Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

היום כשהדלקתי את המחשב קיבלתי הודעה שבכדי להתחבר מחדש לתוכנת ICQ עליי לשדרג לגרסה 6.0, במקום גרסת 1.5 שמותקנת כעת.

המחשב בשום אופן לא מסוגל להריץ את גרסת 6.0 החדשה, ואני גם לא יכול להמשיך להשתמש ב- 5.1 מכיוון שנחסמתי. האם יש איזה שהוא קראק שיכול להסיר את החסימה? אני כרגע ללא ICQ.

תודה מראש,

גיא.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתקין את 2003 והוא לא יאלץ אותך

משרת אותי יופי עוד היום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ה2006 זה באסה של איסיקיו הכי מעפן שיצא עד עכשיו לדעתי

הכי נוח באמת היה ה-2005 אבל לא ניתן להשתמש בו בגלל שהוא מאלץ אותך להוריד את החדש

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

כן יש, יש פאצ' שניתן להוריד ולהתקין על ה- 5.1 (תמחוק את ה- 5.1 ותתקין שוב פעם ואז את הפאצ' עליו), זה אמור לתקן את הבעיה. ברגע שחבר שלי יקום, אני אבקש ממנו את הלינק או שאני אמצא לבד.

עריכה: הינה העלתי את זה לראפידשייר, תוריד את זה. ותעשה כמו שכתבתי. אמור לעבוד מצויין.

http://rapidshare.com/files/126579934/icq_update_patch.zip.html

פורסם

תודה רבה!

ואגב, מאוד חבל לי לראות את האיסיקיו הולך ונהרס, גרסה 5.1 עוד הייתה נורמאלית, לפחות עובדת מהר ובעלת ממשק נוח, גרסה 6? לא עלינו!

פורסם

או

QIP

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דרך אגב לא צריך פאט'צ פשוט עושים עדכן גירסה הוא עושה כאילו הוא מעדכן ואחרי זה כותב לך

שאין באפשרותך להפעיל את ICQ6 ואז זה חוזר לממשק הקודם של ה-ICQ 5.1

מוזר אבל עובד :roll:

פורסם

כן אבל לרוב לא, עדיף להתקין פאצ', הוא יכול לחזור על העדכון הזה כמה פעמים עד שמתישהו כן יעבוד לך 6.

פורסם

גרסה 2001b עובדת עדיין מצויין, עולה תוך שניה, לא מציקה, לא תופסת הרבה שטח מסך ותופסת מעט זיכרון.

לא מבין למה להשתמש בגרסאות יותר מאוחרות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

האיסיקיו הזה פשוט מכה,הוא לא נותן לי לשלוח קובץ לאנשים מרשימת הקשר.:roll:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
האיסיקיו הזה פשוט מכה,הוא לא נותן לי לשלוח קובץ לאנשים מרשימת הקשר.

לאלה שאתה לא מצליח כנראה יש גרסה מתקדמת יותר - מנסיון

גמני משתמש ב2003b - הכי טוב שיש

תודה רבה!

ואגב, מאוד חבל לי לראות את האיסיקיו הולך ונהרס, גרסה 5.1 עוד הייתה נורמאלית, לפחות עובדת מהר ובעלת ממשק נוח, גרסה 6? לא עלינו!

+1 - ראה מקרה WINAMP. עשו מהתוכנה הזאת כבר מערכת הפעלה :| אני עד היום עם גרסה 2.91 :D

פיקה צביק\Fat bastard - שכחתם את www.meebo.com :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...