר לראות טוב את השמיים.

חשבתי על הים, אבל הוא לא בפ"ת (ז"א, עד שאנשים יבינו את הגדולה של העיר הזו ופ"ת תשתלט על ת"א), ורציתי לנסות למצות את האפשרויות בתוך העיר קודם.

למישהו יש רעיון?

תודה!

פורסם

אמנם לא פ"ת, אבל המקום די קרוב:

תל חדיד.

בן שמן.

גימזו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

העניין הוא שנכון לכרגע תהיה בעית תחבורה נקודתית באותו יום (האוטו יהיה במוסך לרגל "מתנה" שהשאירה עליו נשמה טובה בדמות שקע בדלת), ואני לא יודע אם אפשר יהיה להזיז את מה שקבעתי.

בכל מקרה, תודה על הרעיונות.

פורסם

אני באמת הייתי הולך על יער שקט ורומנטי לאור פנסי הרכב או נרות, מה שבא לך

תנסה לארגן רכב מחבר, אח, משפחה וכו' אם תוכל

אין כמו הים או כיפת יער כדי לראות את הכוכבים

לילה טוב, אלעד

פורסם

רכב מחבר אי אפשר לארגן - כי העניין עדיין בחיתולים ואני מעדיף לשמור, כרגע, על סודיות.

ניסיתי להתארגן עם אחותי על האוטו שלה, אבל כנראה שזה בלתי אפשרי.

כנראה שאין ברירה אלא לנסות לדחות את הפגישה ביום.

אם כך, איזה חוף מומלץ (עדיף בהרצליה) שהוא חשוך בלילה ועם זאת לא מפחיד מדי? אני אשמח גם למיקום מדויק של החוף, כי אני לא מכיר כ"כ חוץ מחוף הנכים.

תודה!

(אפשר איכשהו לשנות את הכותרת של ההודעה המקורית?)

פורסם

על מוניות שמעת?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם אתה רוצה לראות את הכוכבים בצורה טובה, אתה צריך להתרחק כמה שיותר ממקום יישוב - החוץ בהרצליה הוא לא אטראקציה גדולה בשביל צפייה בכוכבים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם אתה מעוניין במקום טוב לראות כוכבים..אמנם תצתרך רכב אבל בפלמחים ,לפני החוף ישנם המון מקומות צדדים שניתן להגיע אליהם עם רכב,לרוב חשוכים וגם ניתן להגיע לים בקלות משם בנסיעה קצרה.

פורסם

המקום הכי פסטורלי, הכי שקט, הכי רומנטי, הכי חשוך (ואולי קצת מסוכן) זהו יער בן שמן. יש לא מעט קרחות יער באיזור מצפה מודיעין, כפר דניאל, גימזו. אם כבר לראות כוכבים, אז לעשות זאת במקום שהכי מתאים, ולא הכי קל"ב.

Xbox12341

פורסם

אחי שכאמרו לך "עד שהיא תראה כוכבים" לא לזה התכוונו....

ועכשיו ברצינות

הבעיה שלך היא לא רק פנס קרוב, כדי לראות כוכבים טוב אתה צריך להיות מחוץ ההילה של אורות העיר(או כל ישוב), שככל שהעיר גדלה ההילה גדלה.

וגוש דן מהבחינה הזו זו עיר מאוד גדולה .

כמה תתרחק יותר זה ישתלם יותר,ותאמין לי ששני כוכבים לא עושים את האווירה שאתה מחפש.

יער בן שמן ,במרחק ממודיעין זה טוב,פארק קנדה(העצים קצת יפריעו), בחוף פלמחים לא הייתי שנים אבל נשמע טוב.

הבנת את רעיון לא?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בכביש שמוביל לקיבוץ ולחוף, ישנם המון פניות צדדיות (אחת מהן עד כמה שאני זוכר מובילה לאיזה יערונצי'ק) שניתן להחנות,לפרוס שמיכה ולבצע איזו מזימה שחשקת:wink:,חשוך שם בלילה מכיוון שאין תאורה ולכן זהו מקום אידאלי לפותח השרשור.

• תוכן חדש...