Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה כבר לא חבר חדש וככלי פורום אמורים להיות מוכרים לך. איזה רכב מה שנת ייצור.

אני מנחש מהודעות קודמות שלך שמדובר ב-BMW כלשהי שנת 2001 - נכון?

לא מכיר ספציפית רכב שלך, אבל אצלך הנעה אחורית ויכול להיות שזה ציריות. אני מניח שכך אתה עלול להרוס דפרנציאל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

למה יש חברים שחושבים שהם מנהלים ? אם יש צורך להעיר הערה, אני סומך על המנהלים.

השאלה היא כללית ועם כל הכבוד לכללי הפורום היא נוגעת לכל כלי רכב ממונע מכל תוצרת ושנה שהיא.

כמובן שכדאי לנסוע כמה שפחות עם הרכב כשהמיסבים גמורים.

שבת שלום לכולם :beerchug:

פורסם
השאלה היא כללית ועם כל הכבוד לכללי הפורום היא נוגעת לכל כלי רכב ממונע מכל תוצרת ושנה שהיא.

השאלה בכלל לא כללית. אני לא בטוח ש-cocAIn מכונאי (לצורך העניין גם אני לא מכונאי, אבל פורום קיים לצורך דיון והעלתי השארה שלי) מספיק מנוסה כדי לאתר שהסיבה לרעש היא דוודא מיסב.

מכיוון שמדובר ב-BMW, ההנעה היא אחורית ומכאן אפשר כבר להסיק מסכנות כלשהן. בנוסף ברכב שנת 2001 ובטח כזה כמו BMW זה לא סביר שמייסב יילך כ"כ מהר.

Robert האם ראית פעם אזרח אחד זורק משהו במקום לא ראוי לכך ואזרח אחר מאיר לו על כך? מה אותו אזרח שהעיר בהכרח חייב להיות פקח של עירייה או שוטר כדי להצביע על ליקויי לצורך שמירת סדר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ככה היית אומר מהתחלה ולא היינו צריכים לנחש. ככל שאני יודע החלפת מייסב זה כמה מאות שקלים, חבל סתם להסתכן.

פורסם
אתה כבר לא חבר חדש וככלי פורום אמורים להיות מוכרים לך. איזה רכב מה שנת ייצור.

אני מנחש מהודעות קודמות שלך שמדובר ב-BMW כלשהי שנת 2001 - נכון?

לא מכיר ספציפית רכב שלך, אבל אצלך הנעה אחורית ויכול להיות שזה ציריות. אני מניח שכך אתה עלול להרוס דפרנציאל.

אם אתה מנחש מהודעות קודמות אז למה לא נחשת שהמיסבים נבדקו ע"י מכונאי שהרים את האוטו על ג'ק וקבע כי הם פסולים.

בנאדם לא יזמין סתם מיסבים וסטבילייזר מ-EBAY אם הוא לא יודע בוודאות שהם פסולים. תקרא טוב.

השאלה היא אחת השאלות הכי כלליות שנשאלו כאן בזמן האחרון, ולכן התשובה חייבת להיות כללית.

מיסב פגום לא בטיחותי לנסיעה. גם בסקודה פורמן וגם ב-BMW. תיכנע אחי...:wink:

בוא נשמור ביחד על סביבה נקיה וירוקה ועל פורום נעים וכיפי לשהייה.

פורסם

נקבעו כללים לרשימת כותרת. גם אם השאלה כללית, וגם אם לא, מאוד רצוי שהחברים הוותיקים , ובמיוחד הם, ישמרו על הכללים, כולנו נעזור בשמירת הכללים.

אמת ויציב, שהמנהלים לא ימהרו לנעול הודעה שיש לה אופי כללי, גם אם רק לכאורה.

אנחנו לא מעוניינים להכביד על החברים ועל עצמנו, שאנחנו חברים כמוכם, ולא נוקטים ב"יד קשה" ,כאשר אין הפרה בוטה של הכללים. בכל זאת, אם נקבע שרושמים בכותרת סוג רכב ושנת ייצור, אז אנא מכולם, בואו נקפיד.

בברכה

דני, ההנהלה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

חופשי, אין שום בעיה לא להחליף, תחסוך 250 ש"ח ואם יעוף לך גלגל תוך כדי נסיעה אז במקרה הרע אתה מתעורר במיון והאוטו טוטל לוס, במקרה הטוב ביותר זה קורה במהירות איטית ואתה חוטף ישר נזק של איזה 3K ש"ח.

אבל עזוב שטויות, העיקר שאתה חוסך 250 ש"ח !

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...