Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הערכת שווי ירידת ערך לפני קנייה של אוטו

benziwa
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הי

נאמר לי שהאוטו שאני רוצה לקנות (בן 6-7 שנים, רוצים עליו בסביבות 28 אלף) עבר שיפוץ ראש מנוע (ליטוש שטח ראש) - איני יודע מה זה אומר בדיוק (האם זה משהו משמעותי?) או כמה אני צריך לבקש שיורידו לי במחיר עקב זאת...

בנוסף, נאמר לי שהאוטו עבר פחחות (צבע כנף קדמי) עקב זאת שהפח התעקם כתוצאה מפגיעה בחנייה ע"י אוטו אחר - אמנם לא רואים זאת חיצונית אך האם יש ירידת ערך לאוטו, אם כן איך אפשר להעריך זאת?

תודה,

קובי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה קונה רכב משומש.

חדש עולה נניח 140 אלף ש"ח.

אתה קונה משומש ב-28 אלף ש"ח בדיוק בלל הסיבות האלו.

מאוד יתכן שברכב בן 7 עשו שיפוץ ראש, ומאוד יתכן שברכב כזה נצבעה כנף עקב מכת חניה.

בגלל זה הוא זול יותר מרכב חדש. יש בו בלאי, ואין בו ניילון על המושבים.

בדוק במכון / מוסך מה מצבו, והאם יש לו פגיעות שלדה.

אם מצבו גרוע, ויש לו פגיעות שלדה קשות, אל תתמקח, ואל תבקש הורדה במחיר - פשוט אל תקנה.

אם מצבו סביר לגילו, ולשימוש שנעשה בו - נסה להוריד במחיר, זה הספורט הלאומי.

תיקון הצבע (בהנחה וזו רק פגיעת פח) לא אמור להוריד מערכו ב"מחירון". אם אתה בכל זאת מתעקש, ומבין שאין טעם להזמין שמאי רכב שיעריך את "ירידת הערך" הכל תלוי במו"מ בינך למוכר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה אתה חושב שערכו של הרכב ירד ?

היתה ברכב בעיה, והיא תוקנה. זה לא אמור להוריד מערכו.

כמה ק"מ הרכב עבר ? אם מדובר ברכב חדש, שעבר אלפיים ק"מ בלבד, זו בעיה.

אם מדובר ברכב שעבר כבר 200 אלף ק"מ, זה יתרון, כיוון שזו הוצאה שעשה הבעלים הקודם, והיא נמנעת ממך.

אם יש למוכר יכולת התבטאות טובה, הוא עוד יכול לבקש על זה תוספת, שכן הרכב אחרי טיפול גדול, והשחזת ראש.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב עם 60 אלף ק"מ שכבר עבר שיפוץ ראש מנוע זה לא דבר נפוץ, אבל יכול להגרם עקב ארוע התחממות טראומטי למנוע.

אתה יודע בודאות שהרכב עבר רק 60K ? בדקת הסטוריית טיפולים שלו במוסך ?

קרא את השרשורים הדביקים שבראש פורום היעוץ ותוכל ללמוד הרבה.

בענין האנטנה - אתה יכול לבקש. המוכר יכול גם לבקש בתמורה עוד 200 ש"ח על הדלק שבמיכל הדלק. זה נקרא מו"מ.

אני אתן לך סקופ - ברכב בן 7 יש עוד הרבה בעיות והרבה בלאי. בגלל זה הוא עולה 28 אלף ש"ח ולא 140.

רכב שכולו תקין, ללא בלאי, קונים רק מהיבואן בסוכנות. ברכב משומש יש בלאי.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם זה סוד גדול מה הוא סוג הרכב?

אם הרכב מבוקש מאוד וסחיר אין לך הרבה סיכויים להוריד מהמחיר בגלל בעיות אנטנה או תיקוני צבע או אפילו שיפוץ ראש מנוע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן ראיתי את מד הק"מ, 60K - אני מעריך כמוך שבטח היה איזה ארוע התחממות...השאלה מה שווי "הארוע" הזה מבחינת ירידת הערך? כמה הוא פגע במנוע בהשוואה למצב אילו זה לא היה קורה מלכתחילה.

לגבי הטיפולים, ראיתי שהאוטו עבר טיפולים סדירים במוסך מורשה, כמצופה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה אתה מתעקש והולך עם הראש בקיר?

אתה אפילו לא מבין את התגובות שרשמו לך כאן...

במקומו של razmel הייתי מאבד את הסבלנות כבר מזמן.

תחפש את התשובה לשאלות שלך בתגובות הקודמות. :|

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...