Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכר תאוטו (=את האוטו) ורציתי לדעת איפה להתקין תמערכת באוטו החדש אני מתבלט בין מקום מקצועי למי ששמע "אדי מערכות בראשון לציון הוא לוקח 600 שקל להתקנה מלאה קומפוננו 2 מגברים סאב רמוקלים אחורים וקבל הוא גם עושה במחיר הזאת בניה נחמדה

שרואים את המגבר כמו שרואים מסך פלזמה כאילו הוא מכניס חצי מגבר לתוך המושב האחורי אני לא יודע איך כל כך להסביר את זה

רואים רק תפנאל של המגבר רציתי לדעת עם תהיה לגבי זה בעיה עם הכיונים וכל זה שאני יירצה לכון נגיד יהיה סיפור להוציא את המגבר וכל זה?

המקום השני זה איש מקוצעי שפגשתי באוטו דיפו שעבד בכל החברות המובילות בראשון למי שמכיר גריז איתורן ועוד כמה הוא לוקח 400

ההתקנה שעשיתי באוטו שנמכר היתה על הפנים ראו את כל החוטים ממש גועל נפש עבודה של איש לא מקוצעי ממש כמו מתלמד ואני לא רוצה לחזור על אותה טעות

מה אתם אומרים איפה כדאי

תודה ושבת שלום

***נא להשתמש בסימני פיסוק. בלתי אפשרי להבין את ההודעה שלך. להבא הודעות כאלה ימחקו***

פורסם

אדי מערכות מומלץ לפי הרבה חוות דעת של אנשים והמחיר הוא דיי נחמד

ועוד שהם הופכים לך את המגבר לפלזמה למה לא ל-LCD :-):-):-)

משהו כזה

DSC00471.JPG

1[1].jpg

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

חחח ***חחח היא לא מילה תקנית, קרא את כללי הפורום*** לזה התכונתי שרואים את המגבר רק חזיתית לא רואים את כל המגבר רק תפרופיל (=את הפרופיל) כזה

זה גורם לבעיה בזמן היכוונים איך אפשר לכון את המגבר שזה נמצא ככה?

פורסם

הכיוונים נעשים ליפני התקנת הפלטה החיצונית. חוץ מיזה תמיד אפשר (אם קצת רצון וזמן) להוריד אותה לכוון ולהחזיר בחזרה, זה לא משהו קבוע.

אם המגבר מחובר למושבים האחוריים, אז תמיד אפשר להוריד את המושבים ולכוון בתוך הרכב.

יבגני.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

• תוכן חדש...