Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני דנדש בעסק, מצטער מראש. קראתי את רוב הFAQ, אבל בכל זאת......

אני רוצה לבנות מערכת לסקודה פאביה החדשה שלי, התקציב בסביבות 4000 אם ננשכן את הבית אז 5000.

אני רוצה לבנות מערכת SQ.

אני חושב מערכת הכוללת : רמקולים קדמיים (קומפוננט), סאב, רמקולים אחוריים, ומגבר. HU זה ברור:?

אני חושב על רמקולים של DLS, או/ו JL AUDIO.

בין היתר אני גם מנסה ללמוד (על ידיכם) על נקודות חשובות ברכיבים.:roll:

אני מבין שצריך גם להשקיע לא מאט בHU, הכוונה לרדיו דיסק ?

איזה דגשים אני צריך לחפש בHU והמגבר ?

איזה עוצמה (וואט) של סאב אני צריך ? (אין לי כוונה להשמיע לשכנים בקומה ה10 את המוזיקה שלי באוטו..)

הטוויטרים באים אם הקומפוננטים או שהם נרכשים לחוד ?

אני מעיקר מחפש תמורה גבוה לכסף, ואיכות גבוה ככל הניתן..

יש לכם המלצות או טענות כלפי החברות הללו ? כדי לבנות מערכת אם דריברים אחרים ?

המון תודה..:-D

פורסם

שלום וברוך הבא.

למה להצטער ולהתנצל? כולם היו פה בהתחלה חדשים. גם אני חדש.

ראשית, וותר על רמקולים אחוריים והשקע בסט קומפוננט קדמי איכותי. לשאלתך, טוויטרים הם חלק מסט קומפוננט הכולל שניים או שלושה אלמנטים המיועדים לנגן טווחי תדרים שונים, וקרוסאובר המחלק ומסנן את התדרים לאלמנטים השונים בהתאמה.

לגבי HU, מותגים כמו אלפיין, פיוניר, קלריון יומלצו לך ע"י כולם וזה בדרך כלל העדפה של ממשק או פונקציות שאתה מעדיף . כמובן אתה צריך לחשוב איזה פונקציות אתה צריך ועם מה תשתמש או לחלופין עם איזה פונקציות תרצה בעתיד להשתמש. כך אני למשל בחרתי את הHU שלי.

DLS וJL נחשבים למותגים משובחים, כמובן שככל שזה קשור לרמקולים זה אתה והאוזן שלך, אתה והטעם שלך.

נסה לשמוע מספר סטים שונים [ביום שבת הקרוב יש מפגש] ולגבש איזה העדפה או סגנון.

בהצלחה.

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

אם הבנתי נכון אז מרמה מסויימת הHU לא מוסיף לאיכות השמיעה, אלא רק מעניק אופציות נוספות כגון BlueT חיבור לI POD וכו'... ?

פורסם

לא מחייב.

יש גם רדיו דיסקים ב 10000 שקל שיש להם מיליון אופציות והם בטוח ישמעו יותר טוב מרדיו דיסק ב 1000 שקל. תמיד יש טוב יותר , אבל גם עולה בהתאם.

רדיו דיסקים יקרים מאוד שעולים אלפי שקלים יהיה לך כל מיני אופציות של כיווני רמקולים וכיוון כל אלמנט בנפרד ועוד כל מיני דברים שלא בטוח שיש בהם צורך.

אבל תלוי את מי אתה שואל . מי שמבין יגיד שיש הבדל, מי שלא יגיד שאין הבדל כי הוא לא ממש מבין בזה.

בקיצור תחשוב על מה שאתה רוצה מהרדיו דיסק שלך.

אני לפני שקניתי את הרדיו שלי ידעתי בדיוק מה אני רוצה ממנו כדי שיתאים לי בדיוק ויהיה לי נוח.

אם זה היה USB שרציתי ועד גלגל הווליום שיהיה לי נוח.

באופן כללי אני ממליץ לך על פיוניר , יש להם אחלה רדיו דיסקים.

כמו שקודמי אמר- תשמע את הסט שאתה הכי אוהב. לגבי סאב זה לא בעיה בכלל, ברגע שכל המערכת קומפלט תהיה מוכנה אפשר לחבר סאב- ואם לא אהבת אותו אפשר תמיד לשים משהו אחר ( זה רק חיבור של חוט ) עד שתמצא את מה שאתה אוהב.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

יש כמה סוגי HU שיש בהם מקודד 24BIT משפר את רמת השמיעה.

כמו שלי (חתימה)

סאב-וופר: Rockford P1

מגבר: BOSS 4CH 800W

אחוריים 9*6: Kenwood 350W

פאנל: Pioneer Deh-P7950UB.

פורסם

שלילי.

ככל שאתה עולה ברמה של הHU אתה מוסיף בהחלט לאיכות השמיעה. אם זה בגלל מעבדי קול פנימיים איכותיים יותר ו/או בגלל ריבוי האפשרויות לכוונן את הסאונד שלך למיטבי יותר. [אקולייזרים שונים וכיו"ב]

פורסם

תודה רבה על העזרה.

מה לגבי מגבר ? אני לא מטוח על איזה רמה אני צריך להתמקד, (הכוונה היא לנתונים פיזים ולא לרמת מחיר).

כמה יציאות וכמה וואט ? או כל נקודה שצריך להתייחס עליה ???

תודה רבה.

פורסם

כל דבר במערכת משפיע על איכות השמיעה.

אם לדוגמא אתה מרכיב מערכת,ומרכיב HU של קלריון סתם לדוגמא,ובאותו מערכת מחליף לאלפיין.

הצליל יהיה שונה לחלוטין.

תזכור שהר"ד הוא הלוח הראשי במערכת,והוא זה ששולח את הצלילים למגבר ורק משם זה מגיע לרמקולים.

האם התקציב שלך הוא כולל התקנה?

בכל מקרה הייתי ממליץ לך על:

קומפוננט דוטק אוביישן [1100 ש"ח]

HU לבחירתך.

מגבר 2 ער' איכותי לסט הקידמי עד [1500 ש"ח]

מגבר מונובלוק איכותי [עד 1500 ש"ח]

סאב רוקפורד P2

לדעתי הסט קומפוננט של מורל נותן תמורה יפה מאוד למחיר,בקשר לסאב,זה סאב שפשט מתאהבים בו מי שמחפש שהסאב ישתלב יפה עם הבמה הקידמית וישלים אותה.

יש לי את הסאב המסכן הזה על מערכת דיי רצינית ופשוט לא בא לי להחליף אותו.

בהצלחה.

פורסם

תודה על העזרה.

אני חושב שפחות או יותר הבנתי לגבי HUים...

ולגבי מגבר יש נקודות חשובות שאני צריך לשים לב עליהם בבחירה ? אני לא יודע על איזה רמה של מגבר אני צריך ללכת.. מבחינת יציאות וואט וכו'...

איזה כיוון אני צריך לקחת בשביל מערכת SQ, ומה לחפש ממגבר כזה ?

תודה.

• תוכן חדש...