Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

IRC 2008 - ראלי איפרס, בלגיה .


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, חברים, ה-WRC בפגרת קיץ ומי שנותן בגז הם נהגי ה-IRC , אליפות הראלי הבין-יבשתית שנפגשים הפעם בבלגיה לסיבוב השלישי של האליפות שלהם .

עוד מעט תצטרכו להתרגל טוב טוב למכוניות הללו ויתכן שגם לנהגים וזאת לנוכח השינויים שה-FIA מתכננים באליפות העולם.

יורוספורט, כשותפה מלאה של האליפות הזו, תשדר את הראלי במהלך הסופ"ש, מומלץ .

 

 

דובי

abarth_irc.jpg

honda_irc.jpg

peg_irc.jpg

vw_irc.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

קשה להאמין אבל בטורקיה ראינו 207 נותנת בראש לכל עדר ה EVO-9 למעט אחת ולכל STI. סאונד מדהים. יש למה לצפות.

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

פרדי לויקס , נהג הראלי הבלגי, לשעבר ב-WRC וכיום במדי קבוצת פיג'ו-בלגיה עם ה-207 S2000 נותן בראש בתום היום הראשון .

לוקה רוסטי, הנהג המוליך באליפות, שכולם חשבו עליו כפייבוריט - סובל מבעיות עם המשטרה וגם מתקר.

 

 

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

השליטה של פרדי לויקס בראלי איפרס נמשכה עד הרגע האחרון.

ההפתעות הגיעו דווקא במקומות הנמוכים יותר אבל אף אחד לא יכול היה להתמודד עם הדומיננטיות של הפיג'ו 207 S2000 ואולי זה רמז לבאות...סיטרואן איימו שהם עוזבים את ה-WRC...פיג'ו נמצאים עם מכונית S2000 שמתאימה לחוקי הראלי החדשים...פיג'ו וסיטרואן לא נלחמות בינהן...נשמע מעניין.

 

 

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

×
×
  • תוכן חדש...