Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנושא סקאן ספיק

mtgb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

רציתי לדעת אם הדגמים המומלצים של החברה הם :

טוויטר - R2904/7000-05 Ring Radiator, Black with Silver phase plug

מיד - 15M/4531K Revelator 5.5" midrange

וופר - 18W/4531G 7" Revelator 4 ohm

או אחרים.

תודה

למכירה DLS ULTIMATE 3 WAY

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

רינג רדיאטור זה סוג בניה של טוויטר סה"כ וזה לא מרמז על האיכות שלו, יש להם דגמים איכותיים יותר ויש להם דגמים איכותיים פחות - איך להמליץ לך על זה, אני ממש לא יודע כי אני לא רוצה להמליץ לך על משהו בגלל שהוא יקר ונחשב איכותי בלי לדעת בכלל איך הוא נשמע או אם אתה בכלל תאהב את התוצאה.

לגבי הרוולייטור - זו הסדרה הגבוהה של סקאן ספיק, מדובר בליין מוצרים מעולה, הוופרים שלהם חסרי פשרות והמידים שלהם חיים ומלאי פירוט, ושוב, לא יכול להמליץ לך בלי שאתה תשמע.

הסדרות של סקאן ספיק שמוכרים במאדיסאונד בכלל לא מיועדים לסביבת רכב, גם ה4 אוהם מיועדים לשימוש ביתי. ההבדל הוא בהתנהגות הרכיב ובעמידות שלו לתאני מזג אוויר קיצוניים וביחד עם זאת, מספר חברי פורום קנו את המידבאסים המדוברים ונראה שהחיוך לא נעלם להם מאז. והם חיו באושר ועושר...

רועי שקנה אותם לאחרונה אולי יכול לשפוך קצת אור על הנושא, אם הוא בכלל הספיק להנות מהם :lol:

ויש כאן עוד כמה חברה שגם יצא להם לשמוע סט אבסולוט של ג'נסיס שזה בעצם אותו הרמקול אחרי שעבר שינויים לעבוד בתנאי רכב.

וגם יש את נאדר שיש לו את הF1 סטטוס שגם מבוסס על הרמקול הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז כך אני קנית את הוופר של הרבוליטור 7"

וגם את הטוויטר שלהם הרינג רדיאטור.(אני בדרכי לקנות את המיד שלהם, אבל את ה4.5" לא את ה5.25" כי הוא צריך נפח תיבה של 22 ליטר אז הוא לא מתאים לקיקפאנל):|

קיצור, אני שומע כבר חודש וחצי עם המידבאסים, אני חייב להגיד שזה לא דומה בכלל למה שאתה מכיר. הבאס שלו כל כך עמוק וכול כך נמוך שאתה לא מאמין שאני עובד ללא סאב.(זה ממש סאב קטן) אבל יש לו כמה מינוסים קטנים:

הצלילים היותר גבוהים שלו(המיד) צריך עזרה קצת, הוא מוציא צליל מאוד נקי מדויק אבל הוא צריך עזרה.

סה"כ אני מאוד מאוד מרוצה.:lol:

אני הזמנתי את האלמנט הזה עוד לפני ששמעתי אותו,(יוסי אלפיין אמליץ לי עליו תודה רבה יוסי)

הוא אמר לי "לך על האלמנט הזה ותאמין לי שלא תשדרג אחר כך".

ואני חייב להגיד באמת לא יורד לי החיוך מהפנים.

כול דיסק חדש אני נהנה מחדש הוא לא מפסיק להפתיע אותי "המידוופר" הזה.

יש לו עוד "בעייה" (עם אפשר לקרוא לזה בעייה)

הוא חייב בנייה בגלל שהוא אלמנט מאוד גדול, אז מי שחושב לקנות אותו צריך לדעת שהוא מחייב בנייה.

שלא נדבר על איטום.

יש לי בכול דלת חצי גליל של רפהבנד,2.5 יריעות אקסטרים,והפלסטיקה אוטמה בטרוף ע"י סקין פרו.

קיצור כל זה, ועדיין בווליום גבוהה אתה שומע את הדלת.:roll:

אז גם צריך לקחת בחשבון איטום אנטנסיבי מאוד,מאוד,מאוד...

וגם קניתי את הטוויטר של הרינג רדיאטור אבל אני יגיד את האמת אני עדיין לא שמעתי אותם כמו שצריך, הם מורכבים אצלי סתם על הדשבורד כי יוסי ברגעים אילו ממש עובד לי על הקורות. ואז אני יכול להגיד עם הם שווים משהו.

מה שאני כן יכול להגיד עד עכשיו זה שיש הבדל עצום:shock: בין הסופרימו פיקולו לבין הרדיאטורים.

ממש לא אותה הליגה ואני אומר את זה עוד כאשר הם לא מכוונים, והם מונחים על הדשבורד.

ובקשר למיד ששאלת, אני לא הייתי הולך על ה5.25" לך על 4.5" פשוט בגלל המיקום שלהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שכן.שמע,

הרמקולים(מידוופרים) הם 70RMS אתה מבין הם לא צריכים מגבר חזק כדי שיזיז אותם אבל,

ברור שמגבר חזק ישלוט עליהם טוב יותר.

אני חושב שלא תיהיה בעייה עם המגברים האילו.

אתה חושב על כזה סט?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר במחיר הזה מי שיש לו מזומן ביד שיקנה את הסט של אלפיין F1 SPX-Z18T מהיבואן הרשמי של אלפיין בארץ.

שבמיוחד הוופר שונה מאוד ממה שסקאן ספיק עצמם מייצרים ומוכרים לקהל. (כמובן שהם בנו אותו בדרישות של אלפיין).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

mtgb , תחשוב על זה ככה, אלפיין לקחו חלקים מעולים, והפכו אותם ליוצאים מן הכלל!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההתקנה בתמונה ממש מטומטמת עם כל הכבוד, נראה לי שהנהג נשען עם הרגל על הגרילים.

לגבי מחיר הסט של אלפיין במזומן 10.5K אם אתה לוחץ על הבחור מאפריל טקליין היבואנים הרשמיים של אלפיין. הסט יושב אצלהם כבר שנתיים ומעולם לא הותקן ולא נקנה :lol:.

אז שהתקשרתי ליבואן וביקשתי מחיר הוא לא הסכים לתת לי הצעה בטלפון הוא רצה שאני אבוא, מבירור מול בעל חנות הסט הוצע למכירה לחנות 11.5 מזומן, לאחר שבועיים ירד ל- 10.5.

אני אישית קניתי ממקום אחר ועלה לי יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...