Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 דקות לפני השיחה איתו דיברתי עם תמי והם התפארו בנורה.

בשיחה עם טבע בר לא נאמר כלום על הנורה אלא רק על הסנן, לכן שאלתי לגבי הסנן. הסוכן אמר שניתן לשים אם אני ארצה כמובן אבל לדעתו זה מיותר.

השאלה האם זה באמת נחוץ או לא. מגיע שם סנן של פנטקס ולא בא לי לקחת נורה שלא לצורך, או לא לקחת וכן יש צורך.

אני כרגע גם חושב בכיוון של מערכת סינון בלי הבר עצמו כי הקירור והחימום לא ממש מעניינים אותי.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מספיק למה?

(קראת את הדיון?).

אכן קראתי ובהנחה שכפי שאמרתי - סינון אבנית לא עומד בראש מעייני ואני מאמין שיש פה קונצנזוס על זה שסינון באוסמוזה הפוכה

הוא בבחינת הגזמה - אז משום מה אני מדבר על כלור, חיידקים למיניהם, חומרי הדברה וכו...

לטעמי פשוט אפשר לנהל תרבות דיון יותר מאופקת, זה הכל.

פורסם

רק לשם העידכון : אתמול הזמנתי מכשיר תמי 4 - יש להם עכשיו "מבצע" פסח וזה יוצא 300 ש"ח פחות מהמחיר הרגיל.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

מה המחיר?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

עידן, אתה יכול מצדי לטעון עד מחר שמי אוסמוזה הפוכה לא בריאים בגלל שחסרים בהם מינרלים חיוניים לגוף.

זה פשוט לא נכון, ועליך חובת ההוכחה שאפילו יצור אחד בעולם ניזוק כתוצאה ממים נטולי מינרלים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תמי 4 family עולה עכשיו 2520 ש"ח + 299 ש"ח התקנה.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
עידן, אתה יכול מצדי לטעון עד מחר שמי אוסמוזה הפוכה לא בריאים בגלל שחסרים בהם מינרלים חיוניים לגוף.

זה פשוט לא נכון, ועליך חובת ההוכחה שאפילו יצור אחד בעולם ניזוק כתוצאה ממים נטולי מינרלים.

לבקשת KD2 הנה תגובתי המאופקת ;) מופנה לאנס

לאחר עיון בתגובותיך בפורום כולל בעניין הרסקיו, אתה מציע דברים וממליץ לאנשים על סמך ידיעותיך ומטעה אותם. (ולצערי הן שגויות אנא בדוק את עצמך שנית, שלישית, רביעית ואם צריך תיוועץ באדם נוסף כדי שיעזור לך)

מצויינת פה הציטטה המדוייקת של דבריך

"לכן המלצתי לקנות את הכי זול שיש, הרי מה שיש בתוכם ממש לא חשוב, העיקר שתאמין.

there can be miracles, when you belieeeeve"

ולכן אני שוב חוזר ואומר, בנושא שאתה לא מבין בו ונותן ייעוץ אתה מזיק לאדם נוסף שלא מבין ויילך אחרי דבריך

בסופו של דבר ייתכן והוא אף ייפגע.

להבא בסוף דבריך אנא רשום בציון כוכבית הנאמר מובע על ידי אדם שלא מבין כלום

ואם אתה מעוניין בהוכחה שעלולים להיפגע משתיית מים ללא מינרלים אני מאמין שאתה מכיר את גוגל... אז תתגגל

ליוסי - יש מבצע גם במעיינות אם אני לא טועה, משהו עם 50%

לקראת הפסח שווה לבדוק את כל שוק המים, הוא מתרענן

Confidence In Motion

פורסם

הרבה בלה-בלה והוכחות אין. ובמקרה שלא שמת לב,

מעולם לא התייחסתי לרסקיו או לאיזו שהיא תרופה שדרוש לה מרשם.

בקיצור, תרד לי מהגב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ומה לגבי BRITA?

שוטטתי באתר שלהם וכמעט אין שום מידע רציני על הטכנולוגיה ועל איכות הסינון.

פורסם

בבריטה יש 2 מרכיבים עיקריים: פחם אקטיבי ושרף. יש גם רשת קטנה, ללכלוכים גדולים.

השרף מחליף את היונים של האבנית במשהו אחר (לא זוכר כרגע...) מה שהופך את המים למעט חומציים,

והפחם הוא פחם, יענו, סופח ריחות וטעמים.

סינון בבריטה לא מטפל בבקטריות, במידה והן אשכרה הגיעו למים

(זה גם כתוב על האריזה לכסתו"ח) - השימוש העיקרי הוא להפחתת כמות האבנית.

פורסם

בעקבות תגובתך חיפשתי קצת ברשת והגעתי להרבה תוצאות שליליות מאוד של סינון אבנית מהמים

משום שחלק מהמסננים מכילים חומר הנקרא "סיליפוס" ועל פניו נראה שהוא די דרעק.

מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא?

בנוסף,

הגעתי גם לכתבה הבאה -

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3312903,00.html

זה אומר שאין לנו היום פלואור במי הברז?

(עושה רושם שלטובה, אני מקבל מספיק ממשחת השיניים)

פורסם

אתה מתפזר, ידידי. קודם כול תחליט מה אתה רוצה לסנן.

תכ'לס, כל התשובות כבר קיימות בשרשור.

אם סיליפוס זה דרעק, אני מציע לך להפסיק לאכול או לנשום או לשתות,

כי כל דבר יהרוג אותך. נו, באמת.

זה מקום טוב להתחיל ממנו - לא מושלם בשום אופן, אבל יש בפנים קישורים לכל מה שצריך:

http://en.wikipedia.org/wiki/Water_purification

פורסם

אני ממש לא מתפזר וכבר כתבתי מה למיטב הבנתי אני מעוניין לסנן.

"בריטה" היא מערכת פשוטה ודי זולה שחשבתי ששווה לשקול אותה אך היא גם מסננת אבנית - חיפשתי קצת ברשת

והגעתי לתוצאות הכוללות, בין היתר, את מה שכתבתי בפוסט הקודם.

מכיוון שאני לא מבין בזה הרבה, אני מתייעץ האם יש אמת בדברים ומה כדאי ולא כדאי לי.

אלו דברים שלא התייחסו אליהם בדיון.

בכל מקרה תודה על הלינק.

• תוכן חדש...