Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לצורך תיקונים בלבד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכשלתי במבחן רישוי (רישיון רכב לא תקף) ובמכון רישוי נתנו לי אישור לנסוע עד ה-27.6.08 (7 ימים) על הרכב "לצורך תיקונים בלבד".

איך לדעתכם השוטרים יתייחסו לזה, אם יתפסו אותי בדרך למקום שהוא לא "מוסך" בשעות הלילה המאוחרות....?

Xbox12341

פורסם
הורדה מהכביש + 1,000 ש"ח קנס.

אני הייתי קונס את הרכב, על שיתוף פעולה , ומקפיא את הנהג לחודש (כלא)

אתה נוסע ברכב לא תקין, ומסכן אותנו , ושואל לדעתנו ..

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

"רכב לא תקין". ואם אני אגיד לך שהתיקונים הם למגב של השמשה הקדמית? מה זה "מסכן אותנו"? למה להסיק מסקנות מהר מדי?

זה לא נהיגה ברכב שהורד מהכביש. אם אני מציג לשוטר רישיון רכב מבלי שהוא יודע שנכשלתי בטסט, הוא ייתן לי קנס רגיל בסך 250 ש"ח, כך שאין היגיון בכלל במה שאתם אומרים.

Xbox12341

פורסם
"רכב לא תקין". ואם אני אגיד לך שהתיקונים הם למגב של השמשה הקדמית? מה זה "מסכן אותנו"? למה להסיק מסקנות מהר מדי?

זה לא נהיגה ברכב שהורד מהכביש. אם אני מציג לשוטר רישיון רכב מבלי שהוא יודע שנכשלתי בטסט, הוא ייתן לי קנס רגיל בסך 250 ש"ח, כך שאין היגיון בכלל במה שאתם אומרים.

אני מצרף לך קישור לנושא דומה , הקש עליו ולמד .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=147725

בגדול - אתה יותר חכם מאיתנו , סע בזהירות ,( אני הייתי נוסע, רק לתיקונים )

השבוע , המשטרה במבצע אכיפה מוגבר .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אבל אתם שוב מבלבלים.

בקישור- הרכב של הבחור הורד מהכביש בגלל ליקוי מכני (גלגלים לא מאושרים) ויש לו 7 ימים לתקן אותם.

הרכב שלי לא הורד מהכביש, הוא רק ללא רישיון רכב תקף (פחות מחצי שנה).

לא עמדתם על ההבדל וחבל.

Xbox12341

פורסם

בגדול אם הולכים לפי החוק,אתה לא אמור לנסוע עם הרכב בגלל שקיבלת רשיון לנוע לצורך תיקונום בלבד.

כמובן שהשיטות שהוזכרו מעלה יכולות לעבוד אבל הן לא ממש ישרות אז לא נזכיר אותן שוב.

ושוב שיקולך מה לעשות,אם מדובר במגב שלא עובד לא היו אמורים להכשיל אותך בטסט,נשמע הזוי משהו

פורסם

מה שאתה אומר בעצם זה שאתה נוסע ברכב ללא רישיון בתוקף + רכב שנפסל בטסט שנתי, ולא משנה אם זה על מגב או חור בריפוד.

אני לא אגיד לי את דעתי האישית על אופן התנהלותך, אני רק אגיד לך שבמקרה של תאונה אין לך טיפת כיסוי ביטוחי, וזה עלול להיות כואב. ממש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בוא נצא מנק' הנחה שהנך מנסה להתחכם ובמקום להציג רת הרשיון הזמני, הנך מציג לשוטר את רשיון הרכב שפג תוקפו ב"תקוה" לקבלת קנס של 250 ש"ח בלבד.

לשוטר ישנן שתי אפשרויות: 1. להסתפק בקנס. 2. לזמן בוחן או את רכבך לתחנה אל הבוחן לשם בדיקה.

במקרה הראשון "הרווחת" או שבעצם לא הפסדת עוד 750 ש"ח וטרטור נוסף.

במקרה השני, מירב הסיכויים שתקבל הורדה+1K.

עכשו, תחליט לבד - סיכון מול סיכוי.

פורסם
רישיון רכב לא תקף

מה הכוונה?

"רכב לא תקין". ואם אני אגיד לך שהתיקונים הם למגב של השמשה הקדמית

גם אביזר בטיחות. ואם אי פעם תיסע בכביש רטוב אחרי משאית, תגלה גם שהוא אפילו יותר חשוב מה-ABS, ESP וכל הכריות אוויר ביחד

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אז האם רכב שנפסל במבחן השני הוא מעין רכב ש"הורד מהכביש", אלא לצורך תיקונים בלבד?

השאלה הנשאלת היא- האם במסוף המשטרתי הוא יתעדכן ויופיע כ"הורד מהכביש" ע"י משרד הרישוי עד שיעבור טסט...?

Xbox12341

פורסם

לא. הוא מופיע כרכב שרשיונו פקע תוקפו.

מכוני הרישוי אינם מדווחים למשטרה, כל דיווחם הינו למשרד התחבורה וזאת רק על רכבים שסיימו בהצלחה את המבחן השנתי ולא על נפסלים.

פורסם

אתה מפחד מהשוטר במקום לפחד מהביטוח.

כשתהיה תאונה (נניח רק נזק לרכב), לפני שחברת הביטוח תשלם, היא תבדוק כל סיבה אפשרית למה לא לשלם. כשיתברר שהרכב ללא טסט היא תנסה לבדוק למה ואז יתברר שהוא נכשל וקיבל רישיון תנועה רק לצורך תיקונים. זאת תהיה סיבה מספקת לביטוח להודיע לך שמאחר והתאונה היתה ב-22:00 בנמל ת"א (או בים המלח ב-10 בבוקר), סביר להניח שלא נסעת לתיקונים אלא לבילויים ולכן חרגת מגבולות ההיתר שניתן לך ולפיכך לא תשלם לך.

כשאתה תתחנן להוכיח לחברת הביטוח שזה רק מגב באמצע חודש יוני החם, היא תסביר לך שאתה מוזמן להגיש תביעה בבית-משפט ושהשופט יחליט. לחברת הביטוח אין מה להפסיד, מקסימום היא תשלם, אבל יש לחברת הביטוח בהחלט מה להרוויח אם השופט ימצא שאכן לא מגיע לך תשלום.

אם זאת תהיה תאונה עם נפגעי גוף, תהיה מסובך עוד יותר, כי אז גם המשטרה תעמידך לדין ואחד הסעיפים יהיה כמובן שנסעת ברכב לא תקין. שם כבר תשלם גם לעו"ד שינסה למזער נזקים אבל בוודאי יעלה לך יותר מאשר לנסוע במוניות מספר ימים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

המגב הייתה בסה"כ דוגמא קיצונית למטה.

הכשילו על זה שלא כתוב ברישיון רכב שיש "חלון בגג" (סאנרוף). הרכב יוצר ככה אבל בשנים ההם לא היו מכניסים את זה לרישיון רכב, ועכשיו רשום כאילו אין סאנרוף. כל השנים הוא עבר טסט, רק מהשנה התחילו לאכוף את זה. צריך ללכת למוסך מורשה של החברה, לקבל אישור שזה החלון המקורי בלי שינוי מבנה של הרכב, אח"כ לגשת למשרד הרישוי לשינוי הרישיון רכב ורק אז חזרה למכון רישוי.

Xbox12341

• תוכן חדש...