Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידה שלי עברה לדירה שכורה שבה בחיים לא היה אינטרנט מהיר, ובזק הודיעו לה שיוכלו לשלוח טכנאי שיבצע התקנה רק בעוד שבועיים :shock: (שזה זמן עתק בלי אינטרנט).

את כל הציוד כבר יש לה מהדירה הקודמת (פילטרים, מודם, ראוטר, קבלים וכו').

השאלה שלי היא האם אוכל ללכת ופשוט להרכיב לה בדירה את כל הציוד וזה יעבוד? או שהטכנאי של בזק צריך לבצע הליך מיוחד כלשהו באופן פיזי בחיווט של הדירה?

במידה ולא, יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות או שפשוט אוכל לחבר את הציוד ולהתחבר לאינטרנט?

תודה רבה לכל העוזרים...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

בעיקרון אתה יכול לחבר את הציוד, השאלה היא האם יש קו של בזק בכלל בדירה עם אותו המספר מהדירה הקודמת?

אם הקו עובד אין שום סיבה שהאינטרנט לא יעבוד.

פורסם

אם התשתית בקו מאפשרת העתקת קו ADSL במהירות זהה או גבוהה יותר, אז אין סיבה שלא להתקין עצמאית, היות ו-ADSL לא דורש הכשרה מיוחדת וכל דגנראט (חוץ מה"מוכשרים" ביותר שניחנו בשתי ידיים שמאליות) יכול לחבר מודם ADSL בלי לעשות יותר מדי נזק.

אז כן, אין צורך בזימון טכנאי לכיול מודם (ויותר מזה, בזק רוב הסיכויים ייגבו על זה תשלום נוסף).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שו הדא כיול מודם?

תזמין מבזק קו ADSL על הקו החדש.

תוך 24 שעות הוא עובד.

חבר את המודם למחשב (לכרטיס הרשת או ל USB) - התקן דרייבר(אם זה USB בלבד), חייגן ושלום על ישראל.

אם אתה צריך תמיכה או שאתה לא יודע להתקין חייגן- טלפון לחברת האינטרנט שלך ויענה לך תומך/תומכת שיעזרו לך לעשות את זה ב2 דקות.

פורסם

אין צורך להתקין חייגן לראווטר.

רק לא הבנתי בשביל מה לחבר מודם לראווטר, היום יש מכשירים משולבים בשוק שעושים את אותה עבודה במכשיר אחד.

פורסם

ואם עברת תשתית לכבלים? (ולא עדיין לא ראיתי ראוטרים משולבי מודם כבלים)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם יש לה כרטיס אלחוטי שתנסה בינתיים לגלוש ביחד עם שכן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה לא מדוייק.

גם אני עברתי לאחרונה לדירה חדשה (הוט שישרפו בגיהנום, כבר חודש וחצי אני מנסה להעביר את התשתית שלהם ללא הצלחה)

ועשיתי ADSL, למרות שאת קו הטלפון עצמו פתחו לי תוך 24 שעות, היה צריך להחליף איזה כרטיס במרכזיה הקרובה אליי , לכרטיס שתומך ADSL מה שהצריך ביקור טכנאי.

ואז למעשה העובדה שהפעילו את הקו מרחוק, לא נתנה לי כלום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בהוט מהיכרות שלי עם העבודה שם אתה יכול לחבר הכל לבד אבל עד שלא יהפכו את האינטרנט לפעיל במנוי שלך במערכת לא תוכל לגלוש.

אני מאמין שככה זה גם בבזק.

פורסם

נתב משולב מודם שכזה (מכיוון שהראוטר שיש לה כרגע הוא חוטי וזו הזדמנות להשתדרג בעיניה) -

http://www.meganet-pc.co.il/Product.aspx?ProductID=329

יכול לתפקד בצורה טובה ולהחליף את מה שיש לה כיום (מודם אלקטל וראוטר חוטי), או שהמוצרים האלו לא ממש אמינים (שניים באחד כאלו)?

תודה רבה לעוזרים!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

קודם כל כלל ברזל: אל תתחברו לעולם ל-HOT! זה כ"כ חם עד שתישרפו.

עברתי איתם מסכת ייסורים קשה בנוגע לאינטרנט המהיר ולשירותי הטלוויזיה שהם מספקים עד שבסופו של דבר שלחתי להם מכתב עם איום בתביעה והם תוך שעה התקשרו לנתק אותי ולעשות לי זיכוי.

המודמים המשולבים אמינים מאוד, יש לי כזה כבר שנתיים ללא בעיה אחת. קח בחשבון שאם אתה רוצה אלחוטי אתה צריך לקנות למחשב כרטיס רשת אלחוטי ולבצע הצפנה כדי שהשכנים לא יגלשו על חשבונך.

פורסם

אייל - זה כבר בעיית תשתית בבזק, בד"כ אין בעיה עם זה.

לגבי ראוטר משולב מודם ADSL, בתור תומך טכני בחברת אינטרנט, הראוטר שאנחנו מקבלים הכי פחות פניות לגביו זה ASUS שבזק מוכרת.

סימנס שלהם גם טוב אבל יותר "פופולרי" אצלנו.

יש גם את 3COM ואדימקס (3407 וכו') שהם טובים.

על LEVEL1 בגדול אני לא ממליץ, התקלה הפופולרית אצלהם זה ניתוקים.

אני לא אומר שהם לא טובים, זה פשוט מהנסיון של המוקד.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
קודם כל כלל ברזל: אל תתחברו לעולם ל-HOT! זה כ"כ חם עד שתישרפו.

עברתי איתם מסכת ייסורים קשה בנוגע לאינטרנט המהיר ולשירותי הטלוויזיה שהם מספקים עד שבסופו של דבר שלחתי להם מכתב עם איום בתביעה והם תוך שעה התקשרו לנתק אותי ולעשות לי זיכוי.

המודמים המשולבים אמינים מאוד, יש לי כזה כבר שנתיים ללא בעיה אחת. קח בחשבון שאם אתה רוצה אלחוטי אתה צריך לקנות למחשב כרטיס רשת אלחוטי ולבצע הצפנה כדי שהשכנים לא יגלשו על חשבונך.

מסכים ב200 אחוז!

חבורה של חלאות.

חודש וחצי אני רודף אחריהם להעברת האינטרנט, בינתיים עשיתי קו בזק + ADSL - תענוג.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש פה קונצנזוס רציני כנגד הוט - לי דווקא יש, בלי בעיות מיוחדות :roll:.

אבל לא ניסיתי לעבור דירה - אז לא יודע :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...