Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שיצא לכולנו לבלות שישי שבת אחד לפחות בים ולראות את מה שהולך שם, בעיקר בחופים שבהם הפיקוח הוא מועט והגישה לחוף עבור אותם פורעים היא קלה יחסית.

אתמול נפגעה תיירת משוודיה בחוף הקשתות בחיפה מדריסה ע"י ג'יפ כאשר הנהג פגע בה פעמיים - פעם ראשונה כשעשה רוורס ובפעם השנייה ששילב הילוך D.

כולנו אני מאמין היינו עדים לפחות פעם אחת לאותם טמבלים (ויסלחו לי על הביטוי), שעולים על החוף ומתחילים לנסוע עם הטרקטורונים שלהם ואו אופנועים ואו ג'יפים ומשתוללים בקרבת אנשים שסה"כ באו לבלות בוקר צהריים ערב בים.

בכל אופן, כמובן שאחרי כמה שעות מהמקרה המצער חזרו ג'יפים לאיזור להשתולל שם, אישית אני לא מכיר את התופעה בחיפה אבל אני מכיר אותה הייטב בהרצליה, איפה שערסים כאלה ואחרים עולים על החוף ומתחילים להתפרע ללא היכר על הטרקטורונים שלהם ומסכנים חיי אדם ששוכבים על החול תו"כ נסיעה סביבם בצורה מפחידה!

אני רוצה להביא את כולכם לקרוא את הכתבה שנכתבה בYNET היום, ישנם דברים שנכתבו שם שאני נורא מזדהה איתם, ובין השאר ההלך של הפורום הזה גם כן.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3564239,00.html

"ויש כמובן את הזרוע השופטת, שגם אם אינה מקלה ראש בהתנהגות משולחת הרסן של עדרי נהגי 4X4 מאותגרי אינטלקט, לא ממש יוצאת מגדרה כדי להפוך את ההתפרעות המוטורית למאד-מאד לא כדאית. שלילת רישיון לתקופות של שנים ארוכות, קנסות כבדים והחרמת מכוניות, יעזרו לנו הרבה יותר מהורדה מהכביש של מי שנהג 40 קמ"ש מעל המותר בכביש 6."

כתבה מעניינת, עניינית ופוגעת בלב הבעייה.

אבי.

פורסם

אני באמת לא מבין למה לא מטפלים בבעיה המפגרת הזאת (סליחה על הביטוי). אסור לנסוע על החוף נקודה. זה לא נתון לוויכוח ולא נתון לפרשנות. אם ה"חכמים" במשטרה יודעים לעמוד בכביש רחב ומואר ולעצור נהגים על מהירות בטענה שהם עוברים על החוק, אז שיעמדו בחופי הרחצה וימלאו את פנקס הדו"חות.

עד שבן של פוליטקאי או שמהו בסדר הגודל הזה לא יידרס שם למוות הם לא יתעוררו...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...