Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרכב הוא מזדה לנטיס 1800 אוטו מודל 98.

לאחרונה התחילו בעיות בטורים כאשר הרכב בעמידה הטורים יורדים כמעט עד ל 0 ואז קופצים בחזרה ל1000

בנוסף לעתים הרכב לא מעיץ ולא מגיב ללחיצה על דוושת הגז..

הבעיה מחמירה עוד יותר כאשר מפעילים מזגן...

הבנתי כי הבעיה יכולה להיות בחיישן בית מצערת - tps

1. אך ניתן למדוד את התנגדות ארבעת הסלילים ע"י רב מודד כדי לראות שהחיישן תקין

(מה אמורה להיות ההתנגדות בדגם הנ"ל) - אשמח להסבר קצר

2 . איזה בעיות נוספות יכולות להיות ברכב שיגרמו לבעיות הנ"ל בטורים (מנוע צעדים, בעיות חשמל....)

האם כדאי ללכת למוסך ולעשות בדיקת דאיגנוסטיקה ? כמה תעלה בדיקה כזאת ?

תודה על העזרה ...

פורסם

גש לבדיקת אבחון ו/או תיקון הבעיות שיתגלו במוסך/מכון הזרקות דלק מתאים.

צדקת, יתכנו כל מיני סיבות לתופעה כמנוע סרק, מחברין החשמליים, נתק חוט, חוסר פיקוד אליו ממחשב נהול המנוע ועוד ועוד.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לגשת למוסך זו האפשרות האחרונה במידה ולא תשאר לי בסוף כול ברירה אחרת

בהנחה ויש לי רב מודד אך אני יכול לבדוק את התנגדות הסלילים בחיישן tps ?

האם יש למישהוא עצה מעשית.... הסבר ממצה ?

תודה.

פורסם

נסה לנקות את חיישן הMAF עם ספריי קרברטורים, תרסס עם צינורית ממרחק 5ס"מ בלי לפגוע בסלילים של החיישן.

אם לא עוזר הבעיה היא לרוב ברוטור של המפלג או המכסה.(מחלה בדגמים האלו).

פורסם

לא זוכר איך זה ב-98, אבל ב-99 צינור יניקת האויר העבה ממשיך אחרי חיישן כמות האויר למצערת ושם

מתייבש ונסדק ואז דורש החלפה כי מושך אויר אחרי החיישן.

תסתכל טוב טוב על הצינור ותחפש סדקים. בדיאגנוסטיקה אסור לשלול את הבלאי המכני קודם כל, את הבסיס

לכל רכב ורכב.

בהצלחה

פורסם

שלום רב

יש לבדוק כי צינור יניקת אוויר מבית המסנן לסעפת אינו קרוע ( אים הוא תקין אז רוב הסיכויים כי חישן ספיקת אוויר גורם לתןפעה )

בברכה זיסו יוסי

• תוכן חדש...